Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα

Μία ώρα και είκοσι λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.ακριβώς στις 15:00. Στην είσοδο τον ...
.... υποδέχτηκε ο Νίκος Παππάς. Ο κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ συνοδευόταν από τους κ.κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ , ΜΑΚΑΡΙΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ και ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΕΚΙΡΗ.

Προσβλέπω σε μια ειλικρινή συζήτηση, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Σχολιάζοντας όσα είπε ο πρωθυπουργός, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι πράγματι ο νέος πολιτικός πολιτισμός και το νέο ήθος πρέπει να στηρίζεται κυρίως στη γλώσσα της αλήθειας. 
Είναι σαφές ότι πρέπει να υπάρχει πολιτική επικοινωνία μεταξύ των θεσμικών παραγόντων, σημείωσε και προσέθεσε ότι η διαφωνία είναι σαφής σε πολλά ζητήματα και ότι επίσης διαφωνεί σε πολλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει επικοινωνία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ακόμη ότι πρέπει να υπάρξει προσπάθεια επίτευξης συνεννόησης για θεσμικά ζητήματα για τα οποία το ίδιο το Σύνταγμα επιβάλλει την ανάγκη αυξημένων πλειοψηφιών, όπως το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης.

Επίσης, είπε ότι οι δίαυλοι επικοινωνίας θα είναι ανοιχτοί και ότι η πολιτική αντιπαράθεση θα είναι πολιτισμένη, και σε επίπεδο Βουλής και σε επίπεδο του γενικότερου πολιτικού διαλόγου.
‪#‎nd‬ ‪#‎antipolitefsi‬ ‪#‎metonkyriako‬ ‪#‎ndkyriakos‬
Μία ώρα και είκοσι λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.ακρι...
Δημοσιεύτηκε από EXPERTNEWS.gr στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: