Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Γι'ωργος Κουμουτσάκος | Η ΕΡΤ οφείλει να σέβεται την ενημέρωση όλων των Ελλήνων

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή και τον διευθύνοντα σύμβουλο της κρατικής τηλεόρασης Λάμπη Ταγματάρχη είχαν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ...
... Γιώργος Κουμουτσάκος και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος, Μακάριος Λαζαρίδης.
Ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι στη ΝΔ προγραμμάτιζαν ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΡΤ εδώ και καιρό.
«Η αλήθεια είναι όμως ότι η δημόσια συζήτηση που πυροδότησε πρόσφατα το προπαγανδιστικό βίντεο που παρουσιάστηκε στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, επέσπευσε αυτή τη συνάντηση», ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε τη συνάντηση ουσιαστική με βάση τις απαντήσεις που δόθηκαν στον ίδιο και στον κ. Λαζαρίδη και ανέφερε ότι ταυτόχρονα από την πλευρά τους υπογράμμισαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ.
«Την ΕΡΤ, τη δημόσια τηλεόραση, την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες. Γι’ αυτό και οφείλει να σέβεται την ενημέρωση όλων των Ελλήνων. Δεν θα πρέπει η δημόσια τηλεόραση να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό η κυβέρνηση έχει πολλές ευθύνες που εμείς και θα παρακολουθούμε και θα αναδεικνύουμε -και κοινοβουλευτικά- όταν κρίνουμε ότι χρειάζεται», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.
Το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ επισκέφθηκαν σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τον Πρόεδρό της Διονύση Τσακνή και το Διευθύνοντα Σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: