Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Η Ραχήλ Μακρή δηλώνει «επικίνδυνα ελεύθερη»

Σε μία δήλωση με… νόημα προχώρησε η Ραχήλ Μακρή, σχετικά με τα όσα γράφονται για εκείνη τα τελευταία 24ώρα: «Είμαι επικίνδυνα ελεύθερη», είπε η Βουλευτής, η οποία παράλληλα άσκησε έντονη κριτική στον ...

δημοσιογραφικό κόσμο σχετικά με τα όσα λέγονται και γράφονται περί ανεξαρτητοποίησής της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων: 
«Το τραγικό είναι ότι πραγματικά με όλο αυτό που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες και γενικά με αυτό που συμβαίνει στον δημοσιογραφικό κόσμο, δεν μαθαίνει ο ελληνικός λαός για τα σοβαρά θέματα τα οποία περνούν έτσι από την Βουλή. 
Και θεωρώ πλέον ότι γίνεται και εσκεμμένα, δηλαδή προσπαθούν κάθε φορά να βρουν κάτι, για να μπορέσουν να το κάνουν μείζον θέμα στη χώρα και έτσι να μην μιλήσουμε για τα πολύ σοβαρά νομοσχέδια, που καταλύουν πλέον συνταγματικά δικαιώματα, που καταλύουν δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί μετά από πάρα πολλούς αγώνες. 
Και μάλιστα για το θέμα των πλειστηριασμών, για το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, το οποίο είχε, όπως είπε και ο Βύρων Πολύδωρας που έκανε μια ιστορική πολιτική ομιλία μέσα στην Βουλή, μια καταπληκτική ομιλία και ανέλυσε, είχε καταχωρηθεί και είχε καταγραφεί στην Α” Εθνοσυνέλευση. 
Καταβαίνουμε πόσο μεγάλη είναι η σημασία και το τί ακριβώς διετελέσθη στη Βουλή με το κλείσιμό της», είπε η Ράχηλ Μακρή μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: