Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Κυριάκος Μητσοτάκης σε Όλγα Τρέμη: "Θέλετε να δημιουργήσετε πρόβλημα στη ΝΔ" [video]

Τρέμη: Δεν ξεκινάμε καλά

«Με το καλημέρα» ανέβηκαν οι τόνοι στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, χθες (17/12/2015)  στο Mega και την Όλγα Τρέμη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ...
κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε για την πρωινή του δήλωση στο ΣΚΑΙ πως «ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε το Δεκέμβριο του 2008, με την παράδοση της χώρας στους αναρχικούς».

Η Όλγα Τρέμη ρώτησε τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ αν αποδίδει ευθύνη στον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον πρωθυπουργό.

«Κυρία Τρέμη, αυτό είναι το θέμα της ημέρας σήμερα;» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό της δημοσιογράφου. 
«Δεν ξεκινάμε καλά» του είπε, «κάνετε κριτική στην ερώτησή μου;» συμπλήρωσε.
«Ναι βεβαίως. Δεν έκανα ακριβώς κριτική. Να απαντήσω ευθέως… Τη δήλωσε την έκανα ερωτώμενος για το άβατο των Εξαρχείων και για ενδεχόμενες προνομιακών σχέσεων της κυβέρνησης με τους αντιεξουσιαστές. Απέδωσα ευθύνη στην κυβέρνηση του ’08».
«Ποιος έχει την ευθύνη», επέμεινε η κα Τρέμη. «Λέμε μια κουβέντα κι όταν πάει να συγκεκριμενοποιηθεί θυμώνουμε;»
«Βεβαίως υπήρχε ευθύνη της τότε κυβέρνησης. Και του πρωθυπουργού και του αρμόδιου υπουργού κι όλης της κυβέρνησης. Να πάμε στο επόμενο τώρα;» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.
«Νομίζω όταν γυρνάμε 7 χρόνια πίσω και η χώρα διαλύεται… Νομίζω ότι πάτε να δημιουργήσετε κα Τρέμη προβλήματα στη ΝΔ», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
«Δεν θα μιλάτε μόνο εσείς, αφήστε με να μιλήσω. Και τότε συζητήθηκαν όλα αυτά», συμπλήρωσε εκνευρισμένος ο κ. Μητσοτάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: