Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

«Ιδεώδη υπέρ του ανθρώπου» έχουν οι Αντιεξουσιαστές που έκαψαν το σπίτι του Φλαμπουράρη(;)

Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου ...
... Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια. 
Πριν από λίγες μέρες, ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε, η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, σε συνέντευξή του στον BHMA FM, ότι «οι οργανώσεις αυτές, όπως η 17Ν, είχαν ένα λαθεμένο, αλλά ένα ιδεώδες που ήταν υπέρ του ανθρώπου»
Λογικά ο Μάκης Μπαλαούρας εννοεί «ιδεώδεις» και «υπέρ του ανθρώπου» και τους Αντιεξουσιαστές που χτύπησαν το σπίτι του Συριζαίου (συντρόφου του) υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη! 

Και αυτοί oι Αντιεξουσιαστές σίγουρα «έχουν ένα ανώτερο ανθρώπινο ιδεώδες για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία»! 
Και η προκήρυξη μίσους που ανάρτησαν στο imdymedia διαπνέεται από «γνήσιο ανθρωπισμό και ακαταμάχητη αγάπη προς την κοινωνία»! 
Αφού χτύπησαν έναν «λαομίσητο και προκλητικό υπουργό»! 
Λογικά, καλά κάνουν και του ζητούν «να σηκωθεί και να φύγει απ’ τα Εξάρχεια»! 
Δεν είναι όμως έτσι. Η τρομοκρατία είναι καταδικαστέα από όπου και αν προέρχεται. Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά δεν υπάρχουν. 
Οι θρασύδειλοι εγκληματίες και οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι που καταστρέφουν περιουσίες και αφαιρούν ζωές στο όνομα μιας δήθεν πιο ανθρώπινης κοινωνίας είναι εχθροί της δημοκρατίας και της ελευθερίας. 
Το μήνυμα από την πλευρά μας είναι διαρκές και σταθερό: 
«Η τρομοκρατία τους θα ηττηθεί και δεν θα μας γονατίσει ποτέ». 
Έτσι δεν είναι κ. Μπαλαούρα; 
Χθες καιγόταν το σπίτι του συντρόφου σας. Όταν θα καίγεται άραγε το δικό σας σπίτι, από τους ίδιους κρετίνους Αντιεξουσιαστές, το ιδεώδες τους θα είναι ακόμη πιο ανθρώπινο; Όχι βέβαια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: