Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

«Προσβλητικές» οι δηλώσεις Παπανδρέου για τη Θεσσαλονίκη

Δριμεία κριτική άσκησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής (Τρίτη), καθιερωμένης συνάντησής του με τους δημοσιογράφους, στα όσα δήλωσε και εξήγγειλε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με την ευκαιρία της ΔΕΘ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Παπανδρέου για την ανάπτυξη της πόλης, το Μητροπολιτικό Πάρκο και το Σκοπιανό.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε:

«Στη βασική πολυσέλιδη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης το Σάββατο το βράδυ, δεν υπήρξε ούτε μία πρόταση για τη Θεσσαλονίκη! Καμία εξαγγελία για κανένα έργο! Ούτε μία κουβέντα για νέο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο, για το Μητροπολιτικό πάρκο, για τη Ζώνη Καινοτομίας κ.λ.π.
Τη στάση αυτή του κ. Γιώργου Παπανδρέου απέναντι στην πόλη μας, την αφήνω στην κρίση του λαού της Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή, απαντώντας ο κ. Γ. Παπανδρέου σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφέρθηκε στον ρόλο και τη μελλοντική πορεία της Θεσσαλονίκης, στο Μητροπολιτικό πάρκο και στη νέα Δ.Ε.Θ. καθώς και στο θέμα των Σκοπίων[…]
Όσον αφορά το θέμα των Σκοπίων είναι γνωστό ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα εξωτερικής πολιτικής κ. Ανδρ. Λοβέρδος, υπέπεσε σε βαρύτατο ολίσθημα, δηλώνοντας ότι κακώς τηρούμε σκληρή πολιτική απέναντι στα Σκόπια, ότι οι όποιες διαφορές μας θα πρέπει να εξαλειφθούν, ότι θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν αγκυλώσεις και ότι έχουμε μόνον μία μικρή εκκρεμότητα μπροστά μας, το θέμα του ονόματος…

Ρωτήθηκε για το θέμα αυτό ο κ. Γ. Παπανδρέου και κάλυψε πλήρως τον κ. Λοβέρδο! Συμφώνησε με τις απόψεις του! Φάνηκε ότι αυτές ακριβώς ήταν και οι δικές του απόψεις. Άραγε είναι αυτές πράγματι οι απόψεις του ΠΑΣΟΚ;[…]Δυστυχώς ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν επανέφερε στην τάξη τον κ. Λοβέρδο. Δεν τον πειράζουν δηλαδή οι θεωρίες των Σκοπίων για 'μακεδονική εθνική ταυτότητα', για 'μακεδονική γλώσσα', για 'μακεδονική μειονότητα', για 'μακεδονικές περιουσίες' κ.λ.π. και βεβαίως εμμέσως πλην σαφώς δηλώνει ότι είναι αντίθετος στο veto, ότι είναι αντίθετος στο μπλοκάρισμα των διαδικασιών για την είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε. και ΝΑΤΟ» .

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί σε όλα τα θέματα να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση, «αλλά στα Εθνικά θέματα θα πρέπει αυστηρά να παραμένει επάνω στη συμφωνημένη εθνική γραμμή».

31 σχόλια:

F5PILOT είπε...

Δεν κοιτάζει τα του οίκου του και να δικαιολογήσει τα λεφτά που έφαγε και να αφήσει τις παληκαριές. Αν δεν ήταν δήμαρχος θα ήταν στα Διαβατά ο απατεώνας.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Το ΠΑΣΟΚ θα τιμωρήσει πάλι την Θεσσαλονίκη αν βγει; Παλιά μου τέχνη κόσκινο!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ θα παραδώσει τη Θεσσαλονίκη, λέγε καλύτερα Βασίλη

F5PILOT είπε...

Γιατί δεν τα λετε όλα για τις επιπτώσεις που θα έχει ο ελληνικός λαός από την κυβέρνηση του Παπανδρέου. Για τον λόγο αυτό θα το υποστώ εγώ και μη μου πείται ότι κάπου τα έχετε ξαναδεί.
Έχουμε και λέμε:

1. Τα νερά της Υλίκης θα μετατραπούν σε αίμα, με αποτέλεσμα να ψοφήσουν τα πλάσματα που ζούν στο λεκανοπέδιο και να υπάρχει έλλειψη πόσιμου νερού.
2. Βάτραχοι θα καλύψουν όλη την επικράτεια της Ελλάδας, μπαίνοντας στα σπίτια των ανθρώπων.
3. Ο αέρας της Ελλάδος θα γεμίσει με σκνίπες, παρενοχλώντας ανθρώπους και ζώα
4. Σμήνη από αλογόμυγες θα εισβάλλου σε κάθε κατοικία των Ελλήνων.
5. Βαριά επιδημία θα πλήξει όλα τα κοπάδια των Ελλήνων, ώστε «κάθε είδους ζωντανό της Ελλάδος θα αρχίσουν να ψοφούν.
6. Άνθρωποι και ζώα θα γεμίσουν εξανθήματα, μεγάλα σπυριά και πληγές.
7. Θα πέσει βροχή από 'πολύ βαρύ χαλάζι, που όμοιό του δεν έχει πέσει ποτέ στην Ελλάδα μέχρι τώρα, τσακίζοντας ανθρώπους, ζώα και βλάστηση.
8. Θα σκοτεινιάσει η γη της Ελλάδος από τα σμήνη των ακρίδων, τα οποία θα καταφάν τη βλάστηση και τους καρπούς που θα έχουν απομείνει από την πληγή του χαλαζιού.
9. Για τρεις ημέρες πυκνό σκοτάδι θα σκεπάσει όλη την ελληνική επικράτεια, σκοτάδι που θα μπορεί κανείς να το ψηλαφίσει σαν να πρόκειται για πολύ πυκνή ομίχλη.\
10. Θα παταχτούν με θάνατο όλοι οι πρωτότοκοι γιοι των ελλήνων (περιλαμβανομένου και του γιου του Κυβερνήτη) καθώς και τα πρωτότοκα των ζώων τους, πράγμα που θα προκαλέσει ανείπωτο θρήνο.

Έτσι για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Ανώνυμος είπε...

Πιλότε, ξέρεις ότι αυτά που λές δεν μπορούν να γίνουν, όμως γνωρίζεις πόσο εύκολα μπορεί ο Γιωργάκης να παραδώσει την Μακεδονία.

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 15, 2009 6:59 μμ
Και γιατί να παραδώσει μόνο την Μακεδονία; Αμ τι να παραδώσει; Να παραδώσει και την Θεσσαλία; και τη Πελοπόννησο και ότι μαλάκία σου έρθει στο κεφάλι. Έλεος βρε αθεόφοβοι, Μια ήττα είναι μόνο βέβαια συντριπτική αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Θα βρίσετε θα πείτε τέτοιου είδους μαλακίες αλλά στο τέλος θα κάτσετε και θα τη φάτε γιατί είστε πέντε έξι και στις δημοκρατίες αν δεν το ξέρετε γίνονται εκλογές και οι πολίτες εκλέγουν τί να κάνουμε τώρα. Πάρτε τα όπλά και σκοτώστε μας. Αλά θα πρέπει να σκοτώστε τους μισούς έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ θα σου άρεσε Πιλότε ένας εμφύλιος αλλά δεν τσιμπά ο λαός τέτοια κόλπα, παλαιάς κοπής μάλιστα. Κανείς δεν είπε να μην γίνονται εκλογές. Απεναντίας. Στην Νέα Ελλάδα όμως θα γίνονται. Στο κομμάτι που θα αφήσει πίσω όμως όχι.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 15, 2009 8:14 μμ
Σε παρακαλώ αφού βλέπεις τον καφέ θα κερδίσω το Λότο;

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΡΙΚΤΡΑ -ΚΑΦΕΤΖΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ........

ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΕΛΟΙΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρώτα πιλότε τον Γιωργάκη που έχει οράματα. Σαν νέα "οραματιτζού" θα σου πεί όχι μόνο ότι θα κερδίσεις αλλά και θα έχεις καλύτερες ημέρες. Αλήθεια πόσες καρπαζιές θα φας αν βγείς στους δρόμους και φωνάζεις, όπως ο Γιωργάκης, ότι έχεις όραμα και βλέπεις λευκά χιόνια?

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 15, 2009 9:45 μμ
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια πράγμα που σημαίνει ότι αυτά που σου απάντησα έπιασαν τόπο. Όσον αφορά εγώ δεν είμαι ιέρεια σαν και σένα και δεν προλέπω το μέλλον όπως εσύ. Πάντως από τις πολύ καλές προβλέψεις σου είσαι έτοιμος για τους Δελφούς

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 15, 2009 10:02 μμ
Θα σου απαντούσα αν καταλάβαινα τι θες να πεις. Είσαι τόσο μπερδεμένος, τόσο θυμωμένος που πραγματικά για να γράψεις κάτι κατανοητό νομίζω ότι πρέπι να ηρεμίσεις και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο κάτω κάτω μια εκλογική συντριβή είναι δεν είναι τίποτα κακό. Άσε που μπορεί η νέα κυβέρνηση να είναι καλύτερη για τα συμφέροντά σου αν είσαι μικρομεσαίος βέβαια. Αν είσαι τραπεζίτης όμως καλά κάνεις γιατί η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα σου αλλάξει τον αδόξαστο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ;ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΡΙΚΤΡΑ - ΚΑΦΕΤΖΟΥ; Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

Πιλότε, προσπαθείς να κάνεις και τον σοβαρό τρομάρα σου. Μόνο τίποτε ανοϊκοί γέροντες θα πίστευαν ότι ο Γιωργάκης θα αλλάξει στις τράπεζες τον αδόξαστο τη στιγμή που έχει συμβούλους κορυφαία τραπεζικά στελέχη. Δηλαδή πόσο πιο "τσίπης" προσπαθείς να μας αποδείξεις ότι είσαι?

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 15, 2009 10:31 μμ
Αν δεν το ξέρεις η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ έχουν ηλικία απο 60 -75 χρόνια. Σιγά σιγά θα αρχίσει να χάνει ψηφοφόρους.
Αν δε το πιστεύεις καλά κάνεις. Εσύ περίμενε την επανίδρυση του κράτους από τον Καραμανλή.

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 15, 2009 10:24 μμ
Εγώ δεν προβλέπω τίποτα. Απλώς άλλοι προβλέπουν. Για ρίξε μια ματιά σε σελίδες στοιχημάτων.

Ανώνυμος είπε...

Πιλότε, ξεφτιλίσου λίγο ακόμα. Το καταφέρνεις μια χαρά

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 15, 2009 11:55 μμ
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Σε ποιόν νομίζεις ότι απευθύνεσαι; χαχαχαχα Έχεις μεγάλη πλάκα. Αν κάποιος ξεφτιλιζεται αυτός δεν είμαι εγώ και για να το καταλάβεις ξαναδιάβασε τα σχόλιά σου.

stefanos είπε...

Μωρέ κέφι που τό'χεις Pilotε...

F5PILOT είπε...

Stefanos
Δεν άφησα τίποτε για σένα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ;

ΕΧΕ ΥΠΟΨΗ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΤΕ;

Ο ΚΟ0ΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!!!!!!!!!
Δυστυχώς για σένα και την ΝΔ. Και φαίνεται από την κατάρευση της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ , ΟΧΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ [ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ-ΧΥΤΥ ΚΠΛ] ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΣΘΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ;

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 11:23 πμ
Ο λαός έχει ήδη επιλέξει και αποφασίσει. Εσείς ακόμη δεν το έχετε καταλάβει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΙΛΟΤΕ!!!!!!!!!
ΑΓΑΝΤΑ ΓΙΓΑΝΤΑ 18 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!!!!!!!!!!

Υ.Γ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;!!!!!!!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 12:55 μμ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!

Για αυτό ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και Γιώργο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΑ τα κανάλια και οι εφημερίδες, ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνουν (όποιος πιστεύει ότι οι υστερικές φωνές τους είναι για την τηλεθέαση κοιμάται όρθιος).

Μαζί με τα δεκάδες καλοπληρωμένα blogs, τα κανάλια είναι άλλος ένας μοχλός πλύσης εγκεφάλου στους πολίτες που δεν είναι πονηρεμένοι.

Να μην ξεχνάμε ότι ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: (1) η συνεχής επανάληψη ψεμμάτων (2) η αποσιώπηση αληθειών.

Ταίζοντας τους καναλάρχες οι αμερικανοί σε λίγο θα μας πείσουν όχι μόνο ότι χρειαζόμαστε καλύτερο πρωθυπουργό (εάν είναι δυνατόν το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα) αλλά επίσης ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη Κύπρος και οι σλάβοι Σκοπιανοί είναι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου.

Δύσκολο είναι;

Αφού εμείς όλη μέρα βλέπουμε τηλεόραση, λογικό δεν είναι να χαζέψουμε;


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΙΛΟΤΑΚΟ!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Αν οι δημοσκοπήσεις σας έχουν δημιουργήσει τρικυμία εν κρανίω τότε το βράδυ των εκλογών τι πρόκειται να πάθετε; Ψυχικό τραλαλα;
Σας προτείνω να μην δείτε τα αποτελέσματα αλλά αν επιμένετε πάρτε κανα δυο λαξατονιλ.

ΥΓ. Τα λαξατονίλ μάλλον δεν θα σας κάνουν τίποτε γιατί τα ποσοστά είναι κεραμίδα πάρτε μάλλον κανα δυο ταβόρ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΕ ΕΣΥ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΘΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ,ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1980 ΟΠΨΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΕ ΕΣΥ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΘΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ,ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1980 ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!