Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Φτώχεια καταραμένη οι βουλευτές μας. Δεν την βγάζουν οι άνθρωποι!

Χιλιάδες ευρώ, δεκάδες ή και εκατοντάδες ακίνητα και καταθέσεις που προκαλούν ίλιγγο περιέχουν τα πόθεν έσχες των εκπροσώπων του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως κόμματος και ιδεολογίας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Από την επεξεργασία των δηλώσεων πόθεν έσχες μέχρι στιγμής κάποιοι βουλευτές ...

συναγωνίζονται μεταξύ τους στο ποιός έχει τις μεγαλύτερες καταθέσεις. Και για να μην ξεχνιόμαστε: αυτό που όλοι βλέπουμε είναι το έσχες αλλά όχι το πόθεν!

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά κάποια από τα παχυλά πόθεν έσχες:

- Δημήτρης Τσουκαλάς: Ο βουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσεις ενός εκατομμυρίου ευρώ από εφάπαξ! (διαβάστε εδω αναλυτικά)

- Νάντια Βαλαβάνη: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει τις εξής καταθέσεις: 363.879 λίρες Αγγλίας και 452.930 ευρώ!

- Γεωργία Μαρτίνου: Η βουλευτής της ΝΔ και γόνος εφοπλιστικής οικογένειας έχει 156 ακίνητα!

- Γιώργος Παπανδρέου: Τι να πει κανείς για τον πρώην πρωθυπουργό; Εν μέσω κρίσης αυγάτισε τις καταθέσεις του κατά 180.000 ευρώ. (διαβάστε περισσότερα εδώ)

- Ντόρα Μπακογιάννη: 2 αγροτεμάχια στη Γαλλία, 26 ακίνητα με τον σύζυγο της και από κοινού μεγάλο χαρτοφυλάκιο και καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ, και 3,9 εκατ. δολάρια Αμερικής.

- Μέτοχος στην εφημερίδα των Χανίων «Κήρυξ» και ποσοστό εισφοράς 307.170 ευρώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

- Βασίλης Καπερνάρος: Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και γνωστός δικηγόρος δήλωσε 177.733 ευρώ μαζί με τη σύζυγο του. Επίσης έχει 42 ακίνητα και υψηλές καταθέσεις.

- Η βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Έλενα Ράπτη είναι νύφη με προίκα αφού έχει 37 ακίνητα!

-  Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: Ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοίδης έχει καλό κομπόδεμα αφού με την σύζυγό του και τους γονείς της έχουν 360.774 ευρώ
- Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι μέτοχος σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών από το 2010 με κεφάλαιο εισφοράς 36.000 ευρώ

- Υψηλές καταθέσεις και ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης. Εχει 201.300 ευρώ με την σύζυγό του και πολλές πολλές μετοχές.

- Αποταμιευτής και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Εχει στην άκρη 252.173 ευρώ.

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: