Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Νέα Δημοκρατία | Ένα σώμα αδιαίρετο με άνεμο ανάπτυξης και αισιοδοξίας!

Δυο κουβέντες για να κλείσουμε τα των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Δεν ήταν ανταγωνιστές οι δύο ...
.... υποψήφιοι. Συναγωνιστές ήταν και προεκλογικά κινήθηκαν στα πλαίσια μιας απόλυτα υγιούς και ευγενούς άμιλλας.
Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να είναι ένα σώμα ομοούσιο και αδιαίρετο (αυτό είναι και ένα από τα στοιχήματα του νέου αρχηγού της). Όπως δήλωσε και ο μεταβατικός πρόεδρος, Γιάννης Πλακιωτάκης που κράτησε μια εξαιρετική στάση σε όλη την προεκλογική διαδικασία ''Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι''. Έτσι κι αλλιώς ο εχθρός είναι εκτός των ''γαλάζιων'' τειχών.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως δήλωνε ήταν ο ''αντιΤσίπρας με την έννοια του ακριβώς αντίθετου''. Δηλαδή ένας νέος σοβαρός, με μόρφωση, ξένες γλώσσες, αστική ευγένεια, μεταρρυθμιστής, γνώστης της αγοράς και ''σύμμαχος'' της κοινωνίας. Όχι εχθρός σαν τους τσιπραίους που το μόνο που ξέρουν είναι να βάζουν παρανοϊκούς φόρους και να τεμαχίζουν συντάξεις.
Ο λαός της Νέας Δημοκρατίας έκανε ένα τεράστιο δώρο στον 47χρονο γιο του πρώην πρωθυπουργού! Τώρα μένει να αποδείξει ότι το αξίζει! Να δώσει φρέσκια πνοή στο κόμμα χωρίς όμως να παραγκωνίσει ιστορικά στελέχη που έχουν δώσει αγώνες και αγώνες για την παράταξη, να κερδίσει τη μάχη των ιδεών κόντρα στον αριστερό άκρατο λαϊκισμό και να ανατρέψει τη χειρότερη κυβέρνηση που γνωρίσαμε ποτέ.
Μπορεί όμως; Η απάντηση είναι ναι! Ο κόσμος έχει αηδιάσει βλέποντας τη ζωή του να καταστρέφεται και οι θυσίες του όλες να πηγαίνουν στον βρόντο σε μια ξέφρενη πορεία προς τον γκρεμό. Διψάει για κανονικότητα, σοβαρότητα και υπεύθυνη πολιτική. Αυτά τα βρήκε τώρα στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και με πολύ χαρά βλέπω κόσμο που δηλώνει ότι δεν ανήκε στη γαλάζια παράταξη, να σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει στρατόπεδο λόγω Κυριάκου. Κάτι λέει αυτό... Λέει ότι μια εποχή ξημέρωσε.
Τέλος να κάνω και μια σύνδεση με την εισαγωγή. Μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Επιβάλλεται να είμαστε ενωμένοι! Επιτέλους να φύγουν τα ''Καραμανλικός'', ''Μητσοτακικός'' κλπ. Να γίνουμε μια ψυχή ένα σώμα! Μόνο έτσι θα ξαναγίνει η Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη ξορκίζοντας τον αριστερό εφιάλτη και θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη όλων των Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: