Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΑΓΚΩΤΟ | Τράγκας: Αν βγει Κυριάκος θα ακούγεται κάθε μέρα ο γερμανικός ύμνος στη Συγγρού

Όσοι έχετε την τύχη ή ατυχία, να τον ακούτε, θα διαπιστώσετε ότι δίνει τον καλύτερο (ή μήπως τον χειρότερό) του εαυτό, στη μάχη ...εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το τερμάτισε στο ...
.... λαϊκισμό ο Γιώργης της λίστας Λαγκάρντ: "μνημονιακός ο Κυριάκος", "οι οπαδοί της ΝΔ θα χορτάσουν λιτότητα με τον Κυριάκο" κι....

άλλες τέτοιες τρίχες λέει ο δημοσιογράφος λες και άμα βγει ο Μεϊμαράκης, θα ζωστεί τα φυσεκλίκια του αντιμνημονιακού αγώνα.

Μάλιστα μαζί με τον Κυριάκο τα σκάγια παίρνουν και τον Άδωνι τον οποίο σήμερα παρομοίωσε με τον τελευταίο σαμουράι που αυτοκτόνησε με αποτέλεσμα να γελάει ο Άδωνις στο Twitter.

Αυτό πάντως δεν είναι δημοσιογραφία, είναι "δημοσιογραφική πιστολιά". Με τέτοιες συμπεριφορές ο κόσμος χάνει την εμπιστοσύνη στη δημοσιογραφία. Υποθέτει ότι οι δημοσιογράφοι, αν δεν τα πάρουν απ΄τον "Χ", τον ξεσκίζουν.

Το Βερολίνο επιθυμεί την εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ

Την επιθυμία της γερμανικής κυβέρνησης να εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε και σήμερα ο Γιώργος Τράγκας, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον “Real Fm”.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η Άνγκελα Μέρκελ και ο Βόλφγκανκ Σόιμπλε θα προτιμούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μετά και τα δείγματα γραφής που έδωσε, εφαρμόζοντας το Μνημόνιο ως κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων του Αντώνη Σαμαρά.

Με τον δικό του… γλαφυρό τρόπο μάλιστα, τόνισε ότι, αν εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού θα ακούγεται ο γερμανικός εθνικός ύμνος, και θα εγκατασταθεί… η γερμανική πρεσβεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: