Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Μετά την ανήθικη επίθεση που δέχτηκαν, οι Αγγελόπουλοι ρευστοποιούν στην Ελλάδα!

“Ουδέποτε ενδιαφερθήκαμε. Άλλες δυνάμεις ενέπλεξαν το όνομά μας, εν αγνοία μας και παρά τη θέλησή μας. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ηθική υπόσταση οικογένειας-μας ...
... καθιστά απαγορευτική οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή μας στην Ελλάδα. Ακόμα και για καλό.”

Αυτή είναι η δήλωση της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Βήμα της Κυριακής με την οποία βάζει τέλος στα σενάρια για εμπλοκή της στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Γενικότερα, η οικογένεια Αγγελόπουλου μετά και την πίεση που δέχτηκε στο χώρο της ναυτιλίας και πολύ περισσότερο μετά την ανήθικη επίθεση που δέχθηκε ο γιος της, έχει περιστείλει τις δραστηριότητες στην Ελλάδα και είναι σε φάση ρευστοποίησης περιουσιακών στοιχείων. 
Οι πωλήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό με πρώτο το σκάφος της οικογένειας ΑLPHA NERO. Η κατοικία της οικογένειας στο Παλαιό Ψυχικό παραμένει στην κυριότητα τους, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τη δεύτερη κατοικία που διέθετε η οικογένεια, ακριβώς στο απέναντι οικόπεδο. 
Το συγκεκριμένο σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό πουλήθηκε το 2015 στην οικογένεια Κωνσταντοπούλου. Ταυτόχρονα υπάρχουν πληροφορίες ότι προς πώληση είναι και το σπίτι της οικογένειας Αγγελόπουλου στη Μύκονο. 
Η πληροφορία έχει διοχετευθεί τεχνηέντως στην αγορά, καθώς κατά την προσφιλή πρακτική του ο Θόδωρος Αγγελόπουλος πρώτα βγάζει “βρώμα” και αναμένει να του χτυπήσουν την πόρτα οι ενδιαφερόμενοι για να του κάνουν προσφορά. 

Ανακεφαλαιώνοντας τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες, όλα οδηγούν ότι θα παρακολουθήσουμε δύο “υπερπαραγωγές”: Βαγγέλης Μαρινάκης εναντίον Αλαφούζου με έπαθλο το Σκάι και Φώτης Μπόμπολας, από κοινού με την κυβέρνηση και σφυρίζοντας αδιάφορα, εναντίον Σταύρου Ψυχάρη με αντικείμενο το Μega και αν του κάτσει -όπως ελπίζει ο Φ. Μπόμπολας- και τις εφημερίδες του ΔΟΛ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: