Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Τάχουν παίξει οι «ανοιξιάτικοι» με την Ραχήλ. Τους ήρθε από κει που δεν το περίμεναν!

Τους ήρθε από εκεί που δεν το περίμεναν τα αλεργικά και ανοιξιάτικα μίζερα του Ακροδεξιού  Μαξίμου. Αυτοί έψηναν τρεις υποτίθεται βουλευτές των ΑΝΕΛ για να μετακομίσουν στη ΝΔ. Με τον Κουΐκ έτοιμο να ...

μεταναστεύσει στο μνημονιακό μπλοκ για να … «σώσει –όπως λένε- την πατρίδα». Μεγάλη η χάρη του, αν είναι έτσι! Μη σώσει και μας σώσει!
Τώρα πως τους ξέφυγε η Ραχήλ και σήκωσε μόνη της μπαϊράκι, ενδεχομένως προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά και όχι φυσικά προς Χρυσαυγή, όπως κακεντρεχώς διαδίδει ο Μπίστης για να κάψει την ... "έκπληξη"! [Άσε που ο Μπίστης ενδέχεται να βρίσκεται σε συνενόηση με τους "58 ΠΑΣΟΚ" ή το Μαξίμου σε αυτές τις παρεμβάσεις του! Γνωστός άλλωστε ο ρόλος του και ο πόνος του!]

Οι ίδιοι που πηγαινοέρχονται και μας απειλούν με την «προσωπική εντολή Σαμαρά» που έχει καταντήσει τραγικό, κακόγουστο και κακόηχο σλόγκαν των παπαγάλων, αυτοί είναι και όσοι στοχοποίησαν (με γνήσιο φασιστοειδή μισογυνισμό) την Ραχήλ! 
Και ξαφνικά τους έκανε τη μούρη κρέας . 
Να και μια βουλευτής των ΑΝΕΛ που δεν υπάκουσε στα κελεύσματα του Μαξίμου και δε γουστάρει καθόλου τους Μουρούτηδες και τις λοιπές spring roll δυνάμεις πέριξ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. 
Και όταν λέμε sprinh rolls, τις ανοιξιάτικες δυνάμεις εννοούμε … για τους αδαείς περί της πολιτικο-ανοιξιάτικης ιστορίας που καθήλωσε την Ελλάδα 20 χρόνια πίσω και έχει συμβάλει στο μάξιμουμ, στην καταστροφική κρίση που βιώνει σήμερα ο τόπος! 
Η Ραχήλ πάντως πραγματικά τους έχει κάτσει στο στομάχι. 
Ιδίως αν πάει όπως ακούγεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλάμε θα χάσουν τον ύπνο τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: