Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ντόρα Μπακογιάννη:«Δεν ξέρω τι δώσανε στην τρόικα για να δώσουν αυξήσεις στους μισθούς των μετακλητών υπαλλήλων»

Στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί, η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" και στους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, μεταξύ άλλων ...
... αναφέρθηκε στις αυξήσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, επισημαίνοντας:
«Δεν ξέρω τι δώσανε στην τρόικα για να μπορέσουν να δώσουν αυξήσεις στους μισθούς των μετακλητών υπαλλήλων αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό να έχουμε φάρμακα π.χ. για τους οροθετικούς από το να δίνουμε αυξήσεις στους μετακλητούς υπαλλήλους».
 Επίσης :
«Τα 3.660 άτομα που στελεχώνουν τα γραφεία των υπουργών θα ανέβουν αμέσως αρκετά Υπηρεσιακά κλιμάκια τα οποία θα διατηρήσουν σε όλη τους την καριέρα»! 
«Η κυβέρνηση δημιουργεί κομματικό στρατό στο δημόσιο» 
Σε σχέση με τη φορολογία είπε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τον ΕΝΦΙΑ ενώ είχε πει ότι θα τον καταργήσει και μάλιστα δεν προσαρμόζει καν τις αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα, κάτι που επίσης είχαν πει ότι θα κάνουν και συνέχισε λέγοντας ότι δεν πιστεύουν τις μεταρρυθμίσεις που υπογράφουν και μετά γεμίζουν το διαδίκτυο δάκρυα. 
 Κλείνοντας η Ντόρα Μπακογιάννη είπε:«πρέπει να αλλάξουμε το καταστατικό της ΝΔ να προχωρήσουμε άμεσα σε δομικές αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να γίνουμε μεγάλη παράταξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: