Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

«Βέτο» Λαλιώτη για συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ

Δύο πράγματα λέει και ξαναλέει το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Λαλιώτης στη Φώφη Γεννηματά. Το πρώτο έχει να κάνει με τις σχέσεις της με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ...
... το δεύτερο με την προοπτική οποιασδήποτε μορφής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Για την περίπτωση του προκατόχου της στο ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός και μυστικοσύμβουλος της κυρίας Γεννηματά τής επαναλαμβάνει μονότονα: «Στον Βαγγέλη πρέπει να φέρεσαι όπως ο αρχηγός σε ένα στέλεχος κι όχι όπως η Φώφη στον Βαγγέλη. Μόνο έτσι θα σε σέβεται ή θα αναγκαστεί να φύγει». Ωστόσο, μέχρι στιγμής η κυρία Γεννηματά δεν φαίνεται να τον ακούει.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της ενδεχόμενης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, η άποψη Λαλιώτη όπως την έχει καταθέσει στην κυρία Γεννηματά είναι κάθετη: «Οσο ο Τσίπρας επιμένει να συνεργάζεται κυβερνητικά με τους Ανεξάρτητους Ελληνες τόσο εμείς δεν πρέπει να κάνουμε οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του. Αν και εφόσον αποφασίσουν να εγκαταλείψουν τη συγκεκριμένη συμμαχία, τότε πρέπει να ανοίξουμε δίαυλο επικοινωνίας». Σε αυτό το θέμα, η κυρία Γεννηματά μοιάζει να έχει την ίδια σκέψη, όπως ακριβώς και το «Ποτάμι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: