Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Κυριάκος Μητσοτάκης:"Η ΝΔ δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει αυτή τη στιγμή"

Στην παραδοχή ότι η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να κυβερνήσει καλά «διότι είναι ένα γερασμένο κόμμα που έχει ...
... χάσει την επικοινωνία με την κοινωνία» προχώρησε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μιλώντας στο Mega, είπε ότι θα χρειαστούν μήνες μετά τις εκλογές για να καταφέρει το κόμμα να ανασυντάξει τις δυνάμεις του:
«Πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές. Πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα, οργανωτικές δομές και να πάμε σε ένα συνέδριο επανίδρυσης όπου θα γίνουν πολλές καταστατικές αλλαγές» είπε. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η υποψηφιότητά του έχει μια «πολύ καλή δυναμική», ενώ ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις ορισμένες από τις οποίες τον φέρνουν τρίτο ανέφερε ότι η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που κάνει στις συγκεντρώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι μεγάλες εταιρείες έχουν αρνηθεί να κάνουν πρόβλεψη πρόθεσης ψήφου, καθώς παραμένει άγνωστο το ποιος θα έρθει να ψηφίσει. 
 Πρόσθεσε ότι το πρώτο δείγμα θα το δώσει ως αρχηγός από την πρώτη μέρα, ζητώντας τις παραιτήσεις των στελεχών του οργανωτικού της ΝΔ και παραλαμβάνοντας τα ηνία όχι από τη Συγγρού αλλά από κτίριο που θα έχει φθηνότερο μηνιαίο ενοίκιο από τη στιγμή που η ΝΔ είναι ένα «περίπου χρεοκοπημένο κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: