Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

“Έσκισαν” τα Χανιά στην πρώτη αποκλειστικά Ελληνική τουριστική έκθεση στην Πολωνία

Για πρώτη φορά μια νέα, ανερχόμενη αγορά όπως είναι η Πολωνία φιλοξενεί τον ελληνικό τουρισμό σε μια έκθεση αποτελούμενη αποκλειστικά από Έλληνες! Στην έκθεση Grecka Panorama 2015 έλαβαν ...
.... μέρος μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, δήμοι καθώς και εταιρίες με παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Torwar, στην Βαρσοβία το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου. Υπολογίζεται ότι την επισκέφθηκαν περίπου 5.000 Πολωνοί που θέλησαν να γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα, η οποία ως τόπος διακοπών ανεβαίνει όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις τους.
poland2Πολύ σημαντική ήταν και η παρουσία της Κρήτης στην έκθεση, καθώς συμμετείχαν εκτός από την Περιφέρεια, οι σύλλογοι ξενοδόχων,
Συμμετείχαν με περίπτερα οι Σύλλογοι των Ξενοδόχων και από τους τέσσερις Νομούς, οι Δήμοι Ρεθύμνου και Χερσονήσου και πολλοί άλλοι εκθέτες.
Ανάμεσα τους και το Chania Entertainment Group, το μοναδικό από το χώρο εστίασης και διασκέδασης, το οποίο ανέδειξε τις ομορφιές των Χανίων και τόνισε τις υψηλές παροχές τουρισμού και διασκέδασης που διαθέτει.
poland4Η εταιρία αποτελούμενη από το Villa Club, το Costa Costa Beach Bar Restaurant στην Αγία Μαρίνα και το Playa Paraiso στα Φαλάσαρνα, εντυπωσίασε εκτός των άλλων και με το project “Chania Social Events”, έναν πολυχώρο εκδηλώσεων που αναλαμβάνει γάμους, βαπτίσεις, επαγγελματικά συνέδρια και κάθε είδους εκδήλωση. “Στόχος μας είναι όχι μόνο να αυξήσουμε τον τουρισμό στη χώρα μας αλλα και να καλύψουμε τις υψηλότερες επιθυμίες των επισκεπτών μας έτσι ώστε να παραμείνουμε στους top προορισμούς διακοπών.”
poland5
poland6Οι επισκέπτες της έκθεσης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τα ελληνικά προιόντα και την ελληνική παράδοση, αλλά κυρίως για τον συνδυαστικό χαρακτήρα της Κρήτης όπου η παράδοση και η φυσική ομορφιά συναντά τις παροχές πολυτελείας τόσο στις ξενοδοχειακές μονάδες όσο και στη διασκέδαση. Εξάλλου, η Κρήτη χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ο προορισμός με το μεγαλύτερο target group, κάτι που οφείλουμε με κάθε τρόπο να αξιοποιήσουμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια: