Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμφισβητεί ευθέως την ... (υπόγεια) "στήριξη" Καραμανλή σε Μεϊμαράκη

Στη συνέντευξή του στην "Κοινωνία ώρα Mega", σήμερα το πρωί(14/12/20915), ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στα τελευταία σενάρια που ...
θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή να εμπλέκεται στην κούρσα της διαδοχής, μέσω υπόγειων κύκλων και περίεργου περιβάλλοντος! Και σύμφωνα με αυτά τα σενάρια, υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στα "περιβάλλοντα":"ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΚΥΚΛΩΝ"...

 Αμφισβήτησε ανοιχτά τη δήθεν στήριξη του Κώστα Καραμανλή στον Β. Μεϊμαράκη. Εάν ο Καραμανλής ήθελε να μιλήσει και να στηρίξει ανοιχτά τον Μεϊμαράκη, θα το έκανε ο ίδιος και όχι μέσω συνεργατών, κύκλων ή περίεργων "περιβαλλοντολόγων"!

Εμφανώς ενοχλημένος από κάποιους συνεργάτες του πρ. πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι αυτή η στήριξη προήλθε από "διάφορα περιφερόμενα στελέχη" και όχι από τον ίδιο τον πρ. πρωθυπουργό.
Παράλληλα, ο Κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι την ίδια ακριβώς κριτική θα ασκούσε και σε οποιονδήποτε άλλον πρ. πρωθυπουργό βρισκόταν στη θέση του Κ. Καραμανλή φωτογραφίζοντας τον Α. Σαμαρά.

Σαφώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι δεν έπεισαν κανένα τα δήθεν σενάρια Καραμανλή υπέρ Μεϊμαράκη. 
Πράγματι προήλθαν από πρώην συνεργάτες, χωρίς ο ίδιος ο Καραμανλής να εμπλέκεται προσωπικά και ότι οι πρώην συνεργάτες λειτουργούν αυτόνομα και παρασκηνιακά, προβάλλοντας ιδιαίτερα την πρώην ταυτότητά τους:"συνεργάτες και συνομιλητές του Καραμανλή"! Κάτι που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και αφήνει πολλές υπόνοιες για τον τρόπο που λειτουργεί.ί το "καθεστώς της Συγγρού" ή αλλιώς οι καρεκλοκένταυροι του κομματικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: