Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Βρυξέλλες για Μητσοτάκη | Εχει όλα όσα προσβλέπουμε σε έναν πολιτικό ...

Θετικά αξιολογούν την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας κοινοτικές πηγές από τις Βρυξέλλες. Αξιωματούχος των...
.... Βρυξελλών τόνισε τη Δευτέρα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζεται καλά με τον Πρόεδρο Γιούνκερ και ότι είναι γνωστός και στους κύκλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χάρη στο προφίλ του μεταρρυθμιστή, που καλλιέργησε στην θητεία του ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τη περίοδο του δεύτερου προγράμματος.
Η ίδια πηγή πρόσθεσε ακόμη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όλα τα χαρακτηριστικά που η Ευρωπαϊκή Ένωση προσβλέπει να διαθέτει ένας πολιτικός μιας Ευρωπαϊκής χώρας. Βέμπερ: 
Ο Μητσοτάκης μπορεί να βάλει τέλος στον αριστερό λαϊκισμό 

Νωρίτερα τη Δευτέρα και μέσω Twitter, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. 
Με ανάρτηση που έκανε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης κ. Βέμπερ μίλησε για έναν φιλοευρωπαίο «που μπορεί να βάλει τέλος στον αριστερό λαϊκισμό» αλλά και να προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική κυβέρνηση στην Ελλάδα. 
«Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένας φιλοευρωπαίος που μπορεί να βάλει τέλος στον αριστερό λαϊκισμό και να προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική κυβέρνηση στην Ελλάδα», έγραψε ο κ. Βέμπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: