Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Έρευνα για τα «κρυμμένα» 15.000.000 του ΠΑΣΟΚ μέσα στο "χαμένο χρηματοκιβώτιο"!

Το κυνήγι του χαμένου χρηματοκιβωτίου φαίνεται ότι αρχίζει στη Χαριλάου Τρικούπη! Από τις έρευνες στα (αμαρτωλά) ταμεία του ΠΑΣΟΚ εξακριβώθηκε, σύμφωνα με τη «Real News», ότι ...
.... εντός των γραφείων υπήρχαν 15.000.000 ευρώ σε μετρητά, τα οποία ουδέποτε εμφανίστηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Εξαιτίας του ότι το ποσό είναι προφανώς δυσθεώρητο, ο επί σειρά ετών υπεύθυνος των οικονομικών του κόμματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, γιατί τόσα πολλά χρήματα παρέμεναν σε χρηματοκιβώτιο, αντί -όπως είναι και το λογικό- να κατατεθούν σε κάποιο πιστωτικό ίδρυμα. 


Υπό αυτά τα δεδομένα, η εισαγγελική έρευνα (την οποία είχε παραγγείλει η τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου) για τη μαύρη τρύπα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, που διογκώθηκε επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου, καταλήγει στην κλήση ως υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων του Ροβέρτου Σπυρόπουλου. 

Παράλληλα, ο ίδιος οφείλει να απαντήσει και στη γνωστή απουσία παραστατικών για τις δαπάνες του κόμματος εκείνη την περίοδο, οι οποίες οδήγησαν το κόμμα στην πτώχευση, με δεδομένο ότι το χρέος του ανέρχεται στα 140.000.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: