Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Δριμεία επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη στον Αλέξη Τσίπρα, μέσω Twitter …

Ο Μακάριος Λαζαρίδης, διευθυντής Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ...
... δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, μέσω Twitter, για τον τρόπο που μεταδίδει η ΕΡΤ, την ομιλία του πρωθυπουργού στο Tae Kwo Do, στην εκδήλωση για την επέτειο (τον πρώτο χρόνο) της Κυβέρνησης. 
Η ΕΡΤ πράγματι, ανέβασε σήμερα την προπαγάνδα της, σε ανώτερο επίπεδο με συνεχόμενες αναφορές και συστηματική προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης που προσιδιάζει μόνο σε αρχηγολατρικά καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας … 
Ιδιαίτερα βέβαια αρνητική εντύπωση προκάλεσε η προβολή του προπαγανδιστικού video που προβάλλονταν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο περιείχε τηλεοπτικές συγκρούσεις δημοσιογράφων και αποστροφές τους σε εκπομπές κατά της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, αναπαρήχθη ο καβγάς που είχαν η Όλγα Τρέμη και ο Γιάννης Πρετεντέρης με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή το βράδυ του δημοψηφίσματος και παρεμβάσεις διαφόρων δγμοσιογράφων, όπως του Μπάμπη Παπαδημητρίου και του Άρη Πορτοσάλτε στον Σκάι, αλλά και του Νίκου Ρογκάκου στον ΑΝΤ1.  

Έγραψε χαρακτηριστικά, ο Μακάριος Λαζαρίδης: 
«Αυτό που κάνει αυτήν τη στιγμή η #ert είναι ντροπή. Και η προπαγάνδα έχει τα όρια της. Η Ελλάδα δεν είναι Β. Κορέα @atsipras!»
Ακολουθεί το προπαγανδιστικό video που προβλήθηκε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: