Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΝΙΚΟΣ του «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ» ΒΑΓΓΕΛΑ! Ο γιος κ εγγονός βουλευτή κατηγορεί τον γιο Πρωθυπουργού!

[1. Τόσο ο πατέρας όσο και ο αδερφός του παππού του Βαγγέλη ήταν βουλευτές της ΕΡΕ και του Λαϊκού κόμματος...
οπότε δε διαφέρει από Κυριάκο

2. Θα σας πω μια ιστορία για τον Βαγγέλη: Το 1984 μόλις βγήκε ο Μητσοτάκης και μετά την απομάκρυνση του Μιχαλολιάκου από Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ο Μητσοτάκης φώναξε...
αυτόν που ήταν φαβορί και από το 1979 ενεργό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ (ας μην πούμε όνομα ;) ) στο γραφείο του. Μόλις μπήκε ο Κ. Μητσοτάκης του λέει: Τάδε να σου γνωρίσω έναν Κρητικό που προορίζω για Πρόεδρο στην ΟΝΝΕΔ και του έδειξε έναν άγνωστο, στους ΟΝΝΕΔίτες της εποχής 80-84, τύπο με μουστάκι... και λογικό είναι αφού ο Βαγγέλης είχε εξαφανιστεί από την ΟΝΝΕΔ μετά το 1979 που τον κυνήγησε ο Καραμανλής... δείτε εδώ γιατί 

3. Για να τα λέμε όλα: Ο Βαγγέλας όμως έχει δίκιο σ'αυτό που λέει "δεν επιτρέπεται να μου τη λέει, επειδή έλειπα λόγω οικογενειακού προβλήματος, παρότι γνωρίζει τι θα ψήφιζα, αυτός που απείχε από την κορυφαία ψηφοφορία για Πρόεδρο Δημοκρατίας"]

«Καλώ τον κ. Μητσοτάκη να κρατήσουμε ένα ήθος» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Βλέπω ότι ο κ. Μητσοτάκης ξεφεύγει κάποιες φορές, ίσως δεν το καταλαβαίνει, ίσως δεν το θέλει. Κάνει πολλές φορές προσεγγίσεις οι οποίες ίσως είναι και λίγο προσβλητικές για εμένα, αλλά δεν πειράζει» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ολομέτωπη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Καταρχάς επισήμανε ότι οι κύριοι Μητσοτάκης και Γεωργιάδης ήταν οι κύριοι διαπραγματευτές και εκφραστές του μνημονίου ως μέλη της ηγετικής ομάδας από το 2009 και μετά.

Χαρακτήρισε αλαζονική τη θέση Μητσοτάκη πως με την κίνησή του να είναι υποψήφιος αυξήθηκε η συμμετοχή. Θα έρχονταν και περισσότεροι, αν κάποιοι που λένε ότι είναι νέοι δεν επέμεναν στα φαξ, σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης. Υπολόγισε ότι αν είχε υπάρξει καταγραφή του εκλογικού σώματος, αυτό θα ξεπερνούσε τις 500 χιλιάδες.

Ως προς το αποτέλεσμα το χαρακτήρισε ανοιχτό. «Δε θεωρώ τον εαυτό μου ούτε φαβορί, ούτε αουτσάιντερ» είπε χαρακτηριστικά. «Αλλά δεν είναι από μηδέν» συνέχισε «υπάρχει το εκλογικό σώμα που θα ψηφίσει όπου ψήφισε την πρώτη φορά». «Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει εύκολα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να αναστραφεί» τόνισε.

Επίσης χαρακτήρισε «ρατσιστικό τεχνικό δίλημμα» το ερώτημα που θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για «ανανέωση ή στασιμότητα». Ανανέωση, σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη, «δεν είναι ίδιον των νέων ηλικιακά. Είδαμε και όταν βάλαμε Γραμματέα τον Παπαμιμίκο, και τι έγινε, πέτυχε;».

Ως προς τη στήριξη που εξασφάλισε ο κ. Μητσοτάκης από τον κ. Γεωργιάδη σχολιάσε πως η στήριξη των υποψηφίων δε σημαίνει πως όσοι τους ψήφισαν θα τους ακολουθήσουν σαν πρόβατα.

«Εγώ δεν κάνω συναλλαγές» συνέχισε, αφήνοντας αιχμές . «Δεν πρόκειται να δω βουλευτές. Επειδή αισθάνομαι ότι θα είμαι πρόεδρος δε θέλω ένταση γιατί βλέπω ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ξεφύγει κάνα δυο φορές και δε κάνει» εξήγησε τη στάση του.

Αναφορικά με την κριτική που δέχεται από τον συνυποψήφιό του ότι δεν έχει παρουσιάσει κάποιες προτάσεις υπογράμμισε:

«Και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Γεωργιάδης επιμένουν να λένε ότι δεν έχω πρόταση. Ενώ επικοινώνησα μαζί τους και με το επιτελείο τους και τους είπα ότι η δική μου πρόταση εκφράστηκε στη Θεσσαλονίκη ως κυβερνητική πρόταση και ήταν εξόχως αναλυτική. Μιλάμε για την οργάνωση του κόμματος ενώ είναι γνωστό ότι εγώ από το 2009 μέχρι σήμερα δεν ανακατεύτηκα με τα κομματικά. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν υπουργός, ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ήταν στην ηγετική ομάδα του κόμματος και τώρα μας λέει ότι το κόμμα δεν του αρέσει».

Ανέφερε ότι ο ίδιος είχε άριστη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ότι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής ακριβώς χάρις στο επίθετό του.

Αφήνοντας δε αιχμές για τη θητεία του κ. Μητσοτάκη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, είπε: «Μεταρρυθμίσεις δεν είναι απολύσεις στον δημόσιο φορέα, δεν είναι το κλείσιμο των δημοσίων φορέων. Στις δικές μου προτάσεις – μεταρρυθμίσεις, όταν ανακοινώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, δεν άκουσα ενστάσεις».

Χαρακτήρισε χιούμορ τον... καφέ στην Κουμουνδούρου, είπε ότι το 28% των εκλογών μπορεί να το κάνει 38% και απέρριψε το ντιμπέιτ γιατί με αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης θα προκαλέσει ζημιά στη ΝΔ. Ερωτηθείς, τέλος για το θέμα της ενότητας επισήμανε ότι «δεν υπάρχει θέμα, αλλά και δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι στη ΝΔ».

Ο κόσμος δε μας βάζει να υπογράψουμε σύμφωνο συμβίωσης, ολοκλήρωσε το σκεπτικό του.

Ερωτηθείς για την απουσία του κατά την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης απάντησε ότι θα ψήφιζε υπέρ αλλά δεν πήγε στη Βουλή λόγω προσωπικού προβλήματος.

«Ενοχλήθηκα διότι ενώ είναι γνωστή η θέση μου για το σύμφωνο συμβίωσης και ενώ ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε ότι έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα και δεν θα είμαι στη βουλή να ψηφίσω, προσβλητικά, κατά τη γνώμη μου, είπε ότι θα ήθελε να ακούσει τη γνώμη μου. Ποιος θα μου κάνει μάθημα, αυτός που απείχε από την κορυφαία διαδικασία που ήταν η εκλογή προέδρου Δημοκρατίας;» πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Τον παρακαλώ δημοσίως να μην εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο και να μην με προκαλεί γιατί εγώ απαντώ. Δεν γίνεται να μην απαντώ».

«Να μην μιλούν για βαρονίες κάποιοι, να μην μιλούν για την κομματική δράση. Οι προσεγγίσεις αυτές είναι προσβλητικές, προκαλούν την απάντησή μου» επεσήμανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Δεν μπορεί να μιλάει για βαρονίες ο γιος του πρώην πρωθυπουργού» είπε ο κ. Μεϊμαράκης ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μάλλον θα στήριζε εκείνον.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: