Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Πέφτουν οι μάσκες. Ποιος φυγάδευσε τον Χριστοφοράκο(το Πασόκ φυσικά) και ποιος τον φέρνει πίσω(η ΝΔ φυσικά) ....

Είναι δυνατόν να αποδοθεί κάτι στην Ελλάδα στις σωστές του διαστάσεις; Είναι δυνατόν να προβληματιστούν τα ΜΜΕ για το κατά πόσο οι ειδήσεις που παρουσιάζουν εναντίων της ΝΔ, είναι αξιόπιστες; Είναι δυνατόν οι παπαγάλοι του ιντερνέτ να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ...

Όσον αφορά λοιπόν την υπόθεση Siemens Xριστοφοράκου, τα πράγματα είναι απλά.

Αρχικά, την περασμένη εβδομάδα μας είπαν ότι καταδικάστηκε στη Γερμανία και δεν θα έρθει, επειδή έτσι τους βόλευε...Όταν αποδείχθηκε ότι η καταδίκη δεν έχει καμία σχέση με την έκδοση άλλαξαν το παραμύθι και ενώ ήξερα τι είπε παρουσίαζαν τα μισά ...Όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να κουκουλωθούν τα όσα είπε ο Χριστοφοράκος και οι Γερμανοί θα τα έβγαζαν στη φόρα... άλλαξαν πάλι το παραμύθι και πανηγύριζαν γιατί τα πήρε ΚΑΙ η ΝΔ (όπως λέει ο Χριστοφοράκος και μόνο αυτός...) και το ΠΑΣΟΚ τους δεν ήταν μόνο...Μέσα στη χαρά τους αποσιώπησαν ότι άλλο δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της έκδοσης Χριστοφοράκου στην Ελλάδα. Και καλά η Καθημερινή που πανηγύριζε ότι ο Χριστοφοράκος θα μας έρθει το νωρίτερο σε ένα χρόνο όταν θα κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ και ούτε γάτα ούτε ζημιά, ανασκεύασε και μας λέει ότι μπορεί να έρθει ακόμα και σε μερικές μέρες... ο παπαγάλος του ΠΑΣΟΚ όμως, που δεν επιτρέπει σχόλια στη σελίδα, του έμεινε σαν κλασικός καραγκιόζης με τη γλύκα... για να μην πω τι άλλο του έμεινε στο χέρι ;)
Τι "Δικαίωση" και "σας το 'παμε από την πρώτη μέρα" μας τσαμπουνάς ρε παπαγάλε...
πάρτα τώρα και κάντα κορνίζα...


Ναυτεμπορική 13.08.2009
«Ακόμα και την ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να εκδοθεί στη χώρα μας ο Μιχάλης Χριστοφοράκος. Με το στόχο αυτό αναχωρεί για το Μόναχο ο 4ος ειδικός ανακριτής Νικόλαος Ζαγοριανός, συνοδευόμενος από αστυνομικό και γιατρό, ώστε να αντιμετωπιστεί το ενδεχόμενο επίκλησης προβλημάτων υγείας του κ. Χριστοφοράκου προκειμένου να καθυστερήσει η έκδοσή του στην Ελλάδα.

Για την έκδοση απομένουν τα διαδικαστικά. Η ελληνική πλευρά θα κάνει μία πρόταση για το πώς θέλει να παραλάβει τον κ. Χριστοφοράκο, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Γενικής Εισαγγελίας του Μονάχου Αλφονς Ομπερμάγερ. Όπως διευκρινίστηκε, οι ελληνικές αρχές πρέπει να υποβάλουν σχετικό αίτημα εντός δέκα ημερών και στη συνέχεια να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της μεταφοράς του φυγόδικου στην Ελλάδα. «Θεωρητικά, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο κ. Χριστοφοράκος θα μπορούσε να βρίσκεται σε μια αθηναϊκή φυλακή», σχολίασε ο κ. Ομπερμάγερ, τονίζοντας ότι η απόφαση του εφετείου «δικαιώνει την άποψή μας υπέρ της παράδοσης».

«Θα προσφύγουμε κατά της απόφασης στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Καρλσρούης» ήταν η αντίδραση της πλευράς των συνηγόρων Χριστοφοράκου, όπου το κλίμα μετά την απόφαση του εφετείου, έχει αλλάξει άρδην σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Ωστόσο όπως είπε ο κ. Ομπερμάγερ, ακόμα κι αν γίνει η προσφυγή, το Συνταγματικό Δικαστήριο θα πρέπει να δώσει εντολή στη Γενική Εισαγγελία να αναστείλει την έκδοση του κ. Χριστοφοράκου. Αν δεν υπάρξει κάποια ενέργεια, τότε η παράδοση θα προχωρήσει κανονικά. «Το τι θα κάνει η Καρλσρούη μετέπειτα είναι δική της υπόθεση. Εμείς δεν έχουμε λόγους να καθυστερούμε», σημείωσε ο κ. Ομπερμάγερ.»
Τώρα τι έχετε να πείτε ρε παπαγάλοι;
Ποιος φυγάδευσε τον Χριστοφοράκο και ποιος τον φέρνει πίσω;

ΥΓ. Για την ουσία της υπόθεσης δηλ. για το βούλευμα των Γερμανών με το οποίο ο Χριστοφοράκος καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλακή επειδή λάδωνε μέσω του Γείτονα το ΠΑΣΟΚ και του Βαρθολομαίου τη ΝΔ θα τα πούμε σε επόμενη ανάρτηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: