Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκινά το έργο για τη βελτίωση του οδικού άξονα που συνδέει ολόκληρη την Εύβοια με το λιμάνι του Μαντουδίου

Υπεγράφη σήμερα από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη η σύμβαση που αφορά στο έργο βελτίωσης του οδικού άξονα που συνδέει το Μαντούδι και κατ' επέκταση όλη την ...
... Εύβοια, με το νέο λιμάνι Μαντουδίου. Το έργο, προϋπολογισμού 900.000 ευρώ, περιλαμβάνει ανακατασκευή μέρους του οδοστρώματος, τεχνικές-χωματουργικές εργασίες, εργασίες σήμανσης, αλλά και την ανακατασκευή γέφυρας από οπλισμένο σκυρόδεμα με σκοπό την δημιουργία ασφαλών συνθηκών μετακίνησης και διέλευσης των πολιτών και των εμπορευμάτων.  

Ο Κώστας Μπακογιάννης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το έργο αυτό εντάσσεται σε όλα εκείνα τα έργα που έχουν ξεκινήσει σε όλη την περιφέρεια για να εξασφαλίσουμε αξιοπρεπή και ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, αλλά έχει και αναπτυξιακό χαρακτήρα. Είναι έργο που αφορά στην λειτουργικότητα και την προσβασιμότητα της θαλάσσιας πύλης του Νομού, γι' αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμάς, γιατί θεωρούμε ότι με άμεσες και πρακτικές παρεμβάσεις μπορούμε να λύσουμε ουσιώδη προβλήματα και να ξαναβάλουμε την Περιφέρειά μας στο δρόμο της Ανάπτυξης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: