Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Συναντήθηκαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη | Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας!

Μία ώρα και δέκα λεπτά διήρκεσε η συνάντηση που είχε με τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, η βουλευτής του κόμματος και ...
.... αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε δηλώσεις της, εξερχόμενη των γραφείων της Λεωφόρου Συγγρού, η πρώην υπουργός είπε ότι είναι μία πολύ ευχάριστη μέρα, καθώς «η ΝΔ γύρισε σελίδα».


VIDEO-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ από realmedialive
Οπως δήλωσε, «έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας που πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Οι απαιτήσεις από τον νέο πρόεδρο είναι πάρα πολύ υψηλέςκαι είμαι σίγουρη ότι αυτή η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

Ερωτηθείσα αν ο κ. Μητσοτάκης της ζήτησε κάτι συγκεκριμένο, ανέφερε: «μου ζήτησε δουλειά, πολύ δουλειά εφεξής όλα τα στελέχης της ΝΔ θα δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά».

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, η ίδια σημείωσε ότι «δεν κουβεντιάσαμε για θέσεις, αλλά για ουσία δουλειάς».

Επίσης, τόνισε πως είναι «μία ιδιαίτερη μέρα σε προσωπικό επίπεδο,Δεν παύουμε να είμαστε και άνθρωποι. Όπως καταλαβαίνετε ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και τιμητικό να βλέπεις τον αδερφό σου πρόεδρο της ΝΔ»

«Αυτό έχει λιγότερη σημασία από τον νέο αέρα που πνέει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας», πρόσθεσε.
H Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter την παραπάνω φωτογραφία από την συνάντηση τους. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία οι δύο τους είναι χαμογελαστοί και ποζάρουν για να απαθανατίσουν τη στιγμή.
Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δημοσιεύτηκε από Dora Bakoyannis - Ντόρα Μπακογιάννη στις Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016
,/center>

Δεν υπάρχουν σχόλια: