Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Μπράβο Μεϊμαράκη, τα κατάφερες! Πήρες και τον Τράγκα μαζί σου! Σε καλή μεριά!



Ο Γιώρος ο Τράγκας, ο Προφήτης ο Μάγκας, βλέπει το μέλλον μέχτι το 2020.
Από κει και πέρα κάποια αιθαλομίχλη εμποδίζει τις μαντικές του ικανότητες!
Σύντομα πάντως οι δυνάμεις του θα επεκταθούν μέχρι το 2030!
Τρέμουν οι μάγισσες και οι χαρτορίχτρες!

Στον κατάλογο των αντιμητσοτακικών προσετέθη και ο Γιώργος, ο Τράγκας, ο Μάγκας. Κάποιοι τονλένε και Φράγκας! Τεράστια προσωπική επιτυχία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη! Αυξάνονται και ....
 .... πληθύνονται οι «Απρόθυμοι»: αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα.
Σοφία Βούλτεψη, Αργύρης Ντινόπουλος, Μάκης Γιακουμάτος, Φαήλος Κρανιδιώτης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Γιώργος Τράγκας, Δάνης Τζαμτζής, Γιώργος Βλάχος και όλοι όσοι δηλώνουν ότι ανήκουν σε μια «μεγάλη κεντροδεξιά φιλελεύθερη παράταξη» αλλά δεν ξέρουν ή φοβούνται ότι εκπροσωπεί ο φιλελευθερισμός και σκοπίμως (από ιδιοτέλεια) τον μπερδεύουν με το νεοφιλελευθερισμό, τασσόμενοι έτσι στο πλευρό της βρώμικης αντιπολίτευσης που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία.

 Στη χωρία των ακραίων λαϊκοδεξιών στελεχών προστέθηκε λοιπόν και ο Τράγκας ο Προφήτης, αφού προέβλεψε ότι με τον Κυριάκο στην ηγεσία της ΝΔ θα κάνει πάρτι ο Τσίπρας μέχρι το 2020!
 Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να εκλεγεί ο Κυριάκος στην ηγεσία της ΝΔ.
Γιατί η καμαρίλα και οι μηχανισμοί νομίζουν ότι θα ελέγξουν τον κόσμο που θα πάει να ψηφίσει!
Με προφητείες Τράγκα!
Όλος ο trash βόθρος του εθνολαϊκισμού και η trans Βαθιά Λαϊκή Δεξιά, κόντρα στον Κυριάκο. Περιμένουμε να πάρει θέση και ο Λάκης! Για να δέσει το γλυκό του Βαγγέλη!
 Τώρα έχεις έναν ακόμα λόγο παραπάνω να ψηφίσεις Κυριάκο Μητσοτάκη!
Γιατί έτσι αντιστέκεσαι εμπράκτως, στα κατεστημένα, στα φέουδα, στα συστήματα και στους κύκλους της Βαθιάς Νέας Δημοκρατίας.
Ο Γιώργος ο Τράγκας, ο Προφήτης ο Μάγκας, βλέπει το μέλλον μέχτι το 2020. Από κει και πέρα κάποια αιθαλομίχλη εμποδίζει τις μαντικές του ικανότητες! Σ'υνομα πάντως οι δυνάμεις του θα επεκταθούν μέχρι το 2030! Και τότε τρέμετε οι μάγισσες και εσείς οι χαρτορίχτρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: