Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Βαρύ πένθος στο Πέραμα Μυλοποτάμου για τον τερματοφύλακα της ΑΟ Λιβαδίων, Ανδρέα Χρυσό

Θρήνος επικρατεί στο Πέραμα Μυλοποτάμου  στο Ρέθυμνο για το θάνατο του τερματοφύλακα της τοπικής ομάδας ΑΟ Λιβάδια, Ανδρέα Χρυσό.
 Ο 24χρονος Ρεθεμνιώτης που σπούδαζε στο ΤΕΙ Πάτρας έχασε τη ζωή του σε ...

τροχαίο, όταν το μάρκας HYUNDAI ATOS το οποίο επέβαινε με το Ροδίτη συμφοιτητή του, προσέκρουσε σε νταλίκα. 
Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά και ο σύλλογος τον οποίο αγωνιζόταν ο 24χρονος, είναι συγκλονισμένοι από τον τραγικό τρόπο με τον οποίο «έφυγε» από τη ζωή ο Ανδρέας. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Στο Πέραμα Ρεθύμνου, τόπο της κατοικίας του, βρίσκεται η σωρός η σωρός του άτυχου τερματοφύλακα από το Ρέθυμνο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πάτρα όπου σπούδαζε (δείτε εδώ σχετικά). Η νεκρώσιμος ακολουθία θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Πέραμα την Τρίτη το πρωί στις 11.00. Η Κρήτη και η κοινωνία του Ρεθύμνου είναι συγκλονισμένη απο το χαμό του παλικαριού, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μάρκας ΗΥNDAI ATOS προσέκρουσε με νταλίκα. Αθλητικοί σύλλογοι και φορείς του Ρεθύμνου, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον 24χρονο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Α.Ο Λιβάδια, ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου.

Ανώνυμος είπε...

Ράγισαν και οι πέτρες: Με τη μπάλα και τα γάντια του, κηδεύτηκε ο 24χρονος τερματοφύλακας

Με τη μπάλα και τα γάντια του στο φέρετρο αλλά και μπαλωθιές για το τελευταίο αντίο κηδεύτηκε την Τρίτη το μεσημέρι στο Πέραμα Ρεθύμνου ο 24χρονος τερματοφύλακας Ανδρέας Χρυσός ο οποίος την Κυριακή το μεσημέρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πάτρα όπου φοιτούσε. Πάνω από τρεις χιλιάδες κόσμου έσπευσαν στον Άγιο Γεώργιο του Περάματος για το τελευταίο αντίο στο 24χρονο παλικάρι. Τα στεφάνια κατέκλεισαν την εκκλησία για τον αγαπητό σε όλους Αντρέα. Τον φοιτητή αλλά και ποδοσφαιριστή στον ΑΟ Λιβαδίων, η ομάδα του και οι συμπαίκτες του ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν όπως τα συγγενικά του πρόσωπα και οι φίλοι. Τραγικές φιγούρες στην κηδεία, η μητέρα του, ο πατέρας και η αδερφή του. Αβάσταχτος ο πόνος για το 24χρονο παλικάρι που έφυγε πρόωρα και τόσο άδικα. Με λύρα, λαούτα και μαντινάδες οι συμπαίκτες του στην ομάδα του ΑΟ Λιβαδίων μετέφεραν το φέρετρο στην τελευταία του κατοικία. Η Κρητική μουσική ήταν μια από τις αδυναμίες του άτυχου Ανδρέα ο οποίος έπαιζε λαούτο. Πολλές οι μπαλωθιές στο τελευταίο αντίο του άτυχου Ρεθυμνιώτη, ένα ακόμα θύμα της ασφάλτου.

http://www.prismasport.gr/index.php/slyde/item/18935-bala-gantia-teramtofylakas