Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Πριν τον Παπαδήμο και ο Ηρακλής Πολεμαρχάκης είπε ΟΧΙ στο Πασόκ του Γιώργου!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από τον Λουκά Παπαδήμο και ο Ηρακλής Πολεμαρχάκης είναι άλλη μια μεγάλη μορφή στο χώρο της οικονομίας, που είπαν ΟΧΙ στον Παπανδρέου και τους μηχανισμούς του. Τώρα έμεινε στον πρόεδρο η κυρία Λούκα του Πασόκ! Καημένη Ελλάδα τι σούμελλε να πάθεις!
Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Παπαδήμος και ο Πολεμαρχάκης θεωρούνται προσωπικότητες με δυνατότητες μεγάλης διείσδυσης στο χώρο της κεντροδεξιάς. Σοβαροί, μετρημένοι, μεγάλοι επιστήμονες και άνθρωποι που θα μπορούσαν να γίνουν άνετα υπουργοί σε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.
Ο Ηρακλής Πολεμαρχάκης ήταν επί τρία χρόνια σύμβουλος του προέδρου του Πασόκ σε θέματα οικονομικά. Ανέλαβε αυτό το ρόλο από τις 17 Μαΐου 2005, αφήνοντας το φημισμένο πανεπιστήμιο Μπράουν για να ενισχύσει το επιτελείο των συμβούλων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Μόλις άρχισε να κατανοεί το σκοτεινό εξουσιαστικό παιχνίδι που παίζεται μέσα στο Πασόκ και κυρίως στην κορυφή της πυραμίδας του, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για το πανεπιστήμιο του Γουόρικ. Έστειλε και μια επιστολή στον πρόεδρο Γιώργο ξεκαθαρίζοντας ότι εγκαταλείπει την Χαρ. Τρικούπη μια και ο σημερινός λόγος του ΠΑΣΟΚ δεν τον εκφράζει ούτε στο ύφος ούτε στο περιεχόμενο. Που να μπλέξει ο άνθρωπος; Ήρθε από την Αμερική για να δώσει φρεσκάδα στο οικονομικό επιτελείο του κινήματος. Ένα επιτελείο που ενδιαφέρεται περισσότερο για τις σχέσεις εξουσίας στο «βαθύ κράτος» και όχι για την ανανέωσή του. Εξάλλου διαφωνούσε με την ξεπερασμένη όπως έλεγε επίπεδη, διαχειριστική και καταγγελτική αντιπολίτευση που απέχει πάρα πολύ από τον φιλελευθερισμό, τη «θεωρία των παιχνίων» και τις «ισορροπίες τύπου Νας» που διδάσκει στους μαθητές του.

Ο Πολεμαρχάκης αποφάσισε να κρατήσει για τον εαυτό του την φιλελεύθερη σοσιαλδημοκρατική του πορεία και άφησε το ΠΑΣΟΚ στον λαϊκισμό του και το «όχι σε όλα» που αποφάσισε ο Γιώργος να ακολουθήσει, υποκύπτοντας στους σκοτεινούς λαβύρινθους του κρατικοδίαιτου συστήματος Πασόκ. Ήταν αδύνατο να συναντηθούν... μια και ο Γιώργος και το «βαθύ κράτος» είδαν ότι η κυρία Λούκα του Πασόκ εκφράζει περισσότερο την πορεία προς την εξουσία. Μια πορεία γεμάτη ψεύτικες υποσχέσεις και αόριστες ελπίδες! Γιατί στο κόμμα δεν καίγονται για εναλλακτικές οικονομικές προτάσεις. Τους ενδιαφέρουν οι καρέκλες, το δημόσιο χρήμα και η εξουσία. Άσε που ο Ηρακλής δεν συμφωνούσε πουθενά με τη Λούκα. Τόσο απλά …. πουθενά! Το δε κομματικό επιτελείο της Ιπποκράτους τον έβλεπε πάντα ως «θεωρητικό» (με προσβλητικό υπονοούμενο!!!) που δεν κατανοεί την "ελληνική πραγματικότητα"!!! Δεν κατανοεί δηλαδή τα μεγάλα κρατικοδίαιτα συμφέροντα, τις πελατειακές σχέσεις και την βρώμικη καμαρίλα της Ιπποκράτους!
Και ο Ηρακλής Πολεμαρχάκης όπως και ο Λουκάς Παπαδήμος, σίγουρα διέσωσαν το κύρος τους και την καριέρα τους από τον επερχόμενο διασυρμό σε περίπτωση υπουργοποίησής τους σε μια κυβέρνηση Γιωργάκη!!! Ξέρουν ότι το επιτελείο "Παπα-μπάμα" στηρίζεται σε πλεούμενες ελπίδες και αστείες υποσχέσεις τσαλακωμένες από τώρα στην Ευρώπη μια και ο Αλμούνια τις έχει πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων!

63 σχόλια:

stefanos είπε...

Εχετε μεγάλη πλάκα...
Καλοί οι Παπαδήμοι
ή οι Πολεμαρχάκηδες
(τα είπα καλά τα ονόματά τους?)
αλλά καλύτερη η εμπιστοσύνη
του Ελληνικού Λαού...
Με λίγα λόγια μονολογώ:
"Που φτάσατε φουκαράδες μου"!
Μοιάζετε με οπαδούς
του Λεβαδειακού
που χάσανε απο τον "Γαύρο" με 5-0
και το μόνο που τους χαροποιεί
είναι το γεγονός
ότι και τα "πέντε" γκολ
τα φάγαμε από κεφαλιές
και όχι απο απευθείας σουτ
μέσα από την περιοχή....
χαχαχαχα...
ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ!

Παπουτσάκης είπε...

Αφού δεν σου κάθονται καλά
ολόκληρος Παπαδήμος και Πολεμαρχάκης
να χαίρεσαι την
κυρία Λούκα του Πασόκ!!!!
Οϊμέ Στέφανε
νάξερες τι σε περιμένει.
Ή μήπως το προσμβλητικό σου
ύφος απέναντι σε δυό τεράστιες μορφές του σύγχρονου ελληνισμού
σημαίνει ότι
προαισθάνεσαι το μέλλον "σου";

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stefanos είπε...

Αγαπητέ Βασίλειε
δεν θα προσποιηθώ
(σαν μερικούς)
ότι ήξερα ή ξέρω
τους 2 διάσημους Έλληνες...
Ρώτησε με
για απόδημους ζωγράφους,
μουσικούς, διανοητές, κλπ
να σου πω...
Να φανταστείς
ουτέ καν γνώριζα
τη θεωρία Πολεμαρχάκη, περί
φιλελεύθερης σοσιαλδημοκρατικής οικονομίας, κλπ...
Κατά συνέπεια
δεν τους ειρωνεύομαι τους ίδιους.
Όμως πολύ καλά αντιλήφθηκες
ότι "κριτικάρω"
όσους τους ανεβάζουν στα ουράνια
χωρίς καλά-καλά
να γνωρίζουν το έργο τους
και την οικονομική τους άποψη.
Αλλά αφού είναι τόσο σπουδαίοι
και η παρουσία τους θα πρόσθετε
στην Χώρα μας,
γιατί πανηγυρίζουν κάποιοι
που χαλάει ή χάλασε
μιά πιθανότητα
άμεσης προσφοράς τους
στην ανόρθωση
της Ελληνικής οικονομίας?
Επειδή θα εργάζονταν
ως Υπουργοί ή Σύμβουλοι
του Παπανδρέου?
ΤΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Τσιτουρίδης: "Κουμάντο στη Ρηγίλλης και στο Μαξίμου κάνουν οι εκλεκτοί της διαπλοκής";;;; Τι λέει αυτός ρε παιδιά;;;;;;;;;;;;;

Παπουτσάκης είπε...

Καταρχήν με λένε Βασίλη.
Έπειτα καληνύχτα σας κύριε Στέφανε, αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ένας Παπαδήμος ή ένας Πολεμαρχάκης την ελληνική οικονομία!!!
Σα να λες τέλοσπάντων ότι αρνήθηκε ένας Βαγγέλης να αναλάβει το υπουργείο πολιτισμού, ενώ "συζήταγαν τρία χρόνια" ή "ήταν πολιτιστικός σύμβουλος" στη Χαριλάου Τρικουπη!!!!
Θα μας τρελλάνεις; Δεν είναι αυτό είδηση ή δεν αποτελεί προσωπικό χτύπημα στις επιλογές Παπανδρέου;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΛΛΑ BLOGS ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ?ΔΕΝ 8Α ΚΑΝΩ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ....ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΛΟΓΙΚΗ" ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τσιτουρίδης: "Κουμάντο στη Ρηγίλλης και στο Μαξίμου κάνουν οι εκλεκτοί της διαπλοκής";;;; Τι γίνεται ρε παιδιά θα μου πει κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ...

Απορία ψηφοφόρου της Νέας Δημοκρατίας:

Ο Μαγγίνας είχε μόνο ένα αυθαίρετο και αυτό ημι-νόμιμο.
Ο Σουφλιάς δυο καρα-αυθαίρετα εντελώς παράνομα.
Ο πρώτος γιατί είναι έξω από τη Βουλή και ο δεύτερος μέσα και στο Επικρατείας;

Ανώνυμος είπε...

Σάββας Τσιτουρίδης

Η απόφαση αποκλεισμού μου από τα ψηφοδέλτια της Νέας δημοκρατίας είναι μία ανήθικη πολιτικά απόφαση αυτών που φαίνεται να κάνουν κουμάντο σήμερα στην Ρηγίλλης και στο Μαξίμου.
Η απόφαση αυτή, πριν απ’ όλα, παραβιάζει μία βασική αρχή μίας πολιτείας δικαίου. Αυτή που επιβάλει ώστε ο καθένας να κρίνεται από την αποδεδειγμένη αλήθεια και μόνο απ’ αυτήν. Και κανείς δεν μπορεί να συκοφαντείται, να απαξιώνεται και να ευτελίζεται αυθαίρετα από κρυπτόμενες εξουσίες για επικοινωνιακούς λόγους ή για να χρησιμοποιηθεί, για μία ακόμη φορά, ως σωσίβιο στην προσπάθεια αποτυχημένων και διαπλεκομένων να διασωθούν.
Στο παρελθόν, όταν και πάλι σήκωσα τον σταυρό άλλων, προέταξα την ανάγκη της συντεταγμένης πορείας και σιώπησα. Τώρα δεν θα κάνω το ίδιο. Το οφείλω στους γονείς μου. Το οφείλω στα παιδιά μου. Πρώτιστα όμως το οφείλω σ’ αυτούς που με πιστεύουν, είναι υπερήφανοι για μένα σε όλη την Ελλάδα και με εξέλεξαν και το 2007 στο Κιλκίς, κλείνοντας τα αυτιά τους στη λάσπη και στη συκοφαντία και εκείνης της εποχής.
Από τότε έως και σήμερα υπηρέτησα συντεταγμένα και με ευθύνη την παράταξη και στήριξα με όλες τις δυνάμεις μου τις κυβερνήσεις του Κ. Καραμανλή.
Η απαράδεκτη απόφαση αποκλεισμού είναι προσβλητική για αυτούς που με τίμησαν το 2007. Στημένες και ιδιοτελείς δημοσκοπήσεις επαγγελματιών μυστικοσυμβούλων και σταλινικές πρακτικές αποκεφαλισμού διαφωνούντων με τους εκλεκτούς της διαπλοκής, δεν μπορούν να υποκαθιστούν την κρίση των πολιτών.
Είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω. Για το πλαίσιο και τη βάση της περαιτέρω πολιτικής πορείας μου θα μιλήσω στις επόμενες ημέρες.
Θέλω να διαβεβαιώσω στους φίλους μου και σε όσους με πιστεύουν ότι δεν θα κάνω το χατίρι σε κανένα να καθίσω στο σπίτι μου. Οι αρχές, οι ιδέες, οι αξίες και η φλόγα που μας οδήγησαν στον ριζοσπαστισμό του 1997 και αποτέλεσαν την βάση για αντίσταση σ’ αυτούς που θέλουν να διαφεντεύουν τον τόπο εξωθεσμικά, θα είναι και πάλι ο δρόμος για πολλούς από εμάς. Δύσκολος και ανηφορικός δρόμος. Αλλά πιο αναγκαίος από ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοντός έμεινε μέσα αν και αυτός ξεκίνησε το θέμα με την Βιστωνίδα

Έμεινε μέσα ο Αλ.Κοντός και ο Β.Μπασιάκος την ίδια ώρα που κόπηκαν οι υπόλοιποι που σχετίζονταν με τον Βατοπαίδι. Θυμάστε που σας είπαμε ότι ο υπουργός που είχε ΑΜΕΣΗ σχέση με το θέμα του Βατοπαιδίου ήταν ο Αλ.Κοντός αφού αυτός ζήτησε να γίνει η ανταλλαγή στην Βιστωνίδα λόγω εντοπιότητας!

Προφανώς για την κυβέρνηση δεν υπάρχει θέμα Βατοπαιδίου όταν αφήνει μέσα τον άνθρωπο που ζήτησε την ανταλλαγή. Και να που έμεινε μέσα ο Κοντός. Όσο για τον Μπασιάκο έχει την ευθύνη και για τις χαμένες κότες - γαλοπούλες τότε με την γρίπη των πουλερικών.
Μην τα ξεχνάμε. Άρα ξέρουν πολλά και οι δύο τους...

Όσο για τον Σάββα Τσιτουρόιδη τα έβαλε με τον Γ.Σουφλιά που είναι ο ...πρωθυπουργός οπότε...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 8/3/2006


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία ανταλλαγής μεταξύ Κ.Ε.Δ. (Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου) και της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου έκτασης 25.000 στρεμμάτων των Νομών Ροδόπης και Ξάνθης με ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ.
Ύστερα από την παραπάνω ρύθμιση παραμένουν δικαιούχοι οι καλλιεργητές στις ίδιες εκτάσεις των Νομών Ροδόπης και Ξάνθης και δεν διαταράσσεται το καθεστώς που ισχύει εδώ και 60 περίπου χρόνια.
Με τον τρόπο αυτό και μετά από ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ δόθηκε λύση σε ένα από τα σημαντικότερα θέματα που αφορούσαν τους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης και απετέλεσαν αιτία κοινωνικής έντασης στην περιοχή

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ ειναι Εδω Ισλαμικο και Πακιστανικο, αντε μπρε και εις ανωτερα να κανετε την Ελλαδα ενα μεγαλο τσαντιρι.

http://www.youtube.com
/watch?v=f9OYJSNIKw4

ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ είπε...

Στις 12 Ιουλίου 2009, το Δικαστήριο της Ξάνθης ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ για το θέμα της λίμνης Βιστωνίδας. Γιατί το αποσιώπησαν οι πάντες; Γιατί όλοι (λυπούμαι φίλε Βασίλη αλλά κι εσύ δεν το ανέφερες) ΑΠΑΝΤΕς είναι η αλήθεια από τον χώρο της πολιτικής και των (πουλημένων)ΜΜΕ. Λοιπόν, Γραμματείς και Φαρισαίοι τί έχετε να πείτε όταν μιλάτε για "βατοπεδινούς". Πάντως εγώ χωρίς να έχω ιδέα για το πού καν βρίσκεται η λίμνη Βιστωνίδα είμαι "βατοπεδινός". Ο σεβάσμιος γέροντας έδωσε ένα καζάνι με φαϊ και του έδωσαν εις αντάλλαγμα ένα πιάτο φακή!

F5PILOT είπε...

@The Βουλιαγμένο barouti...
Μη φοβάσαι θα τα μάθουμε από τον Τσιτουρίδη και αν δεν την μάθουμε από αυτόν θα τα μάθουμε από την προανακριτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

η χιονοστιβάδα

Το χθεσινό 24ωρο (που είχε τα γενέθλιά του ο Κώστας Καραμανλής) πρέπει να είναι το χειρότερο το εως τώρα της πολιτικής καριέρας του, αφού σε όλα σχεδόν τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης σφυροκοπήθηκε ανηλεώς ως ο απερχόμενος πρωθυπουργός, που σε όλες τις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι το κόμμα του και ο ίδιος κατρακυλάει σε μιά πλαγιά με μιά χιονοστιβάδα ολοέν ογκούμενη να τον απειλεί...

Και το τραγικό γι΄αυτόν είναι ότι ο πυρήνας του ογκόλιθου απο χιόνι που θα τον καταπλακώσει είναι συνεργάτες του, σύμβουλοί του, δικοί του άνθρωποι... Αλλά κι΄ο ίδιος βλέποντας τον κίνδυνο δεν φρόντισε να προφυλλάξει τον εαυτό του κι΄αφέθηκε στη μοίρα του...


ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκιο είχαμε πράγματι όσοι απο κάποια χρόνια τώρα υποστηρίζαμε την αδυναμία του ανθρώπου! Τό "λίγο" του ανδρός! Οι συμπολίτες μας σε μεγάλο δυστυχώς βαθμό δεν συμμερίζονταν την άποψή μας με οτέλεσμα να βρίσκεται η χώρα εδώ που την έφτασε η μικρή εμβέλεια του ανθρώπου που το μόνο που γνωρίζει καλά είναι η ανεκδοτολογία! Θα τον πληρώσουμε δυστυχώς όλοι! Και η Ιστορία θα τον αναφέρει ως "πρωθυπουργό προς αποφυγήν" ! Αλλά η ζημιά έγινε και δεν ξεγίνεται όπως δεν ξεγίνεται η χούντα, ο εμφύλιος, η Μικρασιατική καταστροφή, ο Καρμανλισμός και ο Μητσοτακισμός! Είναι η μοίρα μας, είναι η κακή μας διαπαιδαγώγηση, που στηρίζεται στον εγωκεντρισμό και τη εξ αυτού μισαλλοδοξία και προπάντων την αβελτηρία προς τα κοινά ως συμπλήρωμα. Τώρα μας προστέθηκε και η αδιαφορία για τους θεσμούς, για την ηθική ,για τη δικαιοσύνη , την κοινωνική αλληλεγγύη και κάθε τι που θα έπρεπε να μας χαρακτηρίζει ως "ανθρώπους"! Δυστυχώς τώρα Χρειάζεται "δουλειά πολλή για να γυρίσει ο Ήλιος"!!

ΙΜΜ

F5PILOT είπε...

Ρε παιδιά τώρα καταλάβατε την φούσκα του Καραμανλή. Εγώ την ήξερα από τότε που έγινε αρχηγός. Είναι πολύ καλό παιδί καλός στη παρέα και καλοφαγάς. Έχω πιεί και κανά δυο μπυρες μαζί του όταν ξεκινούσε την πολιτική του καριέρα. Αλλά δεν κάνει για δουλειά την οποία απεχθάνεται. Το λάθος του ήταν να δεχτεί να ηγηθεί της ΝΔ όταν τον υπαγορεύσαν οι βαρώνοι. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι έτσι θα γινόταν μαριονέτα στις επιδιώξεις τους.

Ανώνυμος είπε...

Καλός στην παρέα ο Καραμανλής?
Καλό ανέκδοτο και αυτό.
Όλοι είναι καλοί στην παρέα όταν βγαίνουν με την οικογένεια στο ταβερνάκι για μεζέ, και ο Γιωργάκης είναι καλός στην παρέα, και ο Καρατζαφύρερ, ο Αλαβάνος, η Παπαρήγα, ο Τσίπρας όλοι τους.
Σημασία έχει όταν κληθείς να κυβερνήσεις μιά χώρα άν είσαι ικανός να το κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκης...

O άβουλος και αμήχανος Καραμανλής,
διατηρεί στις λίστες τους βαρόνους της διαπλοκής Γιώργο Σουφλιά και Γιώργο Αλογοσκούφη, την ίδια ώρα που εξαντλεί την πρωθυπουργική πυγμή του στον Σάββα Τσιτουρίδη που έκανε τη μακακία να τον στηρίξει το 1997, στην εκλογή του στην αρχηγία της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε βρε βρε …. Για τους Βατοπεδινούς, και τους άλλους στην Βουλή ούτε αποχρώσεις ενδείξεις δεν υπήρχαν για να παραπεμφθούν, τώρα; ΤΙ; Τις βρήκανε μεταξύ τους για να μην γίνονται και βούκινο; Και τους ξωπετάξανε,; Φαίνετε πως την Βουλή έτσι και έχεις την πλειοψηφία και ας τόχει ο κόσμος βούκινο την κάνεις ότι θέλεις…. Τον λαό όμως; Τι τον κάνεις τον λαό; Που θα σε μαυρίσει, θα σε κάνει του αλατιού; Τον κοροϊδεύεις; Ναι και θα τον κοροϊδεύεις όταν είσαι στα πάνω σου, όταν όμως αρχίζει και σε παίρνει η κάτω βόλτα αρχίζεις και τον γλείφεις, και αυτό κάνει τώρα η Δεξιά, γλείφει τον λαό με το να εξαιρεί από τα ψηφοδέλτια εκείνους που φανερά και ξεδιάντροπα τα άρπαξαν, και που δεν είχε το τσαγανό να το κάνει στην Βουλή, βέβαια αυτούς που ήταν πίσω τους δεν τους ενοχλεί κανείς, και άλλωστε οι θυσιασθέντες σε αυτούς υπολόγιζαν μέχρι τώρα και θα υπολογίζουν και στο μέλλον να καθαρίσουν το όνομα τους, καθώς αν μιλήσουν για όλα και για όλους ποιος ξέρει που θα φτάσει το πράμα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ¨; ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΟ ,ΑΚΗ , ΒΕΡΕΛΗ ,ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΑΝΤΕΛΗ κτλ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙ Ν.Δ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ;
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ:ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΕΦΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΤΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ.
ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΟΤΙ: ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟ
ΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!

Υ.Γ
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΑΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ Γ.Α.Π. ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 15, 2009 12:58 μμ
Ψυχραιμία παιδιά ψυχραιμία γιατί εκτός της γρίπης σέρνονται εγεφαλικά και καρδιακά. Ψυχραιμία λοιπόν. Μαυρίστε τους διαπλεκόμενους της Ρηγίλλης και του Μαξίμου.

stefanos είπε...

Κ-Α-Τ-Α-Ν-Τ-Ι-Α
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ
ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ
ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ
ΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Ο κ. Κ.Κ. ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ
ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...
ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΛΕΟΝ...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ
ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΓΑΠ
ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ...

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ
(ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, ΚΛΠ)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

F5PILOT είπε...

@Stefanos
Και ακόμη το ΠΑΣΟΚ ως το μόνο κόμμα που εμπιστεύεται η μεγάλη πλειοψηφία του λαού και το οποίο προσπαθεί να ξαναδώσει την ελπίδα και την προοπτική στον ελληνικό λαό ανοίγει τις πόρτες διάπλατα και καλεί όλους τους πολίτες σε οποιονδήποτε χώρο και αν ανήκουν σε πανστρατιά για να αγωνιστούν μαζί για το μέλλον της χώρας των πολιτών και των απογόνων τους.

F5PILOT είπε...

@Stefanos
Τι έγινε πολύ ησυχία. Άκρα του τάφου σιωπή
http://vatopaidi.files.wordpress.com/2009/07/keidia-5.jpg

stefanos είπε...

:o))

stefanos είπε...

3:12
o exastal ετοιμάζεται
για την τελική "έξοδο"...
εκτός και κατάλαβε τι γίνεται
και αποφάσισε
να έρθει μαζί μας:
στο δρόμο της μεγάλης
δημοκρατικής παράταξης...
(παλιά ήταν πασόκος
αλλά κάποιος τον πίκρανε
κι έγινε "γενίτσαρος")

F5PILOT είπε...

@Stefanos
Βασίλη σύντροφε τι μου λεέι ο Στέφανος εδώ; Μήπως ρε μπαγάσα είσαι κρυφοπασόκος; Απέξω γαλάζιος με καρδιά πράσινη αφιερωμένη στον πρώτο έρωτα;

Παπουτσάκης είπε...

Σήμερα έχω ψώνια
μη με γλωσσοτρώτε!

Βρίσκομαι ακόμα στο Ηράκλειο!

Παπουτσάκης είπε...

Τι λέτε ρε παιδιά;

Εσείς πράγματι κάνετε
το μαύρο άσπρο!

Πασόκ είστε;

Ποτέ δεν ήμουνα πάντως σοσιαλιστής!

'Οσο για το πως ψηφίζουν στην Κρήτη, να ξέρετε ότι προεχει η οικογένεια και οι ψήφοι μετριούνται, ιδίως στα χωριά μας!
Όταν κατεβαίνει δηλαδή κουμπάρος ή 'ξάδερφος ή θείος .... ψηφίζεις το σόϊ ή την υποχρέωση.
Στην Κρήτη δεν υπάρχουν ιδεολογίες. Υπάρχουν σόγια και διορισμοί ....
Πάντως τώρα είναι εφησυχασμένος από κάθε άποψη γιατί ένας θείος μου, Μηνάς Ρασούλης,) κατεβαίνει με τη ΝΔ, αν και κατεβαίνει στο Λασήθι. Αλλά και πάλι "ψηφίζω θείο"!!!!

F5PILOT είπε...

@exastal
Στο Ρέθυμνο ψηφίζεις ή στο Λασίθι; Το Λασίθι το ρίχνει δαγκωτό στον Μιχαλάκη. Ψήφος στον θείο είναι χαμένη υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

το μεγαλο λαθος του καραμανλη ειναι οτι δεν εβαλε το σαπιο πασοκ στην φυλακη.

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δεν ήθελε να κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα...!!!

stefanos είπε...

Με Καθαρά Ψηφοδέλτια!
ΕΜΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

http://www.resaltomag.gr
/forum/viewtopic.php?t=1746&sid
=b2f1e7963ca4151968562b81854ad721

Ανώνυμος είπε...

http://1453-2009.pblogs.gr
/2009/09
/iw-a-hs-a-a-
eoy-o-ws-i-o-
ws-a-hs-h-ws-aei
-se-o-oys-e-
eis-i-h-ws-.html

F5PILOT είπε...

@5:17 μμ 5:23 μμ
Είσαι πολύ πίσω. Σε έχει πάρει η επικαιρότητα και τα γεγονότα από κάτω. Αν αυτά είναι το καλύτερο που μπορείς τότε η διαφορά θα είναι σίγουρα διψήφια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!!!!!!!!
ΤΣ.ΤΣ.ΤΣ.
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!!!!!!!

ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ ,ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ!!!!!!!!!
ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 15, 2009 5:45 μμ
τςτς ρε τι λαγωνικό είσαι;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.
ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.1
ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.2 ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 15, 2009 9:20 μμ
Απ' ότι φαίνεται μάλλον πολλές εξαγωγές έκανες τελευταία γιατί το βλέπω κουκούτσι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 15, 2009 10:29 μμ
Οι έξυπνοι είναι με τον νικητή
Σουν Τζου

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΙΛΟΤΑΚΟ!!!!!!!!!1

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 15, 2009 11:58 μμ
Αυτό είναι σίγουρο με τα μπούνια.
http://www.onebet.gr/arhiki/about-onebetgr/81
https://www.bwin.com/gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE
Ειδικά το Bwin Έριξε την απόδοση από 9,0 σε 5,0 για νίκη του ΠΑΣΟΚ με διαφορά πάνω από 7,5%.
Για αυτό σου λέω ο Καραμανλής κουτσό άλογο και τελειωμένο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΤΡΕΛΛΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ (ΜΕ ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ) ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ;

Υ.Γ.
ΚΟΛΛΑΕΙ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 1:30 πμ
Στέρεψες και άρχισες να επαναλαμβάνεσαι.
Δεν έχεις κάτι καλύτερο;
Αυτά τα είπαμε

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Γ.Α.Π. ΑΠΑΝΤΑΣ, ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ;
ΕΑΝ ΣΤΕΡΕΨΑ ΕΓΩ ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ;

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 11:27 πμ
Περιμένεις σοβαρή απάντηση σε όλα αυτά; Είσαι σοβαρός;

ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ (ΜΕ ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ) ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ;

Υ.Γ.
ΚΟΛΛΑΕΙ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.1
ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.2 ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!!!!

ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!!!!!!!!
ΤΣ.ΤΣ.ΤΣ.
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!!!!!!!

ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ ,ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ!!!!!!!!!
ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΣ.ΤΣ.ΤΣ..........ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ!!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΕΝΝΑ ΜΟΥ ΠΙΛΟΤΑΚΟ ,ΑΝΤΕ ΣΤΟΥ ΚΡΟΓΙΑ:
ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ!!!
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ!!!!!!ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!!!!!!
ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΙΛΟΤΕ ΤΙ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΣΥ;
ΓΙΓΑΝΤΟΤΕΡΑΣΤΙΕ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!
ΣΤΕΡΕΨΕΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;!!!!!!!!!11

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 1:01 μμ
Με ερμηνεύεις λάθος. Δεν απαντάω σε ύβρεις ήθελα να πω αλλά εσύ το παρεξήγησες. Με την πέννα σου και προσωπικά με σένα δεν έχω τίποτα να χωρίσω. Και βέβαια δεν τραβάω περίστροφο όπως εσύ ούτε έχω αυτή την αμυντική σου στάση. Σε καταλαβαίνω αλλά δεν φταίω εγώ για τη συντριβή σας. Φταίνε τα μεγάλα κεφάλια του κόματός σας που στάθηκαν χαμηλότερα των περιστάσεων και προδώσαν τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΑ τα κανάλια και οι εφημερίδες, ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνουν (όποιος πιστεύει ότι οι υστερικές φωνές τους είναι για την τηλεθέαση κοιμάται όρθιος).

Μαζί με τα δεκάδες καλοπληρωμένα blogs, τα κανάλια είναι άλλος ένας μοχλός πλύσης εγκεφάλου στους πολίτες που δεν είναι πονηρεμένοι.

Να μην ξεχνάμε ότι ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: (1) η συνεχής επανάληψη ψεμμάτων (2) η αποσιώπηση αληθειών.

Ταίζοντας τους καναλάρχες οι αμερικανοί σε λίγο θα μας πείσουν όχι μόνο ότι χρειαζόμαστε καλύτερο πρωθυπουργό (εάν είναι δυνατόν το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα) αλλά επίσης ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη Κύπρος και οι σλάβοι Σκοπιανοί είναι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου.

Δύσκολο είναι;

Αφού εμείς όλη μέρα βλέπουμε τηλεόραση, λογικό δεν είναι να χαζέψουμε;

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΙΛΟΤΕ!!!!!

F5PILOT είπε...

Αν οι δημοσκοπήσεις σας έχουν δημιουργήσει τρικυμία εν κρανίω τότε το βράδυ των εκλογών τι πρόκειται να πάθετε; Ψυχικό τραλαλα;
Σας προτείνω να μην δείτε τα αποτελέσματα αλλά αν επιμένετε πάρτε κανα δυο λαξατονιλ.

ΥΓ. Τα λαξατονίλ μάλλον δεν θα σας κάνουν τίποτε γιατί τα ποσοστά είναι κεραμίδα πάρτε μάλλον κανα δυο ταβόρ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ;
ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, ΑΧΝΑ;

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ, ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΙΛΟΤΕ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τον έχω γνωρίσει τον κύριο Πολεμαρχάκη στην Αγγλία. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος με πολύ σωστές απόψεις που μόνο να προσφέρει έχει στη χώρα. Δεν ξέρω το παρασκήνιο, γιατί και πως έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, αλλά είναι κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

[url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-cialis.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-viagra.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-levitra.jpg[/img][/url]
[b]CIALIS GENERIQUE ACHAT[/b]
[url=http://www.mmagame.com/forum/viewtopic.php?t=365]acheter cialis[/url] - Tadalafil 20mg Achat
[b]acheter tadalafil[/b]
http://crhsesaprn.hqforums.com/vp23.html
[b]cialis Acheter[/b]
[url=http://hefeiexpat.com/forum/index.php?topic=383.0]achat cialis enligne[/url] - kamagra apcalis
[b]Achat Tadalafil 20mg[/b]
http://www.700musers.com/phpBB2/viewtopic.php?t=588
[b]Achat Cialic[/b]
[url=http://www.lookupamerica.com/board/index.php?showtopic=1666]acheter cialis[/url] - Sialis
[b]ACHAT CIALIS GENERIQUE EN FRANCE[/b]
[b]CIALIS ACHAT EN LIGNE[/b]
[url=http://www.proton-tm.com/board/viewtopic.php?p=1679]cialis belgique[/url] - ONLINE cialis generique
[b]acheter cialis[/b]
[b]cialis meilleur prix[/b]
[url=http://hellskitchenonline.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&p=28968]ACHAT CIALIS GENERIQUE EN FRANCE[/url] - commande cialis
[b]ACHAT CIALIS ONLINE[/b]

Ανώνυμος είπε...

Hello. And Bye.