Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Βαξεβάνειος ωδή στη Σαπίλα ή κάθε ΠΑΣΟΚ έχει τον «Αυριανισμό» που του αξίζει!

Είναι γνωστός ο «Αυριανισμός» της δεκαετίας του 80 με το σλόγκαν «η εφημερίδα που γκρέμισε τον Καραμανλισμό» και τη γνωστή χυδαία δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας. Ο Αυριανισμός είναι ...
... συνώνυμο του κιτρινισμού, της δημοσιογραφικής λάσπης, του φασισμού και συνδυασμός σκανδαλοθηρίας, διασυρμού, κατασκευασμένων ρεπορτάζ και συκοφαντικών δυσφημήσεων. 
Σκοπός του αυριανισμού ήταν η σκανδαλοποίηση της πολιτικής ζωής και η εξυπηρέτηση κομματικών συμφερόντων καταπατώντας κάθε μορφή δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 
Τη δεκαετία του 80 το δημοσιογραφικό αυτό είδος υιοθετήθηκε από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! Αργότερα εμφανίζεται μετανιωμένο γι’ αυτή την διασύνδεση γιατί στράφηκε εναντίον του. 
Ο Αυριανισμός βέβαια είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει! 
Τα τελευταία 35 χρόνια απέκτησε διάφορες μορφές και έχει εμπλουτιστεί με νέα μέσα παρακολούθησης, τεχνολογίας και επικοινωνίας. Τις περισσότερες φορές λειτουργεί ως μηχανισμός εκβιασμού, προφασιζόμενος το δικαίωμα του λαού να ξέρει τα πάντα! 

Ο σημερινός Αυριανισμός είναι εκλεπτυσμένος, πονηρός, επιτηδευμένος και έχει αριστερό πρόσημο. 
Η σημερινή κυβέρνηση, ως Νέο ΠΑΣΟΚ, βλέποντας ένα Κυριάκο Μητσοτάκη να έρχεται ακάθεκτος δεν είναι καθόλου διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα, παρά την ανικανότητά της να διαχειριστεί την εθνική κρίση και την παρακμή, την απογοήτευση, την οργή, την παταγώδη αποτυχία την εκθεμελίωση της οικονομίας και την εθνική τραγωδία που έχει προκαλέσει η διακυβέρνησή της. 

Είναι σίγουρο ότι το Μέγαρο Μαξίμου θα χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε εργαλείο επικοινωνίας για να παραμείνουν οι ένοικοί του στην εξουσία. Ένα μέσο είναι ο χυδαίος Αυριανισμός. Η χυδαία συκοφαντία και ο πόλεμος κατασκευασμένης παραπληροφόρησης. 
Γιατί να μην υιοθετήσουν και αυτοί τις παλιές και αποδεδειγμένα επιτυχημένες μεθόδους του παλιού Αυριανισμού; Ρετουσαρισμένο στα μέτρα τους και ντυμένο με εαμίτικη-εμφυλιοπολεμική κληρονομιά, δήθεν κατά του καπιταλισμού, της άρχουσας τάξης, των γερμανοτσολιάδων και άλλα ανόητα μπλα-μπλα; 

Εάν ο παλιός Αυριανισμός πέτυχε να διατηρήσει ένα ΠΑΣΟΚ στην εξουσία γιατί να μη διατηρήσει και τον Αλέξη Τσίπρα;  Ας μη γελιόμαστε! Πίσω από τον αριστερό Αυριανισμό κρύβεται η αριστερή μας κυβέρνηση! Όπως και πίσω από κάθε Αυριανισμό κρύβονται πάντοτε διάφορα κέντρα εξουσίας, πολιτικά και οικονομικά!
 Οι κυβερνώντες ας προσέχουν και ας έχουν στο μυαλό τους ότι η Αριστερά πολέμησε με πάθος  αυτές τις μεθόδους και να ξέρουν ότι εάν δεν ικανοποιηθούν τα συμφέροντα που εκπροσωπούν οι λασπολόγοι (τουτέστιν εκκολάπτονται πλήθος σκανδάλων), πολύ σύντομα τα κέντρα αυτά θα στραφούν εναντίον τους, με ακριβώς τις ίδιες μεθόδους!
 Προσέξτε τον Αυριανισμό του διαδικτύου: την αναδημοσίευση της συκοφαντίας που αφορούσε το Νίκο Γεωργιάδη, ανέλαβαν ακροδεξιά, ψεκασμένα, συριζέικα και ανελίστικα τρολάκια στα social media. Πολύ καλό δίκτυο προπαγάνδας που στοχεύει στην πολύ γρήγορη διάδοση συκοφαντιών, λάσπης και παραπληροφόρησης! Ο Αυριανισμός σήμερα έχει δυστυχώς και το ηλεκτρονικό του προσωπείο! Στα blogs, στο Twitter και στο Facebook …
Συμπληρωματικά: Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε φυσικά, ως όφειλε, ο πρώην βουλευτής Νίκος Γεωργιάδης. Όπως αναφέρει στη δήλωσή του: «Στα κατάπτυστα προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα μια απάντηση υπάρχει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θα διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο μέσο». Εντωμεταξύ σταματά να παρέχει τις υπηρεσίες του στη ΝΔ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση που έχει προκύψει με τις εις βάρος του κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: