Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Το FBI συνδέει τις πολύ μακρινές μεταξύ τους, ανεξιχνίαστες δολοφονίες, με serial killers νταλικέρηδες!

serial killers:ένα από τα μεγάλα προβλήματα της Αμερικής!Έφτιαξαν χάρτη των δολοφονιών των τελευταίων τριάντα ετών που εξηγούνται μόνο με τη δράση και την κίνηση των φορτηγατζήδων!
Το FBI υποψιάζεται ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών δεκαετιών καθ' έξιν δολοφόνοι(serial killers), των οποίων η δράση εκτείνεται σε μεγάλες αποστάσεις ευθύνονται για το θάνατο εκατοντάδων ιεροδούλων, hitchhikers και οδηγών φορτηγών που κάνουν μεγάλα ταξίδια. Τα σώματα των θυμάτων βρίσκονται πεταμένα σχεδόν πάντα κοντά στις εθνικές οδούς .
Οι ομοσπονδιακές αρχές αρχικά συνέδεσαν τις ομοιότητες στις δολοφονίες φορτηγατζήδων στην Oklahoma και τις γύρω πολιτείες και τα αποτελέσματα που κατέληξαν ήταν εκπληκτικά σχετικά με το προφίλ των δολοφόνων.
Τα στοιχεία δημιούργησαν μια τεράστια βάση δεδομένων που συνδέθηκαν με τις δολοφονίες 500 ιεροδούλων που πρόσφατα δολοφονήθηκαν και τα σώματά τους βρίσκονταν σχεδόν πάντα κοντά σε στάσεις φορτηγών, μοτέλ και δημοφιλείς διαδρομές κατά μήκος των δρόμων που χρησιμοποιούν τα μεγάλα φορτηγά. Δρόμοι που συνήθως διασταυρώνουν τις ΗΠΑ.
Η βάση δεδομένων ενισχύθηκε με στοιχεία από εξιχνιασμένες δολοφονίες ή βιασμούς που έχουν χρεωθεί οδηγοί φορτηγών και τα θύματά τους βρίσκονταν πάντα κατά μήκος των εθνικών οδών. Πάντως τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι οι serial killers έχουν κάποια σχέση με τις εθνικές οδούς, την πορνεία και τα φορτηγά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι φορτηγατζήδες είναι οι υπ’ αριθμόν ένα στον κατάλογο των καθ' έξιν δολοφόνων, μια και αυτοί μετράνε πολλά θύματα στην κατηγορία τους...
Αν και αστυνομικά τμήματα αρκετών πολιτειών, πολλά χρόνια τώρα, έχουν ενημερωθεί και συμμετέχουν στην τροφοδότηση στοιχείων της βάσης δεδομένων, μόλις πριν τρεις μήνες ανακοινώθηκε επισήμως η ύπαρξή της. Στις αρχές του έτους το FBI άρχισε να δίνει στη δημοσιότητα ενδιαφέροντα στοιχεία που συσχετίζουν αρκετές δολοφονίες που συνέβησαν σε πολύ μεγάλες αποστάσεις και μέχρι στιγμής καταχωρούνταν ως συμπτώσεις! Πάντως από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα, μέχρι σήμερα, πάνω από είκοσι δολοφονίες εξιχνιάσθηκαν ενώ επίσημα είχαν περάσει στο αρχείο.
latimes:”FBI database links long-haul truckers, serial killings”

Δεν υπάρχουν σχόλια: