Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Κεντρικά σχεδιασμένος διασυρμός της χώρας…..

......από Πασόκ, Σύριζα και καναλάρχες με απώτερο στόχο την μείωση της δανειοληπτικής ικανότητας της χώρας. Γεγονός που ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ελληνικής κοινωνίας.

Η Κυβέρνηση είχε πληροφορίες από τα μέσα Ιουλίου για σχέδιο αποσταθεροποίησης της οικονομίας με σκανδαλοθηρία και «ανατρεπτικά» γκάλοπ κατά ριπάς. Στην πορεία προέκυψε η στρατευμένη και μισθωμένη αγανάκτηση των "πυρπολητών" κουκουλοφόρων..... Υπήρχαν πληροφορίες για εμπλοκή ξένων κέντρων ενημέρωσης και υπηρεσιών άλλων χωρών που δεν έβλεπαν με καλό μάτι ούτε τον αγωγό, ούτε την κινεζική στροφή του Καραμανλή και θέλουν να βγάλουν τα σπασμένα των χρεοκοπημένων οικονομιών τους από όλες τις αναπτυσσόμενες χώρες του πλανήτη μια και έχουν ρουφήξει το αίμα του τρίτου κόσμου.
Οι πανίσχυροι οικονομικά παρακρατικοί μηχανισμοί του συστήματος Πασόκ θα έδιναν τα πάντα ώστε η προσχεδιασμένη αποσταθεροποίηση να μετατραπεί σε διασυρμό της χώρας. Έτσι ενσωματώθηκε στην στρατηγική των καναλιών και των παπαγάλων η είδηση που «κάνει το γύρο του κόσμου». Μια είδηση-μπαλάκι πινγκ πονγκ που εξυπηρετεί και τα εγχώρια άπληστα συμφέροντα και του ισχυρούς τραπεζικούς κύκλους της Ευρώπης και της Αμερικής. Όλοι εκβιάζουν την ελληνική οικονομία, ο καθένας από διαφορετική θέση ισχύος. Οι ευρωπαϊκές τράπεζες για να κερδίσουν περισσότερα αφού ο δανεισμός είναι μονόδρομος και οι εγχώριοι νταβατζήδες για να ρίξουν την Κυβέρνηση, που είναι και ο πραγματικός τους στόχος, ανέφικτος μέχρι στιγμής.
Θείο δώρο στους σχεδιασμούς ήταν η εγκληματική δράση 500 κουκουλοφόρων, «δήθεν» οργισμένων και καταπιεσμένων που δρουν στις παρυφές συγκεντρώσεων δικαίως οργισμένων μαθητών και στο κέντρο των συγκεντρώσεων του Σύριζα που επίτηδες δεν περιφρουρεί τις συγκεντρώσεις του, όπως το ΚΚΕ.
Πασόκ, Σύριζα, κουκούλες και κανάλια καπηλεύονται ληστρικά τον άδικο θάνατο του Αλέξανδρου από έναν ανεγκέφαλο αστυνομικό. Τέτοιοι θάνατοι όμως και ακόμη χειρότεροι συμβαίνουν διαχρονικά. Πόσοι μαθητές σκοτώθηκαν στα Τέμπη; Τότε όμως δεν υπήρξαν αντίστοιχες χειραγωγημένες εκδηλώσεις οργής. Αυτές οι δυνάμεις, της οργής με μεζούρα, της οργής που λεηλατεί θύματα και θύτες, της οργής που τελικά εξισώνει το αίμα του αθώου με τη δημαγωγική «σφαγή» του δολοφόνου, άφησαν ανοιχτή την πόρτα να μπουν στην πόλη οι βάρβαρες κουκούλες είτε ως νεο «Τούρκοι», είτε ως νεο «Ναζί». Δεν έχει σημασία η ταμπέλα, το αποτέλεσμα μετράει. Πυρπόλησαν, ερήμωσαν, εκβίασαν, γκρέμισαν. Εξόργισαν την πλειοψηφία των πολιτών που δεν θα πιάσουν ποτέ μια πέτρα για να σπάσουν τη τζαμαρία ενός μικρού μαγαζιού. Και το μέλλον φαίνεται πιο σκοτεινό μια και με αυτές τις κουκούλες, θέλουν οι καναλάρχες, να μας συγκυβερνήσουν Πασόκ και Σύριζα!
Έπειτα από όλα αυτά θέλουν να μας πείσουν τα κανάλια και τα παπαγαλάκια τους, ότι όλα γίνονται αυθόρμητα, η φαντασία μας συνωμοτεί και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την «κοινωνική εξέγερση» του Σύριζα και των ναζί-κουκουλοφόρων του!!!
Μας περνάνε για τόσο βλάκες και έχουν υπερεκτιμήσει αλαζονικά την εικονική τους ισχύ ή δεν έχουν καθόλου εκτιμήσει την οργή του κόσμου κατά της φασιστικής κουκούλας και των ΜΜΕ.

5 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Και η συνομωσιολογία καλά κρατεί.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

Ανοχή τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Kαλά και το εγγόνι μου να ρωτήσετε και όλους τους χωριανούς μου, δεξιούς -πασοκ-αριστερούς θα σας πούν ότι όλα αυτά γίναν για να πέσει ο Καραμανλής.
Και ήταν τόσο άρρωστοι οι άνθρωποι για εξουσία (παρόλο που την είχαν 20 χρόνια και έφαγαν και τα παιδιά των παιδιών τους) και τα έκαναν τόσο εξόφθαλμα ώστε και οι πλέον αγράμματοι να το αντιληφθούν.
Εξεγέρθηκαν οι πεινασμένοι των SUV για ψωμί, παιδεία, ελευθερία. Και μετά πήγαν στην Αράχωβα στο ιδιωτικό τους σαλέ να περάσουν Χριστούγεννα με ρεβεγιόν, τσάϊ και συμπάθεια. Η επανάσταση μπορεί να περιμένει (15 μέρες).....

Ethnikofrones είπε...

φιλε exastal γεια σου βλεπω πω ςκαι αλλοι δεν έχουν πειστεί απο τα περι "κοινωνικής εξεργεσης" αλλα να σου θυμισω οτι ο ολοκληρωτισμος και η επαναστατική βια δεν ειναι προνομιο μονο των Ναζι. Οι κουκουλοφόροι δενν ειναι ναζι ειναι αριστεροι και ο συριζα ειναι ενα κομμα αμφησιμο για αυτο και μπορει να χαρακτηρηστει ως Εξτρεμιστική αριστερα.


http://dexter-dexter1.blogspot.com/2008/10/blog-post_13.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλής δέν τραβάει πιά καταλάβετε το, δέν τραβάει όσο και άν κάνετε το πάν να τον καθιερώσετε ηγέτη της χιλιετίας. Ο τρόπος που ρητορεύει, οι γκριμάτσες της φάτσας του, οι ψηλοί του τόνοι, τα νεύρα, οι απειλητικές φονές δημιουργούν στον ψηφοφόρο που τον παρακολουθεί αισθήματα απίστευτης αηδίας. Όσο είχε τον Ρουσσόπουλο δίπλα του μπορούσε να του σκηνοθετήσει τα πάντα μέχρι μέσω κινητού να του προγραμματίσει την ομιλία του τώρα αποδεικνύει σε κάθε εμφάνιση του πόσο λίγος είναι. Τον πήραν χαμπάρι πιά όλοι ακόμα και αυτοί που φανταζόντουσαν οτι κάτι καλό θα αλλάξει άν απομακρυνθεί ο Ρουσσόπουλος απο το Μαξίμου.