Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Τι θα συμβεί αν εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αν εκλεγεί ο Κυριάκος στις 10/1 τότε ο Τσίπρας ξεκινάει να μετράει μέρες ανάποδα. Γιατί ο Κυριάκος έχει συνολική πολιτική αντιπρόταση στον ...
.... αδιαπραγμάτευτο κρατισμό και υπερφορολόγηση του Τσίπρα.

Γιατί ο Κυριάκος αντιλαμβάνεται πως πλούτο δημιουργεί μόνον η Παραγωγική Οικονομία, και όχι η κατανάλωση μισθών από δημόσιους υπαλλήλους που πληρώνονται με δήμευση των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών.

Γιατί ο Κυριάκος δεν φοβάται να πάει απέναντι στις σκληρές συντεχνίες των ανθελλήνων που πίνουν το αίμα της μεσαίας τάξης από την αρχή της κρίσης.

Γιατί ο Κυριάκος τους κατατρόμαξε όταν άνοιξε το στόμα του και έθεσε θέμα διακοπής των λύτρων των €700 εκατομμυρίων από το αίμα των Ελλήνων κάθε χρόνο για 40.000 προνομιούχους συνταξιούχους της ΔΕΗ.

Γιατί ο Κυριάκος έχει συνεκτικό εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση ξεβολεύοντας τα προνομιούχα κρατικόσκυλα-κομματόσκυλα που αποτελούν τον κομματικό στρατό κατοχής που έχει κάνει μετάσταση από το πρώην βαθύ ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί ο Κυριάκος δεν θα κρατήσει ρεζερβέ καμιά καρέκλα για κανένα γόνο για 1-2 χρόνια "συναινώντας" στον Τσίπρα, αλλά θα βάλει μπροστά τις μπουλντόζες και τις σκαλωσιές από την πρώτη μέρα, να ξαναχτίσει την οικονομία από την αρχή με έμφαση στον ιδιωτικό τομέα αυτή τη φορά.

Όπως πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: