Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Μάκης Βορίδης | Η κυβέρνηση γνώριζε ότι με την πολιτική της θα οδηγούσε στο κλείσιμο των τραπεζών [video]

"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ γνώριζε ότι με την πολιτική της θα οδηγούσε στο κλείσιμο των τραπεζών. Και το κλείσιμο των τραπεζών σήμερα γνωρίζουμε ότι ...
... έχει επιφέρει συγκεκριμένες ζημίες, τις οποίες προφανώς είχανε συνεκτιμήσει, όπως δήλωσε και ο τότε υπουργός κ. Βαρουφάκης. Άραγε ποιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης; Τι θα πούνε στον ελληνικό λαό που η πολιτική τους επέφερε με δόλο αυτή τη ζημία; Γιατί έπρεπε να επιβαρυνθεί το δημόσιο χρέος εξαιτίας των απόψεων της Κυβέρνησης, της ενσυνείδητης λειτουργίας της, των αποφάσεων που πήρε; Αυτές οι ευθύνες πρέπει να εξετασθούν"!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ γνώριζε ότι με την πολιτική της θα οδηγούσε στο κλείσιμο των τραπεζών. Και το κλείσιμο των τραπεζών σήμερα γνωρίζουμε ότι έχει επιφέρει συγκεκριμένες ζημίες, τις οποίες προφανώς είχανε συνεκτιμήσει, όπως δήλωσε και ο τότε υπουργός κ. Βαρουφάκης. Άραγε ποιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης; Τι θα πούνε στον ελληνικό λαό που η πολιτική τους επέφερε με δόλο αυτή τη ζημία; Γιατί έπρεπε να επιβαρυνθεί το δημόσιο χρέος εξαιτίας των απόψεων της Κυβέρνησης, της ενσυνείδητης λειτουργίας της, των αποφάσεων που πήρε; Αυτές οι ευθύνες πρέπει να εξετασθούν!
Δημοσιεύτηκε από Μάκης Βορίδης στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: