Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

κ. Παπανδρέου, ακόμη περιμένουμε απάντηση για τον Παπακωνσταντίνου τον ζιμενιάρη!

αναδημοσίευση από το "Δεξί Εξτρέμ"
Είναι απίστευτος, έτσι;
Ήταν μέλος του Δοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕ μέλος του Δ.Σ. και δεν ήξερε τίποτε ο κοκοβιός. Επίσης, εντελώς συμπτωματικά, είχε "ξεχάσει" να το γράψει και στο βιογραφικό του (εγώ δεν ξέρω τίποτε, πέρναγα απέξω, είδα φώς και μπήκα).

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 19-1-2003

" …… το τελευταίο εικοσαήμερο διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλλους στον OTE, όπου οι εθνικοί προμηθευτές και ο πανίσχυρος μηχανισμός που διαθέτουν (πολιτικός και υπηρεσιακός) συνάπτουν ακόμα προγραμματικές συμφωνίες, επεκτείνοντας παλαιότερες ή «καπαρώνοντας» προμήθειες υλικών που κανονικά θα έπρεπε να δημοπρατηθούν εντός του τρέχοντος έτους.

Για όλους αυτούς το καθεστώς των απευθείας αναθέσεων και των προγραμματικών συμφωνιών συνεχίζεται κανονικά από τον ιδιωτικό OTE. Oι υπηρεσίες το γράφουν προκλητικά! Tο προϋπολογισθέν τίμημα της πέμπτης εκτελεστής παραγγελίας προς την Intracom είχε οριστεί στα 120,8 εκατ. ευρώ, όμως αυτό στην πορεία έγινε 222,8 εκατ. ευρώ!

Ήτοι, 185% του προϋπολογισθέντος, έτσι για να ωχριούν και οι εργολαβικές υπερβάσεις! Mε έναν λόγο αθόρυβα, και μεθοδικά κάποιοι φρόντισαν ο OTE να δεσμευτεί (βάσει προγραμματικής συμφωνίας) έναντι της Intracom για πρόσθετες παραγγελίες υλικών αξίας 34,7 δισ. δρχ., που θα γίνουν το 2003, αλλά κλείστηκαν ως «ουρές» των προγραμματικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του OTE Eλευθέριος Aντωνακόπουλος εξουσιοδότησε δύο γενικούς διευθυντές να κλείσουν τους λογαριασμούς με τις προγραμματικές. Πρόκειται για τους κ. Xρήστο Mαλαπάνη γενικός διευθυντή Περιφερειών και Tεχνικών Θεμάτων και Γ. Γεωργίτση γενικό διευθυντή Προμηθειών του Oμίλου. Kαι πράγματι, οι εντολοδόχοι φαίνεται ότι έκλεισαν τις προγραμματικές με «καπέλο» που αγγίζει και τα 140 εκατ. ευρώ χωρίς να είναι γνωστό γιατί ο πρόεδρος του OTE έδωσε μια τέτοια εξουσιοδότηση και ποιο όργανο ενέκρινε αυτές τις «δωρεές» που προβλέπουν μικρότερο υπόλοιπο και για τη Siemens (10 εκατ. ευρώ)."
…………………………………………....................….........................

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ, ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ.

(όχι τίποτε άλλο, αλλά για να γελάσουμε, που λέει ο αργόστροφος αρχηγός σου ότι δεν χρωστάει σε κανένα).

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκης Παπακωνσταντίνου.
Το παιδί αυτό έχει κονσέρβα στον εγκέφαλο.
Κάθε δεύτερη κουβέντα του είναι "πως αισθάνεται ο Ελληνικός λαός" και λέει πάντα τα ίδια. Ανασφάλεια, φτώχεια, μιζέρια, απογοήτευση, έλλειψη ελπίδας, απογοήτευση, κλπ.
Κλασσικό αρνητικό πολιτικό marketing, αμερικανικής προέλευσης.
Άν προσέξεις είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ που λέει και ο ιεραπόστολος της τρομολαγνείας Ευαγγελάτος στον Κυριακού, το ραμολιμέντο της ξανθιάς μπεμπούλας (άσχετο αλλά όσο περνάνε τα χρόνια ο γερομπαμπαλής μοιάζει με τον παπαντρέα, μόνο που η Μαρί δεν είναι γελάδα).
Άντε μετά να μην υποψιάζεσαι ότι κάποιος τους συντονίζει.

Ανώνυμος είπε...

Μου θύμησες τώρα το Βατοπέδι, που ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνσταντίνου επί δύο μήνες ήξερε τη συνομωσία των εκβιαστών Κουκουβίνου/Σωτηροπούλου και δεν είχε πεί τίποτε σε κανέναν (λέει).
Ούτε στο βλακογιώργο!
Ούτε μωρά δεν τα πιστεύουν αυτά.
Εάν ήσουν Γιώργος Παπαντρέου και μάθαινες κάτι τέτοιο για το δεξί σου χέρι θα τον κράταγες κοντά σου και στη συνέχεια;
Άρα, τρία είναι τα συμπεράσματα.
Πρώτο, ο Παπακωνσταντίνου όχι μόνο ήξερε αλλά, κατά πάσα πιθανότητα το είχε οργανώσει, γιαυτό και δεν τον έδιωξε ο Γιωργάκης.
Δεύτερο, και ο Γιωργάκης ήξερε τα πάντα αλλά κάνει την πάπια για να μην θεωρηθεί συμμέτοχος στον εκβιασμό.
Τρίτο, οι υποτιθέμενοι μάγκες οι Βενιζελικοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτε, αλλιώς θα το είχαν διαρεύσει, προς όφελός τους βέβαια.
ΘΑΣΟΚ: ΕΝΑΣ ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το άτομο είναι απατεώνας με baby face!
Δεν τον πάω με τίποτα!
Επαγγελματίας ψεύτης και υποκριτής.
Πολιτικός της κακιάς ώρας.

Ανώνυμος είπε...

Άπαιχτοι οι πασόκοι, άπαιχτοι!
Μου αρέσει που σήμερα ο Γιωργάκης κατέθεσε και 4 προτάσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς, λέει.
Και που ήσουνα τόσα χρόνια που τρώγατε με χρυσές μασέλες, κύριε Παπαντρέου;
Και παέι στο καλό, άντε να δεχθώ ότι δεν είναι υποκριτική η στάση σου, να δεχθώ ότι αυτά που λές τα πιστεύεις.
Όσο καλοπροαίρετος και να είμαι όμως δεν μπορώ να μη θυμάμαι ότι ισχυρίζεσαι ότι τα λεφτά της Ζίμενς τα κράτησε ο τσουκάτος για την πάρτη του.
Ούτε η περιουσιακή του κατάσταση δείχενι κάτι τέτοιο ούτε η προϊστορία του.
Στην επαγγελματική του ζωή, δεν ήταν λαμόγιο δικηγόρος, στρατιωτικός ήτανε.
Άρα Γιωργάκη, αφού δεν εχεις το σθένος να παραδεχθείς ότι, έστω επί Σημίτη, παίρνατε παράνομα χρήματα, αυτό πάει να πεί ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ.
Προσχηματικά είναι αυτά που λές για να ρίξεις στάχτη στα μάτια από την καταιγίδα της Ζίμενς που σας έχει πνίξει.
Για τον παιδικό σου φίλο τον τρεπεκλή, μιά από τα ίδια, μόνο που τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα.
Να μην ξεχνάμε επίσης ότι οι περισσότεροι προφυλακισμένοι ήταν μέλη και συνδικαλιστές του κόμματός σου.
Δυστυχώς, τα δάκρυα είναι κροκοδείλια!

Ανώνυμος είπε...

Θα περιμένετε πολύ ακόμη δεξιά κοπρόσκυλα.
Ο Παπακωνσταντίνου είναι τίμιος αγωνιστής της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου, που να σκάσετε από το κακό σας.

Ανώνυμος είπε...

Η περιπτωση Παπακωνσταντινου ειναι χαρακτηριστικη του πως λειτουργει δεκαετιες τωρα το εκδοτικο διευθυντηριο ( λαμπρακης μπομπολας τεγοπουλος).Δηλαδη περα απο τα γνωστα προσωπα που λυμαινονται την πολιτικη ζωη παπανδρεου καραμανληδες κλπ καθε τοσο πλασαρουν μεθοδικα και συγχρονισμενα καποιους ουρανοκατεβατους τυπους προορισμενους εν ευθετω χρονω να παιξουν τον ρολο τους.Η συνταγη ειναι παντα η ιδια.Αρχικα τους τοποθετουν σε καποια θεση με εντονη παρουσια στα μμε συνηθως εκπροσωπους τυπου στα κομματα εξουσιας. Μετα αρχιζουν να τους καλουν συνεχως σε ολες τις πολιτικες εκπομπες και τα παραθυρα των ειδησεων ωστε να τους επιβαλλουν στο εκλογικο σωμα. Μετα οταν το κομμα τους ειτε πασοκ η νδ (δεν εχει καμμια σημασια) καταλαβει την εξουσια τα συγκεκριμενα ατομα θα τοποθετηθουν στα πιο καιρια υπουργεια για εξυπηρετησουν τους επιβητορες εκδοτες και να εκτελεσουν τον εθνοδιαλυτικο τους ρολο.Ετσι μας επεβαλλαν τον βενιζελο τον αλογοσκουφη τον παυλοπουλο και αλλους.Ετσι θα γινει και με τον Παπακωνσταντινου.Ειναι το καινουργιο "πουλεν" του συστημστος.

megaliellada είπε...

Το σκάνδαλο της Siemens είναι πέρα για πέρα πράσινο και ο πιο ανίδεος μπορεί να καταλάβει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μπλεγμένο σε αυτή την ιστορία. Το προκλητικό όμως είναι ότι αντί να μαζευτεί και να προβληματιστεί το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να βγει κι από πάνω, να κατηγορήσει και να κάνει αντιπολίτευση φτηνή και μικροπρεπή.
Το παράξενο είναι ότι έχουμε 5 και πλέον χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ και ακόμα βγαίνουν σκάνδαλα που φταίχτης και πρωταγωνιστής είναι το ΠΑΣΟΚ. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η διαφθορά του πράσινου στρατοπέδου είναι τεραστίων διαστάσεων και φυσικά μιλάμε για σκάνδαλο βαρβάτο, σκάνδαλο Siemens εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και όχι σκάνδαλο Παυλίδη 100 ψωροχιλιάδων ευρώ!
Πάντως οι σοσιαληστές διότι μόνο έτσι μπορεί να τους χαρακτηρίσει κανείς είναι πανίσχυροι. Έχουν τον τύπο με το μέρος τους, τα Γιωργοκάναλά τους στην τηλεόραση, στα σκάνδαλα είναι πρώτοι στο κουκούλωμα άπαιχτοι, στην εκτόξευση λάσπης ακαταμάχητοι, όπως και στο παιγχνίδι της παραπολιτικής, της παραπληροφόρησης, της προπαγάνδας, της μικροπολιτικής, του ψεύδους της ανευθυνότητας.
Πρέπει να πάρουν ένα γερό μάθημα στις εθνικές εκλογές για να το θυμούνται, διότι αν καταλάβουν την εξουσία και σχηματίσουν κυβέρνηση ο ελληνικός λαός θα ζημιωθεί σημαντικά και θα οπισθοδρομήσει πάρα πολύ, τόσο σε νοοτροπία, σε τρόπο σκέψης, όσο και σε πνεύμα και ήθος. Απλούστατα θα βασιλέψει η διαφθορά, πολύ φοβάμαι ότι θα ξαναζήσουμε στιγμές του ασσύληπτου Α.Παπανδρέου, με φοβερές ρεμούλες, ρουσφέτια,λαδώματα και χοντρές μίζες.

Ανώνυμος είπε...

megaliellada τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ τα ανέλαβε όλα το ισχυρό σας χαρτί στην δικαιοσύνη το 2004 ο εισαγγελέας Ζορμπάς. Κάπου κόλλησε απότι φαίνεται δέν έβρισκε αυτά που περίμενε κάτι που αναγκάστηκε να το ομολογήσει σάν πάνω απόλα άν και δεξιός άξιος και τίμιος δικαστικός.
Σάν απάντηση τον στείλατε σπίτι του την ώρα που είχε στα χέρια του τις δικές σας βρωμιές και ήταν έτοιμος να τις αποκαλύψει.

Ανώνυμος είπε...

Παραμιλάνε από το άγχος για τις αποκαλύψεις οι πράσινοι αφισσοκολλητές.
Ήρεμα παιδιά, πάνω από όλα η υγεία.

stefanos είπε...

χαχαχα...
τα τέκνά της δεξιάς
δεν ησυχάζουν...

βρε ήρεμα...
δεν είδατε τι πάθατε
στις ευρωεκλογές?

αντί πολιτικής
τρέχατε να λασπώσετε τον ΓΑΠ
και φάγατε σταλιάρα 4,5%...
τωρα πάλι τα ίδια...
κουκούτσι μυαλό δεν έχετε...
χαχαχα

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

Πάρτε ένα κειμενάκι
για την θρυλική σας
Οικονομική πολιτική
και τους οικονομολόγους ογκόλιθους
που διαθέτετε...


ΤΙΤΛΟΣ
ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
---------

Το ‘χει η μοίρα των πρώην:
Ο κ. Γ. Αλογοσκούφης,
αφού πέρασε τους απαραίτητους μήνες σιωπής
έπειτα από τον αποκεφαλισμό του,
βγήκε και πάλι στους προβολείς της δημοσιότητας
για να επιτεθεί στον επόμενο- και να διεκδικήσει
τη δικαίωση της πολιτικής του.
Το περιβάλλον μοιάζει θετικό-
η Οικονομία σήμερα είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση
σε σχέση με τις δικές του ημέρες.

Δικαιούται όμως «διά να ομιλεί»,
που έλεγε και ο μακαρίτης ο Κουτσόγιωργας;
Κατ΄ αρχήν, ναι… άλλωστε στην Ελλάδα
όλοι δικαιούνται διά να ομιλούν και επίσης κανείς
δεν χάνεται ό,τι κι αν έχει διαπράξει στο παρελθόν:
Ο κ. Κ. Μητσοτάκης από στόχος της λαϊκής οργής
έγινε πρωθυπουργός με 47% και ο κ. Αντ. Σαμαράς
επανήλθε με δόξα και τιμή στην κυβέρνηση της Ν.Δ.,
την οποία είχε πετάξει από το Μέγαρο Μαξίμου.
Και λοιπά και λοιπά...

Το πρόβλημα με τον κ. Αλογοσκούφη είναι ότι
η δική του περίπτωση έχει να κάνει με την τσέπη μας
- και αυτό κάνει τη διαφορά.
Γιατί είναι άλλο να γίνεις «πρώην» λόγω πολιτικών διαφορών
κι άλλο να σε διώχνουν ως αποτυχημένο στα οικονομικά.
Και ο κύριος καθηγητής
ξεκίνησε την πορεία του με την απογραφή,
εκτινάσσοντας τεχνητά το έλλειμμα στο 7%.
Όσο το βρήκε δηλαδή κι ο κ. Γ. Παπαθανασίου...

Τι άλλο;
Α, ο κ. Αλογοσκούφης διέλυσε το ΣΔΟΕ
- με την κατηγορία ότι επρόκειτο για... πασοκικό μηχανισμό-
και μείωσε δραστικά τη φορολογία των διανεμόμενων κερδών
των επιχειρήσεων: Ένα δωράκι αξίας 1 δισ. ευρώ τον χρόνο
- εντάξει, μιλάμε για τις καλές χρονιές κι όχι για τη φετινή,
αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία του πράγματος...

Από επιτυχία σε επιτυχία
και καθώς ο καιρός περνούσε,
ο «τσάρος» διαλαλούσε όλο και πιο δυνατά
ότι τα οικονομικά πράγματα πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο
- ώσπου το περασμένο καλοκαίρι άρχισε να ψιθυρίζει κάτι
σαν «δυστυχώς, θα πτωχεύσουμε».
Σήμερα, τάσσεται εναντίον της έκτακτης εισφοράς
που επέβαλε ο κ. Παπαθανασίου
και οδύρεται ότι δεν υπάρχει σχέδιο
για την αντιμετώπιση της κρίσης.
ΟΚ, προφανώς δεν υπάρχει κανένα σχέδιο
- αλλά και το δικό του,
θα πρέπει να ήταν το μεγαλύτερο κρατικό μυστικό…
χαχαχαχα..

(του Στέφανου Τζανάκη (tzanakis@dolnet.gr)
Τα Νέα - 4 Ιουλίου 2009)

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΜΗΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ EXASTAL ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ;
ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ (ελαφρώς)

Ανώνυμος είπε...

O ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
--- Μέρος 1 ---

Μιλώντας στην 5η Σύνοδο
του Εθν. Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
κάλεσε τη ΝΔ
σε διενέργεια εθνικών εκλογών
το Σεπτέμβριο, προκειμένου
η νέα κυβέρνηση που θα προέρχεται από τη Δημοκρατική Παράταξη
να καταρτίσει έναν αξιόπιστο προϋπολογισμό για το 2010
και να διαπραγματευτεί με την Ε.Ε.
ένα αξιόπιστο σχέδιο
εξόδου από την κρίση.
«Αυτό επιβάλλει το συμφέρον της χώρας» είπε.

Κάλεσε την κυβέρνηση
να συμφωνήσει και να συναινέσει
στην στήριξη της επανεκλογής
του Κάρολου Παπούλια,
εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί.

Ο ΓΑΠ αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών της 7 Ιουνίου, είπε:
«Στις ευρωεκλογές ηττήθηκαν
οι πολιτικές που διχάζουν
αντί να ενώνουν.
Που κατακερματίζουν
αντί να καλλιεργούν την συνοχή.
Που απομονώνουν αντί να συνθέτουν.
Που αδικούν αντί να προστατεύουν.
Που εξαθλιώνουν αντί να ενισχύουν.
Που εξοργίζουν αντί να εμπνέουν.
Οι Έλληνες πολίτες
απέρριψαν τις πολιτικές ΝΔ.
Αυτό αποτελεί γεγονός...»

Ακόμη, προσδιόρισε
ότι στόχος του Κινήματος
δεν είναι μια απλή νίκη
στις εθνικές εκλογές,
ή μια απλή αλλαγή κυβέρνησης,
«αλλά μια ριζική αλλαγή
πολιτικής στον τόπο,
ένα άλλο ύφος και ήθος
διακυβέρνησης», και πρόσθεσε:
«Την αλλαγή
που δεν αφορά τις καρέκλες
αλλά τον τρόπο άσκησης της εξουσίας στη χώρα μας.
Την αλλαγή σε κάθε πτυχή
της καθημερινότητάς μας.
Με ένα κράτος που σέβεται,
προστατεύει και στηρίζει τον πολίτη.
Που σέβεται και προστατεύει
τα δικαιώματά του,
την ζωή του, την περιουσία του,
το βιός του, την ελευθερία του,
τους δημόσιους χώρους».

Ανώνυμος είπε...

O ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
--- Μέρος 1 ---

Στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος, ο ΓΑΠ είπε
ότι το ΠΑΣΟΚ θα ανταποκριθεί
στην απαίτηση των πολιτών
για «ξεκάθαρες κουβέντες
και υπεύθυνες απαντήσεις»
γι αυτό και παρουσιάζει τους βασικούς άξονες,
τις προτεραιότητες των 100 πρώτων ημερών
της διακυβέρνησης του:

Πρώτον,
την αντιμετώπιση της βαθιάς οικονομικής κρίσης
που πλήττει την ελληνική οικονομία
και την τσέπη του πολίτη

Δεύτερον,
την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών
στο Κράτος, στους θεσμούς
και στο πολιτικό μας σύστημα.
Την αντιμετώπιση του ελλείμματος αξιοπιστίας
των δημόσιων θεσμών μας,
που πλήττει ανεπανόρθωτα τη Δημοκρατία μας.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε επίσης
τα άμεσα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ
για την αντιμετώπιση της κρίσης:

Πρώτον,
η άμεση αποκατάσταση της εμπιστοσύνης
των ευρωπαίων εταίρων μας και των αγορών
στην ελληνική οικονομία
με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα ανάταξης
και αναθέρμανσης της οικονομίας.
Η αναθέρμανση αυτή θα συνδυασθεί με μέτρα
με αιχμή το νέο αναπτυξιακό πρότυπο,
την πράσινη ανάπτυξη.

Δεύτερον,
η επαναδιαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Ένωση,
προς όφελος όλων των πολιτών που ασφυκτιούν,
του χρονοδιαγράμματος των υποχρεώσεών μας
ως μέλος της ΟΝΕ.
Ένα νέο αναθεωρημένο πρόγραμμα ανασυγκρότησης,
που θα συνδυάζει τις άμεσες ανάγκες
της οικονομίας
με τις απαραίτητες διαρθρωτικές
και μεσοπρόθεσμες αλλαγές.

Και Τρίτον,
η στήριξη του εισοδήματος των ασθενέστερων
και της μεσαίας τάξης
μέσα και από τη γενναία αλλαγή
στο φορολογικό σύστημα.
«Η επιλογή μας είναι ξεκάθαρη:
Θα στηρίξουμε τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου
και θα προστατεύσουμε τους ασθενέστερους.
Απέναντί μας ήταν, είναι και θα είναι
η παρασιτική Ελλάδα.
Εκείνοι που θεωρούν ότι μπορούν να ζουν
σε βάρος της κοινωνίας» υπογράμμισε ο ΓΑΠ.

Κατέστησε σαφές ότι θα λάβει σκληρά μέτρα
για την θωράκιση και την ενίσχυση
της αυτονομίας του πολιτικού συστήματος,
κηρύσσοντας έναν ανένδοτο απέναντι στην διαφθορά.

«Να πάρουμε σκληρά μέτρα
για τον έλεγχο του πολιτικού χρήματος,
ώστε οι πηγές χρηματοδότησης των κομμάτων
και των πολιτικών, να είναι εμφανείς
και όλες οι ιδιωτικές εισφορές ονομαστικές,
μέσω τραπεζικών λογαριασμών.
Αυτό που σήμερα έχουμε εμείς ήδη κάνει πράξη.
Ανατρέποντας πρακτικές και αντιλήψεις
του παρελθόντος του πολιτικού μας συστήματος.
Σε αυτή την μεγάλη επιχείρηση δημοκρατίας
- ενός ανένδοτου απέναντι στην διαφθορά
και την πελατειακή διαχείριση της εξουσίας
και των χρημάτων του ελληνικού λαού».

Απηύθυνε μήνυμα συστράτευσης και αγώνα,
λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ο πολίτης περιμένει να μας συναντήσει.
Είναι η ώρα να βγούμε στο λαό,
να βγούμε κοντά στον πολίτη
να συμπαρασταθούμε στα προβλήματά του.
Υπάρχει το σχέδιό μας,
το Πρόγραμμά μας.
Πρέπει να το πιστέψουμε.
Να πιστέψουμε στο εαυτό μας»

Ανώνυμος είπε...


ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΑΣ
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...
ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...


ΑΜ ΠΩΣ!

Ανώνυμος είπε...


ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΙ ΜΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Με το μυαλό που έχετε και την αλαζονεία που παραουσιάζετε όχι εκλογές θα πάρετε
.......
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ
παλιοκλέφτες του Πασόκ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χάχανο είσαι ρε Στέφανε.
Είσαι τόσο αλλαζόνας όσο φαίνεται;
Σοβαρέψου λίγο
γιατί είσαι πολύ καραγκιόζης του Τζεφρογιωργάκη.
Γιαουρτάκι light και συ;
Κανά κανό
κανά ποδήλατο έχει ο ελεύθερος σου χρόνο ή μια ζωλη στο χάχανο του πασόκ είσαι;
Προσωπικά για λαμόγιο μου φαίνεσαι που τάχει αρπάξει χοντρά απ' το Πασόκ γι' αυτό κάνεις έτσι

Ανώνυμος είπε...

Aλαζόνες του υψίστου βαθμού είναι όσοι είναι ανίκανοι να αντιπαρατεθούν στα εύστοχα επιχειρήματα του Στέφανου, και για να καλύψουν το αδιέξοδο στο οποίο έχουν έρθει βρίζουν χυδαία πίσω απο την ανωνυμία.
Αλαζόνες του υψίστου βαθμού είναι όσοι υπερασπίζονται χωρίς επιχειρήματα παρα μόνο με χυδαίες βρισιές έναν εξίσου αλαζόνα πρωθυπουργό που κατα δήλωση των ίδιων των περισσότερων βουλευτών του έχουν να τον δούν κάτι τετραετίες.
Αλαζόνες του υψίστου βαθμού ήταν όσοι με μιά απίστευτη τραμπουκοειδή φρασεολογία υπεραμύνονταν οτι θα βγεί η Νέα Δημοκρατία πρίν απο έναν μήνα πρώτο κόμμα με διαφορά στις εκλογές και καταριόντουσαν τις υποτιθέμενα ψεύτικες δημοσκοπήσεις.
Τα αποτελέσματα τους διέψευσαν πανηγυρικά, μυαλό δέν έβαλαν καθόλου επιμένουν στην ίδια τακτική.

Agg3los είπε...

αν βγουν τα ονοματα τις μιζενσ μπορει καλλιστα να ερθουν τουμπα τα αποτελεσματα στην ψαλιδα..αυτο φοβαται ο Τζεφρυ και θελει εκλογες το συντομοτερο δυνατον...
αν μεχρι το Μαρτη βγει το πραγματικο προσωπο της μποχας του πασοκ και ο Γαπ ο ιδιος θα φαει κλωτσιες..

Ανώνυμος είπε...

Ρέ Agg3los σε ποιόν πλανήτη ζείς?
Αυτό δέν λέει συνέχεια ο ΓΑΠ?
Αυτό δέν είπε και ο δικός σας βουλευτής Μιχαλολιάκος?
Να έρθει εδώ ο Χριστοφοράκος να τα πεί όλα τα ονόματα αναλυτικά χωρίς να έχει καμιά συνέπεια απο τον νόμο.
Αντίθετα ο αρχηγός σου λέει οτι άν μιλήσει θα τον βάλει φυλακή ισόβια.
Πώς θέλεις να μιλήσει λοιπόν κάτω απο τέτοιες απειλές?

Agg3los είπε...

το 90% των μιζων τις φαγαν πασοκες..οποτε ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε...καλυτερα να μην ερθει εδω γιατι θα μπει στον κυκεωνα των συμφεροντων..το καλυτερο ειναι να τα πει ολα απο τη γερμανια..αυτο που τον συμβουλευουν και οι δικηγοροι του...

Ανώνυμος είπε...

Ρε απατεώνες πασόκοι θέλετε εξεταστική τώρα για να διαγραφούν επ' άπειρον οι απατεωνιές σας και οι κλεψιές σας;
Δεν μας πείθετε με την πρώιμη ηθικολογία σας.
Που ήσασταν όταν γίνονταν οι κλεψιές ρε απατεώνες;
Τώρα μας το παίζεται τιμητές των πάντων και πολέμιοι της διαφθοράς;
Εσείς που δημιουργήσατε τη διαφθορά στην Ελλάδα;
Άι σιχτίρ ρε ψεύτες και κλέφτες
που έχετε τώρα και επιχειρήματα....

Agg3los είπε...

σαν να μου λες ..ο γκανκστερ σε καλει μπροστα του να του πεις ποσα εφαγε οι συμμορια του και ποιος τα εφαγε...και οτι δεν θα παθει τιποτα και θα τον αφησουν ελευθερο!και το πασοκ και η Νδ ουσιαστικα θελουν να ερθει εδω για να αρχισουν τα παζαρια .μη γελιομαστε..απλα το θρασυτατο πασοκ λεει αποπανω και προσφορες και ορους για να ερθει στην Ελλαδα,ενω τουλαχιστον η ΝΔ δεν λεει τιποτα...

Agg3los είπε...

απο οτι εχω καταλαβει..με τη ζιμενσ το οργιωδες παρτυ το εκανε το πασοκ,ενω η ΝΔ πηρε απλως τα ρεστα που απεμειναν...(C4I ισως,ηλεκτρικες υσσκευες κλπ)

stefanos είπε...

Άγνωστε 2:18
σε ευχαριστώ για τα λόγια
και την υποστήριξή σου...
Θέλω να σου πω,
ότι αν ζούσα στην Κατοχή
και με πήγαιναν οι Ναζί
και οι δοσίλογοι τους
στο εκτελεστικό απόσπασμα,
εγώ δεν στεκόμουνα ακίνητος
και σαν μοιραίο θύμα απλά
θα φώναζα Ζήτω η Ελλάς…
Θα έκανα ότι κάποιοι πατριώτες
κάπου κοντά στο Μυρόφυλλο
της Πίνδου…
δηλαδή θα εξορμούσα
ενάντια στους εκτελεστές φρουρούς
και ίσως έπαιρνα 1-2 μαζί μου…
Θα πήγαινε η ψυχή μου
«μετά των αλλοφύλων»…
Κατά συνέπεια, δεν μασάω
με τα όσα βρομόλογα λένε…

stefanos είπε...

Η «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ»
ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
(Μια άλλη πτυχή
Στη δημόσια Διαφθορά)

--------------------------

Σκέφτομαι όλα αυτά που συμβαίνουν
σχετικά με τη Siemens, τη Mayo, κλπ
και καταλήγω στο συμπέρασμα
ότι είμαστε σε απερίγραπτο βαθμό υποκριτές.

Σκούζουμε γενικά για το φαινόμενο,
ενώ το γνωρίζουμε και δεν αντιδρούμε…
Ξέρουμε ότι πάντα το κεφάλαιο
(εφοπλιστές, βιομήχανοι, επιχειρηματίες,
γαιοκτήμονες, βιοτέχνες, κλπ)
χρηματοδοτούσαν τα κόμματα
και μια ατελείωτη σειρά πολιτικών…

Άλλοι λίγα, άλλοι πολλά..
ΟΛΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!
(άρα να μη σκούζουν ΚΚΕ, ΣΥΝ και Λάος)

Δεν αντιδρούμε,
αλλά βέβαια φωνάζουμε
όταν εκ λάθους διαρρεύσει καμιά «πομπή»
που έχει να κάνει με κομματικούς αντιπάλους!
Στη λογική των εντυπώσεων
και του μικροκομματικού κέρδους…
Σαν χούλιγκανς και κάφρους των γηπέδων
που δε τους νοιάζει αν η ομάδα τους
νίκησε με ψεύτικο γκολ
ή δωροδοκημένο διαιτητή…

Σκέφτομαι όμως, ότι υπάρχουν και άλλες
περιπτώσεις, για τις οποίες ΣΙΩΠΑΜΕ…

Παλαιότερα η πατρίδα μας επαιτούσε
τη χρηματική και όχι μόνο βοήθεια
της υπερατλαντικής υπερδύναμης…
Αυτό δεν αποτελούσε «λάδωμα», ρουσφέτι,
εξαγορά, διαφθορά, κλπ ?

Σήμερα, χτες, προχθές
χιλιάδες σωματεία ανά την επικράτεια
«χρηματοδοτούνται» από υπουργεία
και καλά μου για τους σκοπούς τους
(αθλητικούς, πολιτιστικούς, κλπ)…
Αυτό τι είναι?
Βοήθεια χωρίς την αναμονή ανταπόδοσης?
Η Siemens και η κάθε Siemens
τα «χώνουν» και τα «έχωναν»
σε κόμματα και πολιτικούς
για να παίρνουν δουλειές, να κερδίζουν δις…
Η κυβέρνηση (πάλι) και η κάθε κυβέρνηση
που τα έχωνε δια του κ. Ζαχόπουλου
ή «ενισχύει» σήμερα δια του κ. Σαμαρά
διάφορα σωματεία και συλλόγους ανα τη χώρα
δεν αναμένουν «πράγματα»?
Δεν προσμένουν
την πολιτική υποταγή
την κομματική πίστη
την προσχώρηση
ή την ψήφο
των δωρηθέντων?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ?

Τις γνώμες σας παρακαλώ…

Ανώνυμος είπε...

Η γνώμη μας είναι ότι η διαφθορά υπήρχε πάντα αλλά τις σημερινές διαστάσεις απέκτησε με το Πασόκ και τις θλιβερές "δημοκρατικές" του προσωπικότητες που την είδαν ρεβανσισμό και ευκαιρία για γρήγορο πλουτισμό. Δυστυχώς αυτός ήταν ο σοσιαλισμός στο ελληνικό του παπανδρεϊκό μοντέλο και αυτό θέλετε να ξαναγίνει.
Ποτέ το Πασόκ δεν παραδέχτηκε τους Πόπωτες και τους Μαυράκηδες.
Πάντα είχε μια περίεργη αντίληψη σε όλα αυτά. Αν συμβαίνουν στη ΝΔ ή το ΚΚΕ πρόκειται για εγκλήματα και σκάνδαλα. Αν όμως συμβαίνουν στο ίδιο το Πασόκ, τότε "αυτά συμβαίνουν σε όλες τος οικογένειες".
Όχι κύριοι του Πασόκ. Αυτά συμβαίνουν στο Πασόκ και είναι γεννήματα της πολιτικής του και κυρίως της βλάσφημης αντιδεξιάς ρητορικής του ........
Όσο για τους δεξιούς που παρασύρθηκαν από τις πασοκικές συμπεριφορές θα τους φάει το μαύρο το σκοτάδι.

Ανώνυμος είπε...

Ωστε δέν λαδώνεται λοιπόν ο Καραμανλής έτσι?
31 Ιουλίου 2007
Στην πλήρη εξάρτηση του Σωκράτη Κόκκαλη και της Intralot παρέδωσε η κυβέρνηση τον ΟΠΑΠ με τη σύμβαση-μαμούθ των 230 εκατ. ευρώ.που υπέγραψε ο ΟΠΑΠ. Μερικούς μήνες αργότερα ΟΠΑΠ και η Intralot του Σωκράτη Κόκκαλη είναι μεταξύ των πέντε εταιρειών που υπέβαλαν προσφορές για την εξαγορά της κρατικής τουρκικής λοταρίας Milli Piyango, όπως ανακοίνωσε χθες η διεύθυνση αποκρατικοποιήσεων της Τουρκίας. Nέα σύμβαση στις 23 Ιουνίου 2009 με το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών για την υλοποίηση του έργου "Προσαρμογή του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών στις απαιτήσεις της Προγραμματικής Περιόδου 2007 - 2013" υπέγραψε η Intracom IT Services.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο προϋπολογισμός του έργου,διάρκειας 26 μηνών, ανέρχεται στα 646.950 ευρώ (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) με δικαίωμα προαίρεσης επιπλέον ευρώ 840.000 χωρίς ΦΠΑ.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
Απόλυτα αφεντικά το δίδυμο Λάτση - Βαρδινογιάννη, ελέγχουν όλα τα καρτέλ με τις τιμές του πετρελαίου και της βενζίνης.
Απο τα παραπάνω φαίνεται καθαρά οτι το τρίο Κόκκαλη - Βαρδινογιάννη - Λάτση είναι οι λαδωτήρες του Καραμανλή, οι χρηματοδότες σε όλες τις προεκλογικές τους εκστρατείες.
Να μου πείτε οτι το ΠΑΣΟΚ ήταν διεφθαρμένο συμφωνώ αλλά διαφωνώ στο οτι ξεκίνησε αυτό την διαφθορά, η διαφθορά υπήρχε στην Ελλάδα απο την εποχή του Καποδίστρια.
Να μας λέτε επιπλέον οτι η Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή είναι τίμια, αδιάφθορη, πολέμιος των νταβατζήδων και άλλα φαιδρά εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο μας ζητάτε θυσίες, λιτότητες, ασταμάτητους φόρους λόγω της παγκόσμιας κρίσης. Μας μιλάτε για μεγάλη ανάγκη λόγω των άδειων ταμείων απο την κακοδιαχείριση τους απο το ΠΑΣΟΚ.
Τα 400 εκατ. ευρώ για την αγορά των Γαλλικών Super puma πού τα βρήκατε ρέ παιδιά, αφού έχουμε πιάσει πάτο δήθεν λόγω ΠΑΣΟΚ και παγκόσμιας κρίσης?
Τα 6 δις ευρώ που διαπραγματεύεστε για τις Γαλλικές φρεγάτες που θα τα βρεί ο αρχηγός σας που μας λέει οτι βρισκόμαστε στο ΑΜΗΝ λόγω ΠΑΣΟΚ και παγκόσμιας κρίσης?

stefanos είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε των 6:51,
γράφεις 20 σειρές και μόνο στην πρώτη
εμφανίζεσαι λιγουλάκι αντικειμενικός...
λέγοντας:
"Η γνώμη μας είναι ότι η διαφθορά
υπήρχε πάντα"...
Μετά αυτοπαγιδεύεσαι στο δαίδαλο
των νεοδημοκρατών "αμυνών" σου..
Στο τέλος βέβαια ρίχνεις την κορώνα
ότι θα τσακίσετε όποιον δικό σας
έχει εμπλοκή σε σκάνδαλα, κλπ
(πράγματα – βέβαια - που είναι εφευρήματα
του ΠΑΣΟΚ και μόνο παλιάνθρωποι Πασόκοι
τα κάνουν)...

Αγαπητέ Άγνωστε των 6:51
ό τρόπος που γράφεις μαρτυράει ότι:
1) είτε δεν έχεις εμπειρία
(και αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω
νεαρής ηλικίας ή ενασχόλησης
σε κοινωνικές δραστηριότητες)
2) είτε έχεις κοντή και επιλεκτική μνήμη,
καθώς δεκάδες υπουργοί σας, γεν. γραμματείς
και πρόεδροι οργανισμών απομακρύνθηκαν
λόγω της κοινωνικής κατακραυγής και του θορύβου
που προκάλεσαν σκάνδαλα που ήταν αναμιγμένοι...
Μέρα παρά μέρα έφευγε κι ένας
σε αυτά τα 5 χρόνια
Ανάμεσα σε αυτούς, κορυφαία ονόματα
του κόμματός σας...
Παυλίδης, Αλογοσκούφης, Ρουσόπουλος,
Τσιτουρίδης, Δούκας, Βουλγαράκης, …
και ουκ εστί τέλος...
Όμως όλο αυτούς δεν τους τιμωρήσατε,
δεν τους διώξατε από τη ΝΔ...
Απλά τους κρύβετε...
Γιατί η ομολογία της ενοχής σημαίνει
ανάληψη ευθύνης και πολιτικό κόστος
πράγμα που δεν το είδαμε...
γιατί δε το τολμάτε!
Θέλετε να μείνετε γαντζωμένοι στην εξουσία
με κάθε τρόπο….
Έχω λάθος?

stefanos είπε...

Γεια σου
Μεταρρυθμιστή...
Χαίρομαι που σε βλέπω!
:o)

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ Στέφανε.
Πολύ καλή δουλειά κάνεις συνέχισε έτσι, το κατα δύναμη βέβαια όσο ελεύθερο χρόνο έχεις.

stefanos είπε...

Πριν πάω
για καμιά μπυρίτσα Τσεχίας
λουκάνικο και ξυνολάχανο...
ας σας δώσω κάτι "χαριτωμένο"
ΠΕΡΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...

Την περασμένη Τετάρτη
έγινε ξενάγηση στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης
όσων Βουλευτών συμμετέχουν
στο Α΄ Θερινό Τμήμα…
Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης
(που ακόμη συζητείται μεταξύ των βουλευτών)
υπήρξε κλάκα βουλευτών της συμπολίτευσης
(ναι παρακαλώ… της ΝΔ)
που μόλις έβλεπαν υπάλληλο του Μουσείου
έκαναν ένα στοπ και τον ρωτούσαν τάχα μου αθώα:
«Εσύ, παιδί μου, από πού είσαι;».
Δεν ξέρω αν πρόκειται για σύμπτωση,
όμως οι περισσότεροι ερωτηθέντες υπάλληλοι ήταν
(το βρήκατε!)
ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ…
Θα πρέπει να σας πω ότι οι κλακαδόροι
δεν το έβαζαν εύκολα κάτω.
Όταν ρώτησαν κάποιον και τους είπε
ότι είναι από τη Λακωνία, επέμειναν:
«Και πού ψηφίζεις;»
Ψήφιζε Μεσσηνία.
Να είχαν τέτοια φόρα και στις Εξεταστικές
οι βουλευτές της Ν.Δ.,
πέτρα δεν θα είχαν αφήσει
χωρίς να τη σηκώσουν στο Βατοπέδιο.

ΨΙΛΟΜΠΗΧΤΕΣ για τον Αντώνη Σαμαρά
κι από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης.
Αυτοί θεωρούν ότι προτιμά
την εθνικά συναινετική ατζέντα του Μουσείου
κι αποφεύγει τις εμφανίσεις στη Βουλή
για να μην πολωθεί.
Ο Κώστας Καρτάλης, ας πούμε,
επέμενε να ρωτάει τον υπουργό Πολιτισμού
γιατί στέλνει αντ΄ αυτού
στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων
ον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.
Ο «ξανθός» μπορεί να παίζει στα δάχτυλα τα αθλητικά,
αλλά στα πολιτιστικά μπερδεύεται
μεταξύ Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος
και Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Αν τον ρωτήσουν δε τη διαφορά
μεταξύ Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου
και Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου
αλλάζει χρώμα προσώπου
και θέμα.