Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Μεγάλες κουβέντες GAP:"Δεν υπάρχει επιστημονικός ορισμός της Μεσαίας Τάξης"!

Συνέντευξη έδωσε ο Γ. Παπανδρέου στον Επενδυτή. Αφού πρώτα δήλωσε ότι δεν θα αυξηθούν οι φόροι για τα μεσαία εισοδήματα ήταν λογικό να έρθει η επόμενη ερώτηση. Ποιό είναι το μεσαίο εισόδημα;

Σε ερώτηση για το ποιό είναι το μεσαίο εισόδημα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει:

«Ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Δεν υπάρχει επιστημονικός ορισμός της μεσαίας τάξης. Εξαρτάται από πλήθος δεδομένων, το εισόδημα, την οικογενειακή κατάσταση, τις αποταμιεύσεις και την ακίνητη περιουσία.»

Εξαφάνισε ο Παπανδρέου και την μεσαία τάξη. Δεν υπάρχει, άρα δεν χρειάζεται να συζητάμε καν γι' αυτήν!

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, το χαζό πράσινο παιντί πάλι μίλησε.
Τί άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου;

Ανώνυμος είπε...

Καντε τον γιωργακη να γινει τελειως ιδιος με τον Ομπαμα....ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ .

Ανώνυμος είπε...

Τον τελευταίο καιρό ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ λέει και ξαναλέει «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!
Σιγά βρε γιγαντο-τεράστιε, θα σκίσεις το καλτσόν!
Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;
Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;
Με τον Αλαφούζο, με τον Κυριακού ή με το Βρυώνη;
Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΤΕΛΗ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΒΡΕ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΕ;
ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ, ΒΡΕ ΑΙΝΣΤΑΊΝ;
Δηλαδή μας λές ότι με το Λάτση, το Γεράρδο, τον Παπαλεξόπουλο, το Σκλαβενίτη, το Λασκαρίδη, το Δασκαλόπουλο, το Βασιλάκη, το Mυτιληναίο και το Διβάνη, απλά μαζευόσαστε για να ρουφήξετε τη σουπίτσα σας;
Ο ΠΙΟ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
Έχει πλάκα το παιντί.
(Λειψός – ξε-λειψός αλλά το θράσος – θράσος).

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.
Από τη μιά το χαζοκούταβο ΛΕΕΙ ότι ήταν άδικα τα τεκμήρια κατά της μαύρης οικονομίας (επίσημα η Ε.Ε. λέει ότι στην Ελλάδα η παραοικονομία που δεν πληρώνει εφορία είναι περίπου 30% του ΑΕΠ, δηλ. περ. 80 δισ. το χρόνο) και από την άλλη ΛΕΕΙ ότι θα χρηματοδοτήσει τις πανάκριβες εξαγγελίες του καταπολεμώντας τη φοροδιαφυγή.
Πως θα την πιάσει τη φοροδιαφυγή, με κλανιές ή με καλόπιασμα, άς μας το πεί μήπως μάθουμε και εμείς τίποτε.
Είναι εύκολο να είσαι ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ όταν δεν κυβερνάς.
Μαζεύει ψήφους των απανταχού δυσαρεστημένων (δίκαια ή άδικα) και μετά λέει ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια!
Κάτι αφηρημένο δηλαδή που δεν του δίνει πολιτικό κόστος.
Με τέτοια μυαλά θα κυβερνήσετε ρε χαχόλοι, "σοβαρότης μηδέν" που λέει και ο Σεφερλής και γελάνε τα δεκάχρονα.
Που είναι η σοβαρότητα;
Ποιος ξένος θα έλθει να επενδύσει στη χώρα όταν ακούει τέτοια τρελλά πράγματα;
Να τον χαιρόμαστε το φωστήρα που λέει ότι θα μας βγάλει και από την παγκόσμια κρίση!
Μας βλέπω όλους άνεργους ή μετανάστες στη Γερμανία, την Αυστραλία ή όπου μπορεί ο καθένας.

F5PILOT είπε...

Επειδή κάποιοι εδώ μέσα μιλάνε για χάσιμο ψυχραιμίας για πανικό κλπ διαβάστε και αυτό για να αντιληφθήτε ποιοί είναι εκείνοι που πανικόβλητοι μπροστά στο φάσμα της συντριβής τους πανικόβλητοι μετέρχονται αστυνομικών, δικαστικών και πρακτορικών μέτρων για να φιμώσουν τώρα και το διαδύκτιο. Συγχαρητήρια αυτά λίγους μήνες πριν τα έκανε η Κινέζικη Κυβέρνηση. Μήπως μέσα στην συμφωνία ξεπουλήματος των Λιμανιών υπήρχε και συμφωνία μεταφοράς τεχνογνωσίας για γενικό φίμωμα του τύπου και του διαδυκτίου;

Ασκούν πιέσεις στη Google για την άρση απορρήτου των υπό κατηγορία blogs...

Χρησιμοποιώντας, στην ουσία, ενα αίολο επιχείρημα ότι εδώ δεν έχουμε μια απλή παράβαση του νόμου για συκοφαντική δυσφήμιση αλλά για κάτι πολύ σοβαρότερο, την παραβίαση της νομοθεσίας σχετικά με τις εθνικές εκλογές, πιέζουν τα Αμερικανάκια για την άρση απορρήτου.

Ποιοί...

...είναι αυτοί; Οι ίδιοι γνωστοί κύκλοι που επιχείρησαν να βάλουν φίμωτρο στο troktiko και το Nonews-NEWS.

Δημοσιοποιούμε την πληροφορία μας (και θα επανέλθουμε με νεώτερα) για ν' αντιδράσουν οι φίλοι μας bloggers όπως μπορούν...

F5PILOT είπε...

Τι παραπάνω απόδειξη θέλεται για το πως πάνε οι δημοσκοπήσεις ; Όταν κάποιος προσπαθεί να κλείσει όλες τις τρύπες κάτι φοβάται. Κοινή λογική.

F5PILOT είπε...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ +6% - ΖΗΤΑΝΕ ΝΕΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ!

Η αγωνία της Ν.Δ. για αυτά που έρχονται φαίνεται από την σημερινή αντίδραση του Γ. Κουμουτσάκου. Στο Μαξίμου και την Ρηγίλλης έχουν εικόνα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, η διαφορά στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος είναι στο 6% (ΠΑΣΟΚ 42%-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 36%). Τα μαντάτα έχουν φτάσει και στους συνεργάτες του πρωθυπουργού. Σήμερα ο... εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει τρόπους για να μειώσει τη διαφορά, με δηλώσεις του πριν λίγο κάλεσε τον Γ. Παπανδρέου σε νέο διάλογο με τον πρωθυπουργό, τονίζοντας πως «δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπεκφεύγει». Ερωτηθείς για ποιο λόγο ζητά τρίτο τηλεοπτικό διάλογο, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ έχει απορρίψει το ενδεχόμενο, ο Γ. Κουμουτσάκος απάντησε πως «τίποτα δεν είναι πιο σοβαρό και πιο κρίσιμο από την ενημέρωση των πολιτών, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι κερδισμένοι».

F5PILOT είπε...

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΣΑΚΕΛΑΚΟ;

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών κ. Σακελάκος παρακολουθεί δελτία ειδήσεων ή όχι; Τον ενημερώνουμε λοιπόν ότι πριν από λίγο στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ ο δημοσιογράφος Σ. Μπαλής μετέφερε στο ρεπορτάζ του "την αισιοδοξία της Ρηγίλλης από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που δείχνουν αυξημένη συσπείρωση της Ν.Δ."! Αυτό κύριε Σακελάκο δεν θεωρείται δημοσιοποίηση μετρήσεων;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

F5PILOT είπε...

@ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Πήγες στο περίπτερο για τον επενδυτή;

Πατριωτικός Λόγος είπε...

Ανεβαίνει η συσπείρωση της ΝΔ συνεχώς, επιστρέφει ο κόσμος που σκεφτόταν για Καρατζαφέρη, Παπαθεμελή,άκυρο,λευκό,αποχή.
Ευτυχώς κατάλαβαν όλοι ότι υπέρτατος στόχος είναι το να μη βγει το χαζοαμερικανάκι πρωθυπουργός. Να μην χαρίσουμε τη χώρα στο σκυλάκι των αμερικάνων.
Ο κόσμος ξύπνησε και δεν ανέχεται άλλο την πλύση εγκεφάλου - προπαγάνδα καναλιών και εφημερίδων της διαπλοκής υπέρ του Jeffrey. όλοι μαζί στον αγώνα για την Ελλάδα, για τη ΝΔ, για τον Κώστα Καραμανλή! Αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή και όλα θα πάνε καλά.

F5PILOT είπε...

@Πατριωτικός Λόγος

Το ΚΚΕ το ξέχασες ή δε λες κακά λόγια;

Ανώνυμος είπε...

Καλά μου φαίνεται απίστευτο
Τον βάλανε ο Λούλης και ο Αντώναρος να μιλήσει απευθείας με τους πολίτες στο Αιγάλεω χωρίς να βρεθεί κάποιος να του πεί κατάμουτρα
Είσαι ένας μπουχέσας κλασσομπανιέρας.

Ανώνυμος είπε...

F5PILOT δέν τον/τους παίρνεις κανένας στα σοβαρά είναι γραμμή απο την Ρηγίλλης να απαγορεύσουν τις δημοσκοπήσεις την τελευταία βδομάδα και να βάλουν παπαγαλάκια στο διαδίκτυο να διαδίδουν οτι η ΝΔ ανέβασε την συσπείρωση της στο 95% όλοι οι του ΛΑΟΣ επέστρεψαν κτλπ κτλπ για να δημιουργήσει κλίμα.

Ανώνυμος είπε...

Φτού-σου-πάρε-πέντε,
Γκάζωσέ το αγόρι μου, δώστα όλα!
Όλα μαζί μέσα.
Και τα τελάρα μέσα!.
'Ελα παληκάρι μου έλα, ούφο μου, έλα ΑΤΙΑ.
Σε πάω ρε μεγάλε, σε πάω πολύ γιατί μου θυμίζεις εκείνο τον Κατέλη της Ανίτας Πάνια, που τον ρωτούσανε πώς τον λένε και αυτός απαντούσε 29, που ήταν η ηλικία του τότε.
Εάν αγοράκι μου είχες βάλει στοίχημα ότι μπορείς να ρεζιλέψεις το κόμμα του χαζογιώργου πιό πολύ από ότι γίνεται, τα κατάφερες.
Επάξια.
Ζήτω οι κάφροι.
(αλήθεια, που χάθηκε εκείνος ο ντεμέκ καλλιτέχνης ο στεφανάκος; Μούλειψε ο ατιμούλης).

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 5:37 μμ

Και αυτά τα παπαγαλάκια χρησιμοποιούν πολλά ονόματα για να φαίνονται πολλοί.
Άστους να διαρρέουν. Το κακό που κάνει η χαλαρότητα και ο εφησυχασμός των ΠΑΣΟΚων το διορθώνει η μαλακία των νεοδημοκρατών.
Αφε αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι.

F5PILOT είπε...

@ελεύθερος

Έτσι μπράβο τουλάχιστον διάλεξες ένα όνομα και σε ευχαριστώ για αυτό. α ξέρεις ότι δεν πειράζει που με βρίζεις όταν με βρίζεις με το ίδιο όνομα.

Πάντως δεν ξέρω αλλά πρέπει να έχεις μεγάλο ζόρι, πολύ μεγάλο ζόρι.

F5PILOT είπε...

ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

H επιλογή του εισαγγελέα να επέμβει σε συγκεκριμένα μόνο blogs αποτελεί τραγικό λάθος για δύο λόγους. Ώς γνωστόν οι παρεμβάσεις είχαν στόχο τα blogs που δημοσίευσαν δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να διατηρεί την εικόνα της προηγούμενης Παρασκευής, δηλαδή αυτές που προέβλεπαν αυτοδυναμία. Παρόλα αυτά είχαμε πολλές δημοσιεύσεις σε blogs, αλλά ακόμα και σε εφημερίδες και τηλεοπτικά πάνελ, όπου στελέχη... και δημοσιογράφοι της ΝΔ διατυμπάνιζαν ότι η ψαλίδα κλείνει ταχύτατα και ότι η αυτοδυναμία έχει χαθεί. Ο εισαγγελέας δεν παρενέβη εκεί.
Πέρα από την φαυλότητα των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 6 χρόνια, που μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες απαράδεκτες μεροληπτικές συμπεριφορές, η ΝΔ μας έχει συνηθίσει και στην ανικανότητα και στην αδεξιότητα των χειρισμών της. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, το μέγα ζήτημα είναι η ανικανότητα και όχι η φαυλότητα. Διότι παρεμβαίνοντας σε συγκεκριμένες μόνο δημοσιεύσεις η ΝΔ ουσιαστικά καρφώνεται! Καρφώνεται γιατί αποδεικνύεται ότι οι συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις είναι πραγματικές και όντως διέρρευσαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο εισαγγελέας ερευνά και τις εταιρείες που διενέργησαν τις δημοσκοπήσεις, για να εντοπίσει ποιοι έκαναν τις διαρροές.
Αν οι δημοσκοπήσεις αυτές ήταν "μούφα" δεν θα ετίθετω θέμα διερεύνησης μέσα στις εταιρείες, αφού θα ήταν προφανές ότι αποτελούν μυθεύματα. Αν εγώ στο blog μου δημοσίευα δήθεν δημοσκόπηση που έδειχνε στο 33% το ΚΚΕ και στο 12% την ΝΔ, δεν νομίζω ότι θα διέταζε κατεπείγουσα έρευνα ο εισαγγελέας, πόσο μάλλον να καλούσε για εξέταση στελέχη εταιρειών δημοσκοπήσεων.
Η παρέμβαση του εισαγγελέα καθιστά τις διαρροές που δημοσιεύτηκαν στο fimotro, εγκυρότατες. Καρφώνεστε κύριοι της ΝΔ!

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος αγόρι μου, όπως συνήθως πέφτεις στο ίσιωμα.
Εγώ δεν σε βρίζω, αντίθετα με τη επαίσχυντη και χυδαία δική σου φρασεολογία.
Μπορεί να σε ειρωνεύομαι, μπορεί να σε κράζω αλλά δεν σε βρίζω.
Τέλος εκτιμώ το πάθος σου για τη νίκη αλλά δεν εκτιμώ καθόλου ούτε την ηγεσία του κόμματός σου, ούτε τη φερεγγυότητα των εξαγγελιών σας, αλλά ούτε και τη μεθοδευμένη προσπάθεια να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό λαό.
Εάν δείχνατε τη σοβαρότητα που έδειχνε πχ. ο Φελίππε Γκονζάλες στην ισπανία πριν από 15 χρονια, δεν θα είχα πρόβλημα να ψηφίσω πασόκ.
Κανένα απολύτως.
Ο Ελληνικός σοσιαλισμός, ιδιαίτερα με το Γιωργάκη, είναι επικίνδυνος για τη χώρα.
Τελεία και παύλα.
Άστα λα βίστα για σήμερα, αύριο πάλι με υγεία.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μόλις διάβασα τη μαλακία που έγραψες για τις δημοσκοπήσεις.
Με την επιμονή σου αυτή να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα για τον αλήτη τον Παπαγιάννη και την παρέα του δεν σκέπτεσαι ότι μπορεί να παρεξηγηθείς;
Ποιός καρφώνεται λοιπόν;
Σύνελθε αγορι μου, ρετάρεις χοντρά.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 6:57 μμ

Είσαι και συ θύμα των ΜΜΕ για τη γνώμη που έχεις για το Παπανδρεόυ.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 7:01 μμ

Εσύ να συνέλθεις. Το θέμα δεν είναι ο Παπαγιάννης αλλά ο θεσμός τον οποίο εσύ χρησιμοποιείς για να περάσεις την άποψή σου. Μην αφήνεις την μικροκοματική σου αντίληψη να κυριαρχήσει στη λογική σου. Το blogging θα κερδίσει τις φασιστικές αντιλήψεις από όπου και αν προέρχονται.
Τώρα τα άλλα τα επιθετικά εναντίον μου σου τα συγχωρώ γιατί καταλαβαίνω ότι βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 6:57 μμ

Είσαι και συ θύμα των ΜΜΕ για τη γνώμη που έχεις για το Παπανδρεόυ.

Σεπτέμβριος 26, 2009 7:07 μμ

XA.XA.XA.XA.XA.XA.XA.XA.XA.XA.

ΚΑΛΟ,ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Η μπίλια έκατσε ο κύβος ερίφθει. Άσε τη Ρηγίλλης να διαρέει και να ζητά debate. Πάπαλα τετέλεσθαι. Πάμε γιάλα.
Την Δευτέρα η Κατσέλη καταθέτει προϋπολογισμό.

To bwin έριξε την απόδοση για το ΠΑΣΟΚ από 1,03 σε 1,02 και ανέβασε την απόδοση για τη ΝΔ από 9,0 σε 10,0

https://www.bwin.com/gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Επίσης το unibet για τον αριθμό εδρών του ΠΑΣΟΚ απόδοση 1,6 για πάνω από 153,5 Έδρες και 2,2 για κάτω από 153,5 Έδρες

Επίσης για αυτοδύναμη κυβέρνηση δίνει απόδοση

Ναι 1,1 Όχι 5,75

Ένα άλλο αξιόλογο είναι

Βουλευτικές εκλογές - Αρνητικό Ρεκόρ Νέας Δημοκρατίας

Για κάτω από 35,86 δίνει
1,58 και για πάνω 2,20
Που σημαίνει ότι δεν είναι σίγουροι και αυτοί τι πρόκειται να γίνει.

https://gr.unibet.com/betting/grid/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2009/2000051756.odds#

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ (Κ.Κ. ΚΑΙ Γ.Α.Π.)ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ:::

ΧΕΖΜΕΝΤΕΝ........Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!