Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Προς όλους εκείνους που ενοχλούνται από το επίθετο ... Μητσοτάκης!

 Στη φωτογραφία, βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, σε γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, να αρνείται να χαιρετήσει ναζιστικά!  Και δεν είναι τυχαίο που το (φειδωλό σε τέτοια) Βρετανικό Κοινοβούλιο, τον παρασημοφόρησε για τους αγώνες του κατά της μάστιγας του ναζισμού. Αυτά για όσους τους ενοχλεί το όνομα!
Σε διάφορα άρθρα κάποιων ανώνυμων, πλην «γνωστών-αγνώστων» σχολιαστών, διαχέονται σχόλια μίσους και εμπάθειας, εμποτισμένα από το δηλητήριο του αυριανισμού, κατά του ...
... Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, άμεσα και εμμέσως κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω του ονόματος και της υποψηφιότητας του Κυριάκου στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Παρά του ότι η οχιά που ξερνάει το δηλητήριο είναι ξεδοντιασμένη και το κόμμα που αντιπροσώπευε αυτή την πολιτική του αυριανισμού, μιλάμε για το ΠΑΣΟΚ, έχει τεθεί στο περιθώριο της ιστορίας και έχει εξορισθεί στα χρονοντούλαπα της Ιστορίας, η σκοτεινή προπαγάνδα εμπάθειας συνεχίζεται από τα ίδια, παρεμφερή ή και διαφορετικά κέντρα, προς εξυπηρέτηση ιδιοτελών και ωφελιμιστικών στόχων. 
Στη φωτογραφία, βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, σε γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, να αρνείται να χαιρετήσει ναζιστικά! 
Και δεν είναι τυχαίο που το (φειδωλό σε τέτοια) Βρετανικό Κοινοβούλιο, τον παρασημοφόρησε για τους αγώνες του κατά της μάστιγας του ναζισμού. 
Αυτά για όσους τους ενοχλεί το όνομα!
Προς όλους εκείνους που ενοχλούνται από το επίθετο ... Μητσοτάκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: