Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Με Κώστα Καραμανλή συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνάντηση των...
.... δύο ανδρών διήρκεσε περίπου 45 λεπτά.
     
Εξερχόμενος του γραφείου του κ. Καραμανλή στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς πήγε η συνάντηση, απάντησε «θαυμάσια». «Του είπατε κάτι για τη στήριξη....;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για να λάβουν την απάντηση: «Τα εν οίκω μη εν δήμω».
      
Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι «το κλίμα ήταν πολύ καλό, όπως ήταν πάντα άλλωστε».

Τις επαφές με τους πρώην προέδρους του κόμματος ο κ. Μητσοτάκης ενέταξε στις άμεσες προτεραιότητες του, όπως και τη σύγκληση της ΚΟ, πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη.

Αμεσα -όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης- θα πραγματοποιηθεί και η συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Στις επόμενες άμεσες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο ορισμός νέων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και νέου γραμματέα της ΚΟ, καθώς επίσης και εκπροσώπου Τύπου.

Στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να οριστεί και η ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει το τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει νωρίτερα από το προβλεπόμενο. 

Τότε θα εκλεγεί και νέος γραμματέας του κόμματος μιας και ο κ. Παπαμιμίκος συμφωνήθηκε να παραμείνει στη θέση του έως το συνέδριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: