Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Φώφη! «Μας χωρίζει άβυσσος με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη»;

Σε εντελώς αντίθετη πλεύση με τη Φώφη Γεννηματά, βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος κάνει λόγο για «προοδευτικό κέντρο» και όχι για ...
... «κεντροαριστερά».
Σε άρθρο του στο προσωπικό του μπλογκ, με τίτλο «Προοδευτικό Κέντρο» κάνει μια εμβριθή ανάλυση για να εξηγήσει ότι είναι αυτοπεριορισμός να αποκλείεις το φιλελεύθερο κέντρο και να αναζητάς συμμαχίες μόνο στην κεντροαριστερά. Δίνει, επίσης, στο ίδιο άρθρο, μια καυστική απάντηση στην πρόσφατη δήλωση της Φώφης Γεννηματά «Μας χωρίζει άβυσσος με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».
«Η πρόταση για ιδρυτικό συνέδριο και άμεση εκλογή επικεφαλής που οδηγεί ουσιαστικά στην απορρόφηση των επιμέρους σχημάτων είναι  μια ορθή αναβίωση. Αρκεί να προσδιορίσουμε ποίου σχήματος θα είναι το ιδρυτικό συνέδριο και ο άμεσα εκλεγμένος επικεφαλής και πώς θα πορευθούμε αξιόπιστα προς τον στόχο αυτό», γράφει χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος και τονίζει ότι «Δεν αρκεί συνεπώς η αναπαραγωγή των εσωτερικών συσχετισμών μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ με τη φιλική σύμπραξη ορισμένων κινήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: