Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αντώνης Σαμαράς απειλεί με νέο κόμμα για να ματαιώσει το «Σχέδιο Επιστροφής Κώστα Καραμανλή»!

Παλιές, πολύ καλές εποχές ....
Στο παρασκήνιο της πολιτικής εξυφαίνονται σχέδια επιστροφής του Κώστα Καραμανλή, από ένα μεγάλο δίκτυο πολιτικών, οικονομικών και άλλων ισχυρών κέντρων αποφάσεων. Δυσαρεστημένος με ...
... αυτό το σχέδιο εμφανίστηκε απ’ την πρώτη στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επίσης «θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε» έχοντας στο πλευρό του τον Ευάγγελο Βενιζέλο!
Οι φιλοδοξίες τους συγκρούονται με το σχέδιο επιστροφής Καραμανλή (ως το μόνο ικανό που μπορεί να ενώσει και να σώσει τη μεγάλη, κεντροδεξιά, φιλελεύθερη παράταξη !!!).
Το «Σχέδιο Καραμανλής» έχει ήδη ενεργοποιηθεί, όσο και αν ο ίδιος δηλώνει στους συνομιλητές του, υποστηρικτής του Ευάγγελου Μεϊμαράκη!
Βασικός σχεδιασμός των Καραμανλικών ήταν εξαρχής η επιστροφή στη αρχηγία της ΝΔ, του Κώστα Καραμανλή, έχοντας απαλλαγεί πρώτα από τη Ντόρα Μπακογιάννη, δημιουργώντας τη «σαμαρική παρένθεση»!
Σαμαράς και σαμαράνθρωποι, γοητευμένοι από την εξουσία, φέρονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν να συμβεί κάτι τέτοιο και έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές, για τη δημιουργία ενός νέου, καθαρού δεξιού και γνήσιου λαϊκού κόμματος με απόλυτη "ιδεολογική καθαρότητα"!
Ή θα έχουν την αρχηγία της ΝΔ (βλέπε Άδωνη ή Τζιτζικώστα) ή θα προχωρήσουν στην ίδρυση νέας δεξιάς που θα έχει ως στόχο να εκτοπίσει από το προσκήνιο τη Νέα Δημοκρατία και όλους τους μεσαιοχωρίτες της και «δεν θα ντρέπονται να φωνάζουν δυνατά ότι είναι δεξιοί»!
Η σύγκρουση αναμένεται να κορυφωθεί, αν και όπως μαθαίνουμε, ακούγεται πολύ ενδιαφέρον να δημιουργηθεί νέο κόμμα από τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή, απαλλαγμένο από τα καθαρά δεξιά και γνησιοδεξιά βαρίδια και με καθαρή κατεύθυνση προς το κέντρο και τον φιλελεύθερο ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: