Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Κυριάκος Μητσοτάκης προς συνέδρους της ΝΔ: "Μαζί θα χτίσουμε τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη"

Το διάλογο με τη βάση του Κόμματος και πιο συγκεκριμένα με τα μέλη του τελευταίου Εθνικού Συνεδρίου για μια ενωμένη, ανανεωμένη και ...
.... αξιοκρατική Νέα Δημοκρατία, από τις 11 Ιανουαρίου 2016 και μετά, άνοιξε ο υποψήφιος Πρόεδρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του στους 4.000, περίπου, συνέδρους.
 «Έχω καταθέσει τις προτάσεις μου για το πώς μπορούμε να υλοποιήσουμε μέσα σε 111 ημέρες την ανάταξη της Νέας Δημοκρατίας. Έχω προτείνει τον τρόπο που θα χτίσουμε την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα ενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου στην υπηρεσία της Ελλάδας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. 
 Επιπλέον, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει τα μέλη και τους φίλους ως «σημαιοφόρους» στη προσπάθεια δημιουργικής ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «εσείς είστε τα στελέχη μας που το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, στο έκτακτο Εθνικό Συνέδριο, θα οδηγήσετε την παράταξη στην επανεκκίνησή της». 
Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης αφού παροτρύνει τα μέλη και τους φίλους να μην αφήσουν αναξιοποίητες τις ημέρες των εορτών, επισημαίνει με έμφαση ότι «στις 11 Ιανουαρίου ξεκινάμε έναν δομημένο και οργανωμένο διάλογο με σκοπό να έχουμε έτοιμο το προσχέδιο του νέου μας Καταστατικού την 1η Φεβρουαρίου.
Τώρα είναι η ώρα να σκεφτούμε πώς θέλουμε την καινούργια Νέα Δημοκρατία. Να διαβουλευτούμε με τους πολίτες. Να καταγράψουμε τις απόψεις και τις προτάσεις μας. 
Πρέπει στις 11 Ιανουαρίου να είμαστε έτοιμοι για τις 111 ημέρες δημιουργικής ανανέωσης που θα μας οδηγήσουν στην επανίδρυση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης». 
 Ο κ. Μητσοτάκης καταλήγοντας, αφού δηλώνει «πίστη στον κάθε ένα και την κάθε μια», αναφέρει ότι «η Πρωτομαγιά του 2016, που συμπίπτει με την Κυριακή του Πάσχα, είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τη Νέα Δημοκρατία. 
Είναι το χρονικό εκείνο σημείο από το οποίο θα μπορούμε να απευθυνθούμε στους πολίτες, έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της Ελλάδας. 
Να απευθυνθούμε με αξιοπιστία όχι μόνο σε όσους πάντα στήριζαν τη Νέα Δημοκρατία αλλά και σε αυτούς που πολλές φορές δικαίως απομακρύνθηκαν από εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: