Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς ταπηροκρανίασε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που χάλασε. Γρήγορα τον Βαρτζόπουλο!

Όπως μας ενημερώνουν κάποιοι, γνώστες υποθέτουμε περί των εσωτερικών του Μαξίμου, ο Σαμαράς, τα πήρε στο κρανίο με το αεροσκάφος που χάλασε και δεν του επέτρεψε να πάει στο Μπακού και να πουλήει μούρη στους ….


ιθαγενείς επί του καναπέως νεοέλληνες!
Το συγκινητικό ήταν που έτρεξαν όλοι αμέσως για να τον καλμάρουν.
Να του χαϊδέψουν το χέρι και να τον πείσουν ότι δεν έγινε και τίποτα.
Ένα Μπακού χάσαμε, δε χάθηκε ο κόσμος.
Το μυαλό όμως του Αντώνη … Αρμαγεδώνας.
Δεν ηρεμούσε με τίποτα.
Τα νεύρα κρόσσια και μετά τσατάλια και σπασμένα απ’ τη μέση ... διαμπερώς. 

Το έμαθαν κάποιοι υπουργοί (π.χ. ο Δημητράκης Αβραμόπουλος) και τον άρχισαν στα τηλέφωνα για να γαληνέψουν τα σαλεμένα νεύρα του Αντώνη. 

Προσωπικά, τέτοιες σκηνές πιστεύω, παραπέμπουν σε αλλοπαρμένους.
Όλο και περισσότερο φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό του Αντώνη. τουλάχιστον σε κάποιο πρόσκαιρο νευρικό σοκ. 
Ένα δεδομένο είναι ότι δεν χαίρει άκρας υγείας. Μια το μάτι, μια το χέρι, μια ζαλάδες, νάτον και πέφτει κάτω. Ο άνθρωπος δεν στέκει καλά στην υγεία του, ούτε στον ψυχικό του κόσμο.
Χρειάζεται άλλου τύπου βοήθεια.
Οχι τηλέφωνα και χάδια.
Ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο προσωπικός φίλος-ψυχίατρος πρέπει να ξέρει καλύτερα. Και πρέπει να παρεμβαίνει σε τέτοιες στιγμές, που τα παίρνει στο κρανίο ο "Μεγάλος Ηγέτης". Μην κηρύξει κανά πόλεμο ξαφνικά και δεν ξέρουμε που βρισκόμαστε!

Βέβαια, τέτοιος πρωθυπουργός καλύτερα να μας έλλειπε.
Αν δεν μπορεί να καλμάρει τα νεύρα του, τότε δεν μπορεί να χειριστεί χειρότερες καταστάσεις, και τέτοιες κρίσιμες για τον τόπο ώρες είναι πολύ σημαντικό ο πρωθυπουργός της χώρας να εξουσιάζει τα νεύρα του και το συναισθηματικό του κόσμο.

Θυμάμαι όταν αρρώστησε ο Ανδρέας Παπανδρέου (το 1987 εννοώ), οι ίδιοι ακριβώς παπαγάλοι που σήμερα κάνουν τα στραβά μάτια στον Αντώνη, τότε είχαν βγει στα κεραμίδια και απαιτούσαν πλήρη ενημέρωση για την υγεία του τότε πρωθυπουργού, ως απόλυτο δικαίωμα του ελληνικού λαού να μάθει και ζητούσαν επιτακτικά την παραίτησή του γιατί ως ασθενής δεν μπορεί να εκτελεί τα εξόχως απαιτητικά καθήκοντά του.
Και μιλάμε μια εποχή που τα προβλήματα δεν ήταν τόσο κραυγαλέα.
Δεν καταλαβαίνω, πως αυτοί οι Συγκροτηματάρχες σήμερα, πολύ πιο επικίνδυνη και θανατηφόρα εποχή, λιβανίζουν τον Αντώνη. Εθελοτυφλούν μπροστά στις επικίνδυνες ανικανότητες.
Άρα προέχει γι’ αυτούς, το ίδιον όφελος και όχι το κοινό συμφέρον για το οποίο υποτίθεται κόβουν τις φλέβες τους ….
Ο ψυχίατρος Δημήτρης Βαρτζόπουλος, εκ Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού. Σε αυτό το κλίμα, ένας ψυχίατρος είναι ό,τι χρειάζεται ....



Δεν υπάρχουν σχόλια: