Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η ΝΔ ζητά επίσημη ενημέρωση από την ΕΡΤ για το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ

Επίσημη ενημέρωση από την ΕΡΤ ζητά η Νέα Δημοκρατία, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την προβολή του ...
"πανηγυρικού" βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ από την δημόσια τηλεόραση. 
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γ. Κουμουτσάκος και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδης, ζήτησαν συνάντηση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Λ. Ταγματάρχη. 
 Η συνάντηση ορίστηκε για αύριο στις 12:00 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Βλέπε Σχετικά: 

Βαρύτατο κακούργημα η προβολή του διαφημιστικού spot του ΣΥΡΙΖΑ από την ΕΡΤ


Επίσης η άποψη του Γιώργου Παπαχρήστου [ΤΑ ΝΕΑ]:

Η ΝουΔού ανακοίνωσε το αυτονόητο: δύο εκπρόσωποί της, ο Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Μ. Λαζαρίδης θα μεταβούν στην ΕΡΤ για να ζητήσουν εξηγήσεις για το άθλιο βίντεο που έπαιξε στα videowall του Tάε Kβον Ντο την Κυριακή και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, και εκείνη το μετέδωσε υπηρετώντας το κομματικό της καθήκον.
Η ΕΣΗΕΑ, το συνδικαλιστικό μας σωματείο, τι σκέφτεται να κάνει επ' αυτού; Θα εξαντλήσει την αντίδρασή της σε μια μάλλον τετριμμένη ανακοίνωση που εξέδωσε και η οποία μάλιστα προκάλεσε και την οξύτατη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ;
Εδώ και τρία - τριάμισι χρόνια, από την ημέρα δηλαδή που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε αξιωματική αντιπολίτευση, δημοσιογράφοι που δεν είναι αρεστοί στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ υφίστανται ανηλεείς, άθλιες και έξω από κάθε δεοντολογία επιθέσεις, και η ΕΣΗΕΑ στις περισσότερες των περιπτώσεων παρακολουθεί απαθής, εγκλωβισμένη στις ενδοπαραταξιακές ισορροπίες της.

Δεν θα 'πρεπε, ας πούμε, με αφορμή το περιστατικό της Κυριακής να κηρύξει μια απεργία, έτσι για την τιμή των όπλων, στην ΕΡΤ; Να οδηγήσει στο Πειθαρχικό της μέλη της που στελεχώνουν τις διευθυντικές της θέσεις; Θα 'πρεπε, αλλά... τα είπα προηγουμένως...

Δεν υπάρχουν σχόλια: