Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Μαίνεται ο πόλεμος ΔΟΛ - Κυβέρνησης: Το εξώφυλλο για το «βρώμικο '16»

Τρία 24άωρα πριν από την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή, την οποία ζήτησε αυτοπροσώπως ο Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζεται ο "πόλεμος" ανάμεσα στην ...
κυβέρνηση και τον εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη.
Μετά τη γάτα των Ιμαλάϊων στο «Βήμα», «Τα Νέα» κυκλοφόρησαν σήμερα Σάββατο με τίτλο πρωτοσέλιδου «Στήνουν βρώμικο ‘16» και υπέρτιτλο που παραπέμπει ευθέως στον Αλέξη Τσίπρα.
«Με λάσπη στον ανεμιστήρα προσπαθεί να ξεπεράσει η κυβερνώσα ομάδα του Μαξίμου τις αυξανόμενες δυσκολίες στο εξωτερικό και το εσωτερικό», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα κάνοντας λόγο για παντελή αδυναμία σε όλα τα επίπεδα.
Ειδικότερα, γράφει η εφημερίδα:  
 «Σε μονοπάτι κατηφορικό και επικίνδυνο έχει βρεθεί η χώρα. Είναι γιατί οι κυβερνώντες δείχνουν πλήρη αδυναμία σε όλα τα επίπεδα. Η διαχείριση του Προσφυγικού ακυρώνει την Ελλάδα ως κράτος και μικραίνει την υπόστασή της τόσο στην Ευρώπη όσο και στην περιοχή μας. Η διαπραγμάτευση με την τρόικα οδηγεί στην απόλυτη φτωχοποίηση εργαζομένων αλλά και συνταξιούχων. Και η θετική προοπτική δεν διαφαίνεται.
Έναντι όλων αυτών, οι κυβερνώντες προωθούν όρους υποτέλειας στην ενημέρωση και φτιάχνουν κλίμα ποινικοποίησης της δημόσιας ζωής. Θέλουν επίσης η πολιτική να γίνεται μέσα σε βούρκο ούτως ώστε η συμπολίτευση να μην ξεχωρίζει από την αντιπολίτευση στα μάτια της κοινής γνώμης. Είναι το βρώμικο ’16 – έτος σκοτεινό και δίσεκτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: