Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ιάσονας Φωτήλας | Το Ποτάμι να συμπορευτεί με τη Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τη θέση ότι το Ποτάμι θα πρέπει να συμπορευτεί με τη Ν.Δ του Κυριάκου Μητσοτάκηεξέφρασε o βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, μιλώντας το ...
... πρωί της Τρίτης στο Mega.
Ο Ιάσων Φωτήλας ζήτησε από το κόμμα του «να συμπορευτεί με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη», με στόχο, όπως είπε, «να βοηθήσουμε την προσπάθεια της ΝΔ».
Σημείωσε ότι θα πρόκειται για μία «τίμια» και «δημιουργική» συνεργασία, που δεν θα συνεπάγεται απορρόφηση, αλλά συνεργασία «σε βάση συγκεκριμένων πολιτικών συγκλίσεων» γιατί, όπως είπε, είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν.
«Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ηγετική ομάδα που δημιουργεί, δημιουργούνται εκείνες οι συνθήκες ώστε να χτυπηθεί η στασιμότητα», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ποταμιού.
Ερωτηθείς αν έχει συζητήσει αυτή τη θέση με τον επικεφαλής του κόμματος, Σταύρο Θεοδωράκη, απάντησε πως αυτό θα το πράξει στην επόμενη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας.
«Δεν συμφωνώ με την πρόταση Φωτήλα, όπως τη διατύπωσε, Η ταύτιση του Ποταμιού με οποιοδήποτε από τα παλαιά κόμματα δεν με βρίσκει σύμφωνη» είπε η Αντιγόνη Λυμπεράκη, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Φωτήλα, το Ποτάμι με ανακοίνωσή του λέει: «Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι. Υπομονή μέχρι το Συνέδριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: