Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Με ένα τεράστιο "ΟΧΙ" καταψήφισε ο Πολύδωρας το νομοσχέδιο - ολοκαύτωμα για τα ακίνητα

Με ένα τεράστιο «Οχι» ψήφισε ο Βύρων Πολύδωρας κατά του κυβερνητικού νομοσχεδίου για την ακίνητη περιουσία. Ένα νον(μ)οσχέδιο που το Μαξίμου και τα πέριξ αυτού γιουσουφάκια και παπαγαλάκια το παρουσίαζαν ως ...

μεγάλη μεταρρύθμιση, απαραίτητη για να προχωρήσει ο τόπος και η οικονομία,. Χωρίς αυτό το νομοσχέδιο-ολοκαύτωμα δεν θα έρθει η πολυαναμενόμενη Ανάπτυξη, που τοσο πολύ την περιμένουν τα media. Έχουν λαχανιάσει απόο την ανυπομονησία.

Κατόπιν τούτου, ο Βύρωνας διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ, με προσωπική εντολή Σαμαρά.
Κάτι βέβαια που τον τιμά γιατί στάθηκε πιστός στις αντιλήψεις και τις ιδέες του, μέχρι τέλους. 

Ενώ αυτοί που τον διέγραψαν, δεν ήταν ποτέ πιστοί σε ένα σαφές νεοδημοκρατικό πλαίσιο αλλά μπαινόβγαιναν μεταξύ ακραίας και λαϊκίστικης δεξιάς για να πετύχουν τους βρώμικούς στόχους τους, που δεν ήταν άλλοι από την φτωχοποίηση και το ξεσπίτωμα του ελληνικού λαού. 

Ο Πολύδωρας, από την Παρασκευή είχε εκφράσει σοβαρές αντιρρήσεις για συγκεκριμένα άρθρα και είχε κάνει λόγο για δήμευση περιουσιών: «Πρόκειται για δήμευση και το Σύνταγμα απαγορεύει τη γενική δήμευση» ... «Θέλετε να το ψηφίσω εγώ αυτό; Και η ιστορία μου; Ο πολιτισμός μου;» ..... «Το νομοσχέδιο είναι δήμευση ακινήτων επί της ουσίας» ... «αν θα με ρωτήσει η κυβέρνηση το από που θα βρεθούν τα χρήματα η απάντησή μου είναι από τους Καντάδες, τις off shore, τη λίστα Λαγκάρντ». 

Για την ιστορία, το νομοσχέδιο πέρασε με 152 «ναι», καθώς ο Απόστολος Κακλαμάνης απουσίαζε λόγω ασθένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: