Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ο Μουρούτης αποκάλεσε σκουπίδια τους δημοσιογράφους του periodista.gr

Πως είπατε κύριε Μουρούτη;
Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης
“ Πανικός στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης μας αποκαλεί "Σκουπίδια της δημοσιογραφίας" ”. Ο θυμός και ο ...
 
εκνευρισμός είναι κακοί σύμβουλοι. 
Ωστόσο στο Μέγαρο Μαξίμου, στην παρούσα συγκυρία, έχουν χάσει την ψυχραιμία τους, με αποτέλεσμα να λειτουργούν σπασμωδικά. 
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις εξάλλου δείχνουν ότι η συγκυβέρνηση, το κοντέρ της οποίας έχει πέσει στους 152 βουλευτές, καταρρέει. 
Ακόμη και η δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για λογαριασμό της εφημερίδας "Τύπος της Κυριακής", μιας εφημερίδας που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται.
Μέσα σε όλον αυτόν τον πανικό που επικρατεί στα ανώτατα κλιμάκια της κυβερνητικής εξουσίας, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο γνωστός πλέον, κυρίως από την καθημερινή ενασχόλησή του με τα social media, κ. Γιώργος Μουρούτης, επιτίθεται μία ακόμη φορά στο Periodista.gr, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, αποκαλώντας το "σκουπίδι της δημοσιογραφίας". 
Ο λόγος; 
Δεν του άρεσε προφανώς η κριτική μας για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Βουλή (Διαβάστε ΕΔΩ). 
 Κυρίως δεν του άρεσε η πρόβλεψη που πλέον κάνει ο κάθε ένας, ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση της δουλοπρέπειας και της καταστροφής θα συντριβεί στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές, όταν ο ελληνικός λαός θα της δείξει την πόρτα της εξόδου. 
Και σίγουρα δεν του άρεσε η κριτική στους μιντιακούς φίλους του κατακερματισμένου όπως μαθαίνουμε "συστήματος Μαξίμου".
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μουρούτης ασχολείται με το Periodista.gr: Το είχε κάνει παλαιότερα όταν μας απειλούσε με εισαγγελική παρέμβαση (Διαβάστε ΕΔΩ), το έχει κάνει και πιο πρόσφατα και πάλι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Σε κάθε περίπτωση, κύριε Μουρούτη, αφού σας ευχαριστήσουμε που είστε ένας από τους πιο τακτικούς αναγνώστες του Periodista.gr, σας προκαλούμε να αποκαλέσετε "δημοσιογραφικά σκουπίδια" όλα εκείνα τα χρεοκοπημένα δεκανίκια της πολιτικής που ακολουθεί η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. 
Όλα εκείνα τα media, τα οποία χωρίς ντροπή υλοποιούν από τον Μάιο του 2012 την "στρατηγική του φόβου" κατατρομοκρατώντας τον ελληνικό λαό. 
Τους ανθρώπους των ΜΜΕ που από το καλοκαίρι του 2012 έχουν "στήσει αντίσκηνα" έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και απλώνουν το χέρι ως επαίτες. 
Όλους εκείνους τους opinion makers που ιδιοτελώς κλείνουν τα μάτια μπροστά στο δράμα του ελληνικού λαού. Τα απαξιωμένα υποπροϊόντα της διαπλοκής που φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την καταστροφή της χώρας. 
Τους καλοπληρωμένους γραφιάδες, που έχουν ταχθεί στην υπηρεσία του μνημονίου. 
Αν δεν γνωρίζετε ποια είναι τα δημοσιογραφικά σκουπίδια, σας προτείνουμε να κάνετε μία βόλτα στους δρόμους και συνομιλώντας με τους πολίτες να σας αποκαλύψουν ποια είναι τα δημοσιογραφικά σκουπίδια. 
Ξέρετε κάτι; Οι δημοσιογράφοι που έχετε πιάσει τελευταία φίλους, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση ακόμη και παραδοσιακών συμμάχων του Αντώνη Σαμαρά στο διαδίκτυο, ίσως να μην είναι παντοτινοί. 
Μην σας παρασύρει η ψευδαίσθηση, λοιπόν, της μακροημέρευσης στην εξουσία. 
Και κάτι ακόμη: Μην εκδηλώνετε τόσο εύκολα τον πανικό σας. 
Επικοινωνιακά είναι λάθος να εξωτερικεύετε το προβληματικό κλίμα που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Εκτός κι αν το κάνετε μόνο και μόνο για έχετε τη συμπάθεια του πρωθυπουργού, έστω και αν βλάπτετε (άθελά σας ίσως) την εικόνα του. 
ΥΓ: Καμιά φορά οι εχθροί είναι δίπλα μας και όχι απέναντι
Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Μουρούτη στο facebook:
 
periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: