Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Παραιτήθηκε ο Καραμανλής. Συνέδριο για εκλογή νέου προέδρου.

Μιλώντας στο Κέντρο Τύπου του Ζαππείου, ο Κώστας Καραμανλής ευχαρίστησε τους πολίτες που σε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία στήριξαν το κόμμα σ’ αυτήν την εκλογική διαδικασία.

«Ανέλαβα να παρουσιάσω τις δύσκολες αποφάσεις και όχι τα ευχάριστα μέτρα που θα αλλάξουν την οικονομία», είπε ο πρωθυπουργός χωρίς να παραλείψει να συγχαρεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την ευρεία νίκη του κόμματός του.

«Ευχόμαστε στον Γιώργο Παπανδρέου να πετύχει στη μεγάλη πρόκληση της αντιμετώπισης των οικονομικών συγκυριών», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας έναν απολογισμό, ο Κώστας Καραμανλής μίλησε για αύξηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Νέας Δημοκρατίας τα προηγούμενα χρόνια. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια εξόδου της ελληνικής οικονομίας από τη διεθνή οικονομική κρίση και στη συγκρότηση σχεδίου για την ανάπτυξη και την εξασφάλιση μακροχρόνιας ευημερίας.

«Οι πολίτες δεν ενέκριναν το σχέδιο που προτάθηκε, επιλογή η οποία είναι σεβαστή», επεσήμανε ο κ Καραμανλή εμμένοντας στην πολιτική την οποία επέλεξε προεκλογικά.

Ο κ. Καραμανλής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι δρομολογεί τις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε η ώρα
τώρα Ντόρα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ξεμπέρδεψε. Αλί από τους επιγόνους που θα τον φωνάξουν από την (εκούσια)αποστρατεία, να τους σώσει. Δεξιούς και πασόκους. Οψόμεθα.

Πάντως είναι πανέξυπνος ο Κωστας. Εφυγε την κατάλληλη στιγμή και θα μείνει ανέγγιχτος από τις τρομερές και φοβερές εξελίξεις στα οικονομικά και εθνικά θέματα. Γάτα ο δικός σου!

Ανώνυμος είπε...

Ηρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα!
Τί Ντορα μου τσαμπουνάς...

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαλαώρας ποιός είναι;
Πάει για πρόεδρος της ΑΕΚ;

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε και μείς κατι τις για να ταιριάξει με την ώρα....

Πάντως, αν προσέξατε τα δύο κόμματα που αύξησαν τα ποσοστά τους ήταν τα αμερικανοτροφούμενα: ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ. Ε, ρε καϋμένη Ελλαδίτσα με τους "Ελληνες" που ψήφισαν για 100 μέρες ξενοιασιάς και παράδων.....

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, αν προσέξατε τα δύο κόμματα που αύξησαν τα ποσοστά τους ήταν τα αμερικανοτροφούμενα: ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ. Ε, ρε καϋμένη Ελλαδίτσα με τους "Ελληνες" που ψήφισαν για 100 μέρες ξενοιασιάς και παράδων.....
E OXI RE ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΟΦΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΛΑΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.TO ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;;ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναί, αλλά μ' αυτόν η ΝΔ παίρνει το χαμηλότερο ποσοστό στην ίστορία της. Και, μάλιστα, την ημέρα τών γενεθλίων της... Δεν μπορώ, ρε παιδιά, να βλέπω στην τηλεόραση καθημερινά αυτά τα "πράσινα" αρπακτικά για καμμιά εικοσαριά χρόνια πάλι. Από 18 χρονών αυτούς τρώω στη μάπα, με εξαίρεση τα τρία χρόνια τού Μητσοτάκη και τα πέντε τελευταία.

Λαός κι αυτός να σού πετύχει... Έβγαλε αυτούς που είχε καταδικάσει, μόλις πεντέμισυ χρόνια πριν. Και αυτή η διαφορά τών δέκα περίπου μονάδων δεν χωνεύεται με τίποτα...

Αντώνης

F5PILOT είπε...

Καλά κόλυβα. Νάστε γεροί να τον θυμάστε τον μποχέσα που κατέστρεψε την Ελλάδα και την ΝΔ.

F5PILOT είπε...

Για όσους δεν καταλαβαίνουν τον όρο πράσινη ανάπτυξη ας δούνε τον εκλογικό χάρτη. Έχει ήδη αρχίσει η πράσινη ανάπτυξη.

Ανώνυμος είπε...

αλλα 20 χρονια χρεων υποχωρησεων κ οπισθοδρομησης,ραγιαδες ξανα

Ανώνυμος είπε...

αρε παπαρα νεοελληνα

Ανώνυμος είπε...

poia 20 xronia re; xalaroste. tis idies psifous me to 2004 phre o gap. apla oi deksioi apeixan. den uparxei periptosh na parei deuterh tetraetia. molis arxisei na peinaei o kosmos 8a katarreusei o gap.

sorry gia to greeklish. grafo apo america

Ανώνυμος είπε...

http://kostasxan.blogspot.com/2009/10/blog-post_4940.html

tsaousa είπε...

Είστε απαράδεκτοι που δεν παραδέχεστε τα λάθη και την ανικανότητα της δεξιάς κυβέρνησης και βγάζετε έναν ολόκληρο λαό άχρηστο που τη μαύρισε!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

xazopouli είπε...

Τωρα, ας μαθυμε και καμιά αλήθεια. Ας μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί που κινουσαν τα νήματα της μαριονέτας. Ποιοι μεσα στο κομμα και ποιοι εξω απ αυτό. Ας μαθουμε ποιοι και πως και γιατι επελεξαν τον Καραμανλη για "αρχηγό" τους. Ποιος και πως και γιατί μας τον πασσαρε ως "καταλληλοτερο". Και ως προς τι καταλληλότερο. Ποιοι ηταν αυτοι που με τις μηχανοραφιες προσπαθησαν - και καταφεραν - να καταλυσσουν δημοκρατικούς θεσμούς, να λειτουργησουν με τέτοιο ξεδιατροπο τρόπο και να πλουτισουν κάνοντας γιουρούσι στην Ελαδα και τους Έλληνες

F5PILOT είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
F5PILOT είπε...

Χαχαχα

Ρε είστε ανίκανοι ακόμη και να παραδεχτήτε την ήττα. Μια ήττα 11%. Είστε για λύπηση.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ήταν νίκη Παπανδρέου με 43,5; Γιατί η ΝΔ έχει πάρει ποσοστό ακόμη μεγαλύτερο πιλοτάκο. Απλούστατα, έπεσε το ποσοστό της ΝΔ.

Και όσον αφορά τα αμερικανοτροφούμενα κόμματα. Τώρα θέλεις να μας πείς από τις μέγιστες ικανότητες του Γ.Καρατζαφέρη και των συν αυτώ πήρε το ποσοστό αυτό το κόμμα; ΄Η ότι η διαπλοκή είχε εξαφανίσει τους πάντες και υμνολογούσε συνεχώς Γιωργάκη και Καρατζαφέρη. Προσέξτε πιλότε, όσο πιο ψηλά πάει κανείς τόσο περισσότερο θόρυβο κάνει όταν πεσει και γίνεται και χίλια κομμάτια. Εγώ δεν είμαι δεξιός (φτου μακρυά μου)αλλά δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια στην αλήθεια. Κανονικά ο ΓΑΠ "έχασε" γιατί με τέτοιο αβαντάρισμα από τα ξένα κέντρα και ΜΜΕ και αγιοποίησή του από τα εγχώρια ΜΜΕ θα έπρεπε να είχε πάρει ποσοστό 48% και να είχε σβήσει τη ΝΔ. Εντούτοις επειδή ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν έχει προσωπικές ικανότητες αλλά βέβαια είναι ο εκλεκτός των ΗΠΑ και της διαπλοκής, πήρε αυτό το ποσοστό που πήρε.
Ο Καραμανλής πλήρωσε τα ΟΧΙ του κι εγώ που ανήκω στον χώρο της προοδευτικής αριστεράς δεν μπορώ να μην του το αναγνωρίσω. Γι΄αυτό πιλότε μου, κάντε κράτει κι αφήστε τα κόλυβα και τις παπαριές. Και στο κάτω κάτω μόλις πέρυσι τα ΜΜΕ που αγιοποίησαν τον ΓΑΠ, τον έκριναν ανίκανο και αχρηστο για την προεδρία του κόμματός του. Μετά, όταν ο Καραμανλής έγινε μπετόν αρμέ απέναντι στις βλέψεις τους θεοποιήσαν τον κατά γενική ομολογία ανίκανο ΓΑΠ. Αυτά με αγάπη και χωρίς εμπάθεια (γιατί εμένα ποσώς μ΄ενδιαφέρει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος)

Ανώνυμος είπε...

Den peirazei, o kosmos pou ton pistepse tha apogoiteytei polu apo ta ayta pou tha ton anagkasei na kanei o Almounia.

Moore είπε...

Ο Καραμανλής στάθηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων για την θέση του πρωθυπουργού, οι αρνητικές του επιδόσεις είναι για το βιβλίο Γκίνες. Άν και ξεκίνησε ώς πρωθυπουργός έχοντας την συμπαράσταση ολόκληρου του Ελληνικού λαού ακόμα και των φανατικών οπαδών του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο τέλος σε σημείο να φτάσει την Νέα Δημοκρατία στην μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της με το μικρότερο ποσοστό που πήρε ποτέ. Στον Καραμανλή δέν συμπεριφέρθηκαν όπως στον Μητσοτάκη που τού την είχαν στήσει απο την αρχή με διάφορα άλλα άσχετα θέματα με την πολιτική του όπως οι αποστασίες και τα ειδικά δικαστήρια, η ανοχή που βρήκε ήταν σε επίπεδα ρεκόρ για πρωθυπουργό παρόλα αυτά δέχθηκε την μεγαλύτερη κατάρρευση. Μοναδικός του αντίπαλος δέν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ο οποίος άσχετα με τα κακά που έφερε στην χώρα ήταν ένας πολιτικός τεραστίων ικανοτήτων αλλά ο ανυπολόγιστος γιός του Γιωργάκης που κατα γενική ομολογία είναι πολύ κατώτερος όπως έδειξε τουλάχιστον μέχρι τώρα στην πολιτική δεινότητα του πατέρα του.

Ανώνυμος είπε...

Μην αυταπατάσθε κύριοι.
Δεν νίκησε ο κακομοίρης ο Γιωργάκης.
Ο άλλος Γιωργάκης νίκησε.
Μπόμπολας και ξερό ψωμί.
Κυριολεκτικά.

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 05, 2009 8:36 πμ

Και μετά ξύπνησες;

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 05, 2009 9:06 πμ

Ο Αλμούνια δεν κυβερνά την ελλάδα. Την ελλάδα την κυβερνά η ελληνική κυβέρνηση. Αρα εξαρτάται από την ικανότητα και την αξιοπιστία της κάθε κυβέρνησης. Η διαφορά είναι ότι όλοι οι ξένοι τώρα ξέρουν ποιός θα είναι πρωθυπουργός σε αντίθεση με τον παγκοσμίως άγνωστο.

F5PILOT είπε...

Μια ζωή μικρόψυχοι. Δεν είναι έκπληξη για μένα η στάση σας. Θρασύδειλοι σαν τον απερχόμενο.

Καλά κόλυβα.

Χαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Όποιος/οι από σας έχετε δει σχόλιά μου σε διάφορα blogs θα ξέρετε ότι ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά δεν έχει τύχει να βρίσω. ΠΟΤΕ. Και ΚΑΝΕΝΑΝ.

Αλλά αδερφέ μου F5PILOT, εσύ δεν παλεύεσαι με τίποτα. Είσαι περίτρανος μεγαλομαλάκας.

Μπαίνεις σε ένα δεξιό blog και φτύνεις χολή σε ανθρώπους με πληγωμένο το ηθικό και την τιμή τους, αντί να πάς σε ένα πράσινο blog και να πανηγυρίσεις μαζί με τα άλλα πράσινα τρωκτικά για το μεγάλο πάρτυ που αρχίζει.

Χάσου. Χαμένε.

ΛΑοΚΩωΝ

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 05, 2009 9:46 πμ

Γιατί ντρέπεσαι να βάλεις το ονοματάκι σου Ελεύθερε Λεωνίδα;

Περιμένω να αναγνωρίσεις την ήττα και να ευχηθείς καλή επιτυχία στον νέο πρωθυπουργό όπως κάνουν όλοι οι πολιτισμένοι. Εγώ σου τα'λεγα αλλά εσή τυφλωμένος από το φανατισμό.

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 05, 2009 10:01 πμ

Σιγα τα αυγά παλιομαλάκα. Τόσες μέρες δέχομαι τις μαλακίες σας και τις λοιδωρίες σας πανηλίθιε. Τετοιοι είστε όχι όλοι σας αλλά οι περισσότεροι μικρόψυχοι και θρασύδειλοι για να αναγνωρίσετε την συντριβή σας.

Εγώ φταίω τώρα;
Πάρε την μπανάνα σου τώρα παλιομαλάκα και βάλτην εκεί που ξέρεις.

Άντε και καλά κόλυβα.

Χαχαχαχαχαχαχα

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

@tsaousa, η νίκη του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ μεγάλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του. Ο ίδιος λαός έχει βγάλει όλες τις κυβερνήσεις. Σημασία έχει τι κάνουν με την εξουσία. Και το ΠΑΣΟΚ μόνο καταστροφή υπήρξε μέχρι τώρα.

Ελάχιστα στελέχη του αξίζουν και δυστυχώς μερικά τα διώξατε κιόλας.

Δεν ελπίζω σε τίποτα από τον Παπανδρέου. Ελπίζω όμως να έχω και άδικο και να μην απογοητεύσει τον κόσμο και κυρίως να αρχίσει να είναι περισσότερο Έλληνας και λιγότερο Αμερικανάκι.

Σε καμία περίπτωση όμως η νίκη αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει λευκή εντολή. Αυτό να το θυμάστε όταν σας πιάνει η κρίση αλαζονίας.

Καλούς διορισμούς!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάρε την μπανάνα σου τώρα παλιομαλάκα και βάλτην εκεί που ξέρεις.
Stis m...s sou!!

Ανώνυμος είπε...

EPESE TO KASTRO TIS DEΞIAS.10 MONADES.TA LOGIA EINAI PERITA.META APO 24 XRONIA PALI FASISTES.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ,ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΕΣΥ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΑΜΕΡΙΚΗΣ) ΜΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ);

ΤΣΑΟΥΣΑ,
( Ο ΛΑΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Ν.Δ.) ΕΙΠΕ ΤΟ 2004 Η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ (ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΟΥΛΑ)!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΤΑ ¨¨ΜΠΑΛΑΚΙΑ¨¨ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ , ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΕ Η ΜΙΜΗ!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ, ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!