Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Θεόδωρος Κασσίμης: "Οι λασπολογίες του Ευριπίδη Στυλιανίδη αποτελούν όνειδος για την παράταξη"

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Θεόδωρος Κασσίμης επιτίθεται στις ύβρεις του Ευριπίδη Στυλιανίδη κατά του υποψήφιου Προέδρου της ...
Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Καταγγέλλει την αλαζονική αγένεια του Ευριπίδη Στυλιανίδη, την εσφαλμένη αξιολόγηση που κάνει και την υποτιμητική εκτίμηση στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Στην ανάρτησή του ο Θόδωρος Κασσίμης αναφέρει: 

"Η υιοθέτηση, από τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, των λασπολογιών της αριστεράς εναντίον της κεντροδεξιάς, απλώς και μόνον για να πλήξει τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ που δεν είναι της αρεσκείας του, αποτελεί όνειδος για την παράταξη. 
Χαρακτήρισε (μετά βδελυγμίας) ως "νεοφιλελευθερο" τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αδιαφορώντας άν έτσι κουβαλάει νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ. 
Το εντυπωσιακό είναι ότι το "παίζει", αυτοπροσδιοριζόμενος, εκφραστής της "Καραμανλικής πτέρυγας" της Ν.Δ. προσβάλλοντας το όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος έβλεπε πέρα από τη μιζέρια και την παρακμή του σημερινού πολιτικού βίου. 
Με αυτές τις αθλιότητες δεν κάνει ούτε καλό στον κ. Μεϊμαράκη, ούτε κακό στον κ. Μητσοτάκη. 
Την Ν.Δ. υπονομεύει. 
Αφού δεν μπορεί να είναι ευπρεπής και υπεύθυνος, ας σωπάσει τουλάχιστον".
Η υιοθέτηση, από τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, των λασπολογιών της αριστεράς εναντίον της κεντροδεξιάς, απλώς και μόνον γι...
Δημοσιεύτηκε από Theodoros Kassimis στις Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: