Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αντίπαλος ο Τσίπρας και μια ανίκανη κυβέρνηση»

«Δεν έχω καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο αντίπαλος μας είναι από την άλλη πλευρά του φράχτη. Ο Τσίπρας και μια ...
.... ανίκανη κυβέρνηση», δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εκτίμησε ότι θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις μέσα στο νέο έτος.

Σημείωσε ότι χρέος του είναι να διασφαλίσει την ενότητα της παράταξης, όποιος και αν κερδίσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών στις 10 Ιανουαρίου. Η ΝΔ θα είναι ενωμένη την επόμενη ημέρα και ο ηττημένος θα στηρίξει τον νικητή, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ. 

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως δεν είχε καμία δημόσια στήριξη από παραδοσιακούς μηχανισμούς της ΝΔ στον προεκλογικό του αγώνα, προσθέτοντας πάντως πως έχει δεσμευθεί να μην μιλήσει για τους συνυποψήφιους του και να μην ασκήσει δημόσια κριτική στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στον οποίο εξέφρασε παράλληλα τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό της αδελφής του. 

Είπε επίσης πως ο διαχωρισμός και οι διακρίσεις σε Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς ή Σαμαρικούς δεν λενε τίποτα στους πολίτες και ανήκουν στον εικοστό αιώνα και όχι στον εικοστό πρώτο σημειώνοντας παράλληλα ότι ο λόγος του πρεσβεύει και τις αξίες του Καραμανλισμού.
 Έχω καλή σχέση με τον Κώστα Καραμανλή, τον συμβουλεύομαι και τον επισκέπτομαι συχνά, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: