Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Η κότα στο Μαξίμου και η φιγούρα στο Facebook

Την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόταν στο Μέγαρο Μαξίμου για την πρώτη του συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μια ...
.... γυναίκα [σ.blog:η Αυγή Βουτσινά] άνοιξε ένα χαρτόκουτο, έβγαλε από μέσα μια... ζωντανή κότα και την πέταξε στον προαύλιο χώρο!
Στόχος της, όπως φαίνεται, ήταν να εκφράσει τη διαμαρτυρία της μ' αυτόν τον ασυνήθιστο τρόπο για την πολιτική της κυβέρνησης. Στο άκουσμα της είδησης για την κότα στο Μαξίμου, το twitter πήρε φωτιά με σχόλια του τύπου «διόρισαν και κότα, θα τρελαθώ» ή «ζωή και κότα ο Τσίπρας στο Μαξίμου».
Η γυναίκα προσήχθη από την Αστυνομία στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος. Από εκεί μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία με την μπλούζα που φορούσε και στην οποία έγραφε: «Παριστάνετε τους κόκορες αλλά είστε κότες».
Στην ίδια ανάρτηση έλεγε δε πως βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα επειδή πέταξε μία κότα στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα, στη σελίδα της στο facebook είχε προαναγγείλει από τις 14 Ιανουαρίου την ενέργειά της. Είχε αναρτήσει σε φωτογραφία μία κότα και είχε γράψει: «Είμαι κότα... αλλά το παίζω κόκορας... Σύντομα κοντά σας».
Η γυναίκα με την κότα, πάντως, έχει απασχολήσει και άλλες φορές την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο παρελθόν με τις... ευφάνταστες διαμαρτυρίες της. Στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης είχε διακόψει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα φωνάζοντας από τα θεωρεία πως ο ελληνικός λαός ψήφισε «Οχι».
Αλλά και νωρίτερα, στις 13 Ιουλίου, η «εκρηκτική» ακτιβίστρια είχε συμμετάσχει σε διαδήλωση κατά της κυβέρνησης, στο Σύνταγμα, και είχε κάψει μία σημαία του ΣΥΡΙΖΑ.
Μικροπολιτικός // ΤΑ ΝΕΑ 




Στο αστυνομικό τμήμα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...γιατί έριξα μια κότα ζωντανή στο Μέγαρο Μαξίμου...!!!!
Δημοσιεύτηκε από Avgi Voutsina στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: