Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Το ΠΑΣΟΚ έγινε ΣΥΡΙΖΑ κι ο ΣΥΡΙΖΑ... ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ έγινε ΣΥΡΙΖΑ κι ο ΣΥΡΙΖΑ... ΠΑΣΟΚ. Προτού βγάλετε εύκολα συμπεράσματα - εξαιτίας των χειρισμών της αριστερής κυβέρνησης - είναι καλό να γνωρίζετε ότι σας ...... λείπει μια βασική λεπτομέρεια. Χθες το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε στη Βουλή το δικό του «παράλληλο πρόγραμμα» για την αντιμετώπιση των βασικών προβλημάτων της παρατεταμένης ανθρωπιστικής κρίσης.
Η πρόταση νόμου υπογράφεται από το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ κι έχει ως αντικείμενο «το Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα και την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας και Ενταξης». 
Σε αυτήν ασκείται σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αφού, όπως επισημαίνεται, «η ανερμάτιστη και άκρως υφεσιακή πολιτική της επιδείνωσε τα προβλήματα για τους οικονομικά αδύναμους και τις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού». 
Επίσης επισημαίνεται ότι «η κυβερνητική αβελτηρία είχε ως αποτέλεσμα την αναίρεση των συμφωνημένων πολιτικών με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής για την κοινωνική ένταξη, όπως την επέκταση του πιλοτικού προγράμματος Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα και τη μη αξιοποίηση του ποσού των 330 εκατ. ευρώ που από τον Δεκέμβριο του 2014 είχε εγκριθεί υπέρ των απόρων». 
Σας θυμίζει κάτι;

Μικροπολιτικός // ΤΑ ΝΕΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: