Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Πού χάθηκε η μοτοσικλέτα του Τσίπρα;

Ευτυχώς που δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες και ο Τσίπρας ξεμπροστιάστηκεολοσχερώς. Τον ξεμπρόστιασαν τα «Νέα» και το «Βήμα» που ανακάλυψαν ότι δεν έχει δηλώσει μια μοτοσυκλέτα που είχε αγοράσει το 2007 για 7.300 ευρώ και που ...

σήμερα κάνει τουλάχιστον 500 ευρώ, αν βρεις κάποιο κορόιδο να την αγοράσει. 

«Τι έγινε η μοτοσυκλέτα του κ. Τσίπρα;» αναρωτιέται ευλόγως το "Βήμα" και συμπληρώνει «Γιατί αν την πούλησε ή την παραχώρησε σε κάποιον συγγενή ή φίλο του, έπρεπε να το είχε δηλώσει». Σιγά μην έχει φίλους ο Τσίπρας. 

Αφήστε τα μισόλογα, κύριοι, και πείτε επιτέλους την αλήθεια! 
Ο Τσίπρας έδωσε τη μοτοσικλέτα του για να διαπραχθούν στυγερά εγκλήματα. 
Την έδωσε σε τρομοκράτες, για να σκοτώνουν τον κοσμάκη και να διαφεύγουν, την έδωσε σε ληστές, για να γδύνουνε τις τράπεζες και να χάνονται στα στενά, την έδωσε σε κλεφτρόνια, για να αρπάζουν τις τσάντες από τις γριούλες, την έδωσε σε εμπόρους ναρκωτικών, για να δελεάζουν τα παιδιά μας και να τους πουλάνε ηρωίνη. 
Θα τα βγάλει όλα στη φόρα η «Ομάδα Αλήθειας» της Ν.Δ., είναι θέμα χρόνου. 

Καθίστε στο Μega να απολαύσετε το συγκλονιστικό βίντεο: 
Δύο τύποι με κουκούλες καβαλάνε μια μοτοσικλέτα που γράφει πάνω με μεγάλα γράμματα ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και πυροβολούν αδιακρίτως στον αέρα. 
- «Τους βλέπεις, Όλγα μου, τους τρομοκράτες πάνω στη μοτοσικλέτα του Τσίπρα; 
- Τους βλέπω, Γιάννη μου, αλλά ο ένας μοιάζει λίγο με τον Μουρούτη.
 - Δεν είναι ο Μουρούτης, Όλγα μου, είναι ο Ντουρούτης, ρώτα και τον Παύλο που είναι αριστερός και τους ξέρει αυτούς από μικρός. 
- Ξαναρίξε, ρε Παναγιωτόπουλε, το βίντεο να δούμε τους κουκουλοφόρους. 
- Δεν μπορώ τώρα, γράφω ποιήματα, με έχει καθηλώσει η έμπνευση». 

 Οι περιπέτειες της σατανικής μοτοσικλέτας δεν σταματούν εδώ. 
Όταν τελειώνουν οι δολοφόνοι, οι ληστές και οι κλέφτες, την παραλαμβάνει τη μοτοσικλέτα το λόμπι της δραχμής -μαντάρα μας το κάνατε το λόμπι, όλο ροδιές και λάσπες- για να μεταφέρει δεκάρικα, πενηντάρικα, χιλιάρικα, δεκαχίλιαρα, να τα έχουμε έτοιμα όταν θα επιστρέψουμε στο εθνικό νόμισμα. 
Μέρα - νύχτα πηγαινοέρχεται ο Λαφαζάνης με τη μοτοσικλέτα από το νομισματοκοπείο στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, δεκάδες πέρα - δώθε με βαλίτσες γεμάτες αχνιστά χαρτονομίσματα. 
Κι όταν περνάει από τις λαϊκές συνοικίες, μαρσάρει ο Παναγιώτης μανιωδώς για να ξυπνήσει η εργατική τάξη και να ξεχυθεί στους δρόμους του αγώνα. 
Χάθηκε η μοτοσικλέτα του Τσίπρα και το καθεστώς ταράχθηκε σφόδρα. 
Η μοτοσικλέτα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, σε αντίθεση με τα δύο εκατομμύρια του Βενιζέλου και τα ακίνητα του Σαμαρά στην Κηφισιά και την Εκάλη, που παραμένουν σταθερά στις θέσεις τους, έτοιμα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του ελληνικού λαού. 
Αν παραστεί ανάγκη. 

 Γιώργος Ανανδρανιστάκης || http://left.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια: